Денис Ризов се събра с бившата си приятелка

Тв продуцентът, бизнесмен и музикант от Ахат отново се е върнал при русокосата Александра.

Обратно в новината

Коментари - Денис Ризов се събра с бившата си приятелка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мале, какъв грозник - прилича на хамстер. и това е най-мекото, което може да се каже за външния му вид. със сигурност жените му пускат заради пари.

Толкова е мазен и противен, че и за пари, много пари не бих могла да се прежаля, гнус ме е.

Блондинката не мъ кефи, обаче брюнетката е много сладка:)

И какво от това - да се събира с когото си иска, защо го натрапвате на хората

прав е човека - от безделието произтичат проблемите

Не занимавайте публикато с тозва неприятно човекоподобно."бизнесмен"и т. н. бил.хайде холан.Мекотело грозно,нахално.Харчи един вагон кървави народни пари,благодарение на партийната ИМ принадлежност.

татковото червенотиквениче, противно!!!!

Любов между две жени.И това е новина?

Toзи грозник сигурно е фрашкан с пари, с много пари, които Бившите му никога не могат да прежалят и ще се връщат при него и при парите му отново и отново !

Че е противен и мазен - ОК. Ама тез дето ми хвалят противната и мазна Наталия Симеонова - не ги разбирам. Навремето тя беше същата златотърсачка, заряза Стенли и тръгна с Денис заради парите му. Като одъртя и омазня и той я захвърли като парцал - вече нещастна, стойностна, наранена нежна душа. Абе хора, те краставите магарета през 9 баира се надушват. Няма какво да и съчувствате на тая тлъста уруспия.

Общо взето, не виждам с какво е интересен Денис. Може в личните си дела да е готин човек, (може и да не е) но не намирам в него особен творчески потенциал. Малко скучноват пада. Кеворкян добре го насмете веднъж в предаването на Денис.

ако няма пари и сопола да не си хвърлиш на такъв

типно и мадамата не е по-дорбе

ми прилича на хамстер

Защо ни занимавате с този прост тъпак.

Какъв годежен пръстен??? Тоя има ли развод с оная охранена руса руска крава, та годежен пръстен....

кой?

беше казвал, че би се оженил за жена като Сандра Бълок. като му гледам кукличките обаче, все залита в грешната посока.

еднакво неприятни

Да се събереш с бившето гадже е като да се изкъпеш и да си обуеш пак мръсното бельо.

Кой е Денис Ризов?

д. ризов е един 55-60г чичка който се е учил да дрънка на китара когато е бил малък , изживява се като тийнейджър и една групичка от около 3 души се преструва че му вярва че той наистина е тийнейджър.Понастоящем същия гледа да се уреди с някоя 30г мома от село и щастието му се е усмихнало,на момата също- няма да дава пари за квартира а може би и за храна.

Денис всъщност е Данаил. С една дума некадърник, известен като басист на Ахат защото беше много по-слаб от другите двама китаристи Божо и Антоан. Единствената му заслуга към обществото е, че баща му беше комунистическа номенклатура. Като такава Денис имаше възможност да препере някой лев в долар. В зората на демокрацията емигрира в Америка и след година се върна вече богат. Докара един шевролет май беше, тъмно зелен и с него се тешкарееше из Софето. Виках си тогава, брех колко съм тъп, как тия хора отиват ей така за година в Америка и се връщат милионери? А то работата била пране. След това вкара препраните пари в идеята на Фънки и Амебата та направиха София Мюзик Ентърпрайс. Амебата и Фънки по онова време продаваха гвоздеи, масло и всякакви боклуци на женския пазар. Ами това е историята му.

Някои хора като няма с какво да изпъкнат се натрапват дано някой ги забележи.Та и Денис се чуди по какъв начин да бъде забелязан. Човече,имаш дъщеря ,засрами се от нея. Наталия е къде повече от теб.Тя не натрапва на хората личния си живот ,защото е умна.Тя държи на дъщеря си ,а ти на любовниците си.Хайде стига вече от недорасли момчета,ако въобще са такива,защото външността ти друго показва.

този само рога ще и сложи, бившата е... и хвърляш

Коя от двете на снимката е Денис Ризова?

Средната. Като ги погледнеш отстрани.

Все още повечето хора предпочитат телевизионния уют с купа фъстъчки и някое весело предаване или филмче. Аз също съм от тях. Цял ден съм се "зомбил" пред монитора и вечер предпочитам ТВ. По стар навик, но още ме кефи.

И аз като ходя до третия свят не гледам телевизия. Само на нет карам. :)

Като бях в казармата 'преоткрих' почти всички бивши . . .

той с тези коси, с тази усмивка и тези цици просто е ачик-ачик едра жена

съжалявам, но аз виждам две жени на снимката

Какво стана с нощното шоу "Пенис и приятели"? Защо го спряха, изчерпаха ли се.

След проведена телеметрия се оказа, че има средно 43 гледания за 3-месечен период.

И аз все съм чудила на Наталия що тъжи за тоя с изкривената ценностна система и му играе по свирката. Толкова ли се свършиха мъжете? Един хубав коментар за него не прочетох.

Нещата всъщност изглеждат много просто, когато човек спре да си прави илюзии, че комунизмът у нас си е отишъл. И да си е отишъл, номенклатурата не е слизала от власт. А пък татко му на този левент е бил по неговото време началник на гражданската отбрана и висш ръководител на единствените тогава комунистически профсъюзи. Като се абстрахираме, че става дума за много пари, защото Наталия е мила и добра и не е такова момиче. Става дума и за много връзки, ама много връзки. Става дума и за това, че млади, красиви, амбициозни и леконравни журналистки, готови с цената на всичко да "пробият", с лопата да ги рине човек ...

А НАТАЛИЯ Е ТОЛКОВА ХУБАВА И МИЛА ТОЗИ ДЕНИС ИМА НУЖДА ОТ ОЧИЛА ЗА ДА РАЗЛИЧИ ХУБАВОТО ОТ ГРОЗНОТО А И ДОБРОТАТА НА НАТАЛИЯ - ДАНО НАТАЛИЯ СИ Е НАМЕРИЛА МЪЖ КОЙТО ДА Е 100 ПЪТИ ПО ПО ОТ ТОЗИ С ДЪВКАТА

Преди да се разделят, той й ------------------------ С Т И Г А! "той ѝ" или "той и" СТИГА с това "Й" сте то слагали където ви хрумне! ѝ - изписва се чрез Ctrl+X

Зависи от операционната система и от инсталирания "офис".

Бивш приятел се събра с бивша приятелка Бившият изпълнител на бившия вселенски хит Дръж бившето прасе беше забелязан заедно с бившата си приятелка, също бивша на още много други бивши приятели. На срещата на бившите се проля бившо марково питие и нагриза бившо теле. Бивша водеща на бивши жълти измишльотини също бившо беше там, но това не попречи на отразяването на вече бившата новина.

Ай, чичо, зарежи гаджетата, какво стана с презокеанските ти амбиции и кариерата там? Защо не разкажеш за тях, ами гаджетета, та гаджетата ... Че си напет левен български вече знаем.

бе, мааани, не го подкачай! земе верно а почне а плещи... е там нека си гушка друсалките по кръчметата.

па музикант па водещ па продуцент па леле па НИКОЙ. нагушил се с крадените пари на Ж. Илиев-па Тампа па Мампа ..аре бегай. Грозен и нагъл

По тъпо и по нагло същество от него просто не съществува!!!!!!!

... денис е много мъжествен... особено като си седна на портфеила... става по-висок & кичурите му не се влачат... по земята...

Недоизживян пубертет.

за назе ли думаш, кака, или за денко, дека го давиме? ;)

денко, като се назобиш следващиа път, само да не забравиш последно с коя си :-Р, че стават грешки, нали.....

Кът ги глеам и двете колко са нежнички, ле-леееееееееееее кво ..ане шъ падне !

Как НАТАЛИЯ ТЪРПИ този анти мъж в главата си! Абсолютен нещастник, който се взима на сериозно! А е никой! Пази Боже, от такива " мъже "!!!

"...и най-малкото нямаме време да се видим, камо ли да се скараме." Направо да се чуди човек как го правите... А заедно ли сте:)

Firi

Тоя дъртунгел пък кой изобщо се интересува от него? Преди в Ахат поне имаше некъв принос са е г-н никой.

Моля моля, в Ахат той нямаше никакъв принос, бумкаше на баса. Нито е написал музика нито текст. Мяташе голямата коса, иначе е грозник, но дългата коса измества вниманието.