Ласкин и Сърчаджиева празнуват в Гърция

"Добро утро, приятели. Е, така, за да ви зарадвам - море, планина, чадър... Какво повече?"

Обратно в новината

Коментари - Ласкин и Сърчаджиева празнуват в Гърция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иван Ласкин е прям и открит човек, това ли ви дразни??

Ласкинк е толкова жалък , че човек даже не може и да му се ядоса. Откакто преди има-няма 30 год. изигра Васко Да Гама, май други постижения липсват. Поне като актьор! Виж-да псува, да пиянства, да вдига скандали-там го бива. Да не пропуснем мъдрите му заключения и присъди от позицията на последна инстанция. Всичко това гарнирано с чутовна простотия и показност. За Сърчаджиева имам много по-хубаво мнение.Страхувам се ,че един ден ще се събуди и ще разбере, че пияницата Ласкин е провалил тотално живота и. Момиче, бягай от него докато е време.

Щото ти си с два Оскара, нали?

Аз обратно - за него имам по-високо мнение отколкото за нея. Но общо взето тия са скучни. Дайте си ни Николетааааа!

С какви долни хора е пълен този форум. Злобни, гадни и завистливи. Айде продължавайте все така.

Ице, добре, че беше ти ,батка ,да ни разрешиш да злобеем. ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!

Още един от "принципните" " величия", който от време на време излиза в някое печатно издание, публикува чат - пат някоя статийка в дълбоко морален и патриотичен тон, и после беж да налее вода в гръцката мелница. Че и да се похвали! А пък дир-а , с това непрекъснато подгряване на темата Гърция........ Да не са ви платили от Асоциацията на гръцките хотелиери, та така настоятелно ни навирате в очите опцията туризъм в Гърция? Гърците с педето си поведение спрямо нас не заслужават да си харчим парите при тях. Българите, които имат достойнство и чест пропуснаха Гърция за тези празници. Смея са твърдя, че ще пропуснат целия сезон тази година. И от това животът им няма да стане по- малко пълноценен.

Момчето, което си отива по-долу, ей сега ще емне... Какво си постигнал ти ,та да плюеш такива "звезди"!

ли му казват? За нас си е най-обикновено таковане на чуждо мясдто за разнообразие. При това има тръпка да те хване дъщеря ти в сюблимния момент. А като гледам, скоро ще стане май обратното - те ще я дебнат, но както хилядолетия досега - безуспешно накрая.

И двамата са прекрасни актьори,но съм огорчена,че участват в такива просташки шоута.

Киркоров според Вас не е звезда,но признайте си,че е много атрактивен.Припомнете си думите на героинята от Оркестър без име.

Коментара, който написах по напред, носи следният контекст. От моята майка и от моята Родина, нищо по хубаво няма на света. Защото саме те могат да ни направят истински щастливи. Нали уж всите бяхме патриоти и от българското по хубяаво няма? Помъчете се да направите разликата от това, добре съм и щастлив съм.

Миличък, може да си патриот, но на черното бяло не можеш да кажеш. Има прекрасни места по цялото земно кълбо. Само че за да можеш да сравниш нещата в и извън България, трябва да си видял и двете.

това е балгарина. винаги трябва да оплуете някого, какво ви пречи просто да ги поздравите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С алкохолизираната си шамандура този катил какво друго може да забележи освен жълти мечки. Интересно, алкохола убива потенцията, как ли страда хубавата млада жена, като пияндето не може да я почеше както трябва?

Простотията няма раборно време. Голямата простотия няма почивен ден. Великата простотия денонощно твори велики дела. Крайно време е "артистът" с една роля най-накрая да почива поне през нощта.

Много знаещи брех! Руслан !? Приятел добърнищо повече стига бе плювачи нямате ли си друга работа! С тоя манти няма да се оправим!има ли неоплют човек се питам

Е с кво толкова се фука, че е в Гърция....Всеки вече може да отиде там. Все едно да се фука, че е в Ахтопол.

Ласкин е успял да напише нещо преди да падне мъртво пиян!

Понаобиколиха чалга форматите, дадоха им някой лев, що да не си го харчат със здраве, нали затова се излагаха и газиха в чалга л...та - за едната Гърция

По-силно от хляба няма, както пееха НЛО - в името на хляба и живота, ще зарежа в мене патриота.

Още от времето, когато беше опасно даже да споменеш името на Америка, имах една детска мечта. Да отида на Майами и после ако ще да умра. Детската ми мечта се сбъдна с голямо закъснение. Вярно е, че там видях много неща, които бях гледал само по филмите. Въпроса ми обаче е друг. Може ли някой да каже, че океанският плаж там е по добър от плажа на Китен, например. Тогава признах сам на себе си-всичките тия екзотики и почивки в чужбина са избиване на комплекси. От нашето по хубаво няма. А иначе новината си я бива. Толкова словесна плява може да се намери само в Лайфа. Например нашият Филип Киркоров не е никаква световна звезда и за това за него не се пише почти нищо. Чуйте едно негово мажорно ТАНГО. Точно така напишете - Филип Киркоров Танго.

Как го докара от Маями до Киркоров бе човек? Киркоров е ясен, направи кариера с български песни преведени на руски. Понеже не дава кредити за тези песни, може да се каже, че е плагиат от световна класа.

Не е плагиат, направо си е нагъл крадец.

Ау, как смееш така да обиждаш тяхния (той е всъщност наш) Майкъл Джексън. Не са те подушили троловете, да са ти напраскали минусите и доказали, че Телефонна любов не е написана от Тончо Русев.

АМОРЕ МИО, докарах да от Майами до Киркоров, защото в Миами, българскито арменче има дворец там. Направи си труда и го разгледай в Нета. Ще бъдеш, ако не очарован, то поне приятно изненадан от това, което видиш. Умей да се радваш на успехите на другите! А тангото, все пак изслуша ли го? Хев а найс дей.

да сравняваш наш плаж с карибски бял пясък, тюркоазен океан, безкрайни палми и най-вече чистота...

Дон Амичи, съгласен съм че нашите плажове са едни от най-хубавите, но не и с това, че от нашето по-убаво нема, море, мешана скара, ракия и кебапчета! Това също е комплексарщина! Иди до Ямайка, Кайманите, Куба и т.н. и тогава ще говорим. А иначе Ласкин пияндето какво да каже, узото на половин цена, харесва му! (:

Ще добавя Сейшели, Малдиви, Индонезия, Филипини, Тайланд

то кой ли се съмнява,че пиян ванко няма да отдъхне подобаващо

Камък ми падна от сърцето.

Ласко има една роля от детските си години. Когато е било комунизъм, а такива като него с връзки уредени да участват. Останалите му роли са на дъното на чашата.

Васко не е с връзки във филма от село Рупча, режисьора го видял на някаква площадка и го харесал.

Простака си е простак.Как може да каже ,че мечето е гадно жълто.Да не би аз да съм му го купила??

Ей, Дир-а, мислех ви за по-сериозна медия. Какво ни занимавате с глупости? А, виж, може и да е платена глупост, знае ли човек докъде стигат пиар шмекериите на българските псевдозведи? Няма ли някоя по-смислена лайф новина? Джокерче - намерете си човек с английски, има стотици, хиляди западни сайтове за звезди, метеори, галактики - поровете се там, преведете и публикувайте нещо по-смислено.

Много важно,че празнува в Гърция!???Цяла нощ не спах,гадаейки-къде ли празнува Ласкин????Сега като знам,съм спокойна!Него поне да не мисля,че ми беше голям дерт!Хайде сега-весело изкарване!И умната на връщане,че там''катаджиите''-не се хващат на 20-тачка!

Ванко, това не е ли на Колмотини като завиеш надясно след светофара към бара на Алексис и после направо по една пътека?Бях там със жената много поздрави на Алексис ако си още там.

Да, там е и аз бях със съпругата и децата преди месец.

Веско, къде е това място? Мерси.

"Ласкин и Сърчаджиева празнуват в Гърция, защото Иван мина от ракия на мастика! Наздраве!

Да са живи и здрави! Човек пуска нещо, за да сподели радостта си с другите хора, обаче отсреща намира злоба и завист. Това е то - човещина...

Как ти звучи това: "Добро утро, приятели. Е, така, за да ви зарадвам - море, планина, чадър... Какво повече?" Дали наистина искат да зарадват "приятелите" си или просто искат да им натрият носовете, да демонстрират, че са нещо повече от тях...

Ами оня ден пусна, че пие от мъка по Чочо. Явно много държи да ни уведомява. И той е поредния български снобар, който се лайква,тагва, и обикаля по медиите за пари. А навремето дори го харесвах....

Колко безсмислени коментари. Занимайте се с нещо позитивно.

Снимките от морето са наистина художествена фотография!

Уау-Гърция.Уау!

Тия яко са изпаднали, кво море, кви чадъри, по това време дори в Гърция е хладна водата и не е готино, от снимките се виждат облаци и мокро около чадърите.. .

Защо ли си Мисля,че за всички нас нере най-важното къде почива Иван Ласкин и половинката му,че и детенцето му ,да им е живо и здраво. Абе,Иване,не ни интересува личния ти живот .Живей си го и те ти занимавай повече.

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ НАМЕСВА В ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА КОЙТО И ДА Е! ТЕ СЕ ОБИЧАТ, ТЕ СА МОЖЕЩИ И ПОЧТЕНИ! ЗЛОБАТА НА ХОРАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ИМЧ ОТ СЪРЦЕ ДА СА ВИНАГИ ЕДИННИ И ОБИЧАЩИ СЕ НА ПУК НА ЗАВИСТТА!

Значи Ласкин, Фънки и проваления оперен дългуч могат да се подиграват на Къци, а те да не се пипат. Напротив. Те най-много заслужаватда бъдат иронизирани и подиграни.

Ако не се пишеше за тях по форумите никой нямаше да се интересува от тях.

до защо Ние не се намесваме в личния им живот,а те се наместват в дира,за да ни карат да се намесим.

Тоя шопар пак се бара на оригинален..................апропо от къде кинти и време за "море , планина , чадър..." ???!!!

Като чета изцепките на всички злобари, ми става пределно ясно, защо никога няма да сме обединен народ. То не беше плюене, не беше чудо. Та това са обикновени хора, като всички нас. С какво вие, плювачи, сте повече от тях, та си позволявате да ги коментирате. Защо не си погледнете във вашите къщи, където предполагам е много по-зле, духовно имам предвид. И как не погледнахте първите две снимки с око на ценители. Та те са на високо ниво във фотографията. Аман от комплексари и завистници.

Ще ти кажа с какво "плювачите"/много ти е богат речника, да знаеш!/ са повече от тези особи, които се пенявиш да защитиш. Тази креслива гъска, която редовно опищява света, ако нещо не й изнася - я баща й не съществувал за нея, я в театъра не я оценявали, та се канеше да емигрира, я се прави на мъченица и без повод, ей така, да не губи тренинг. Пухльото/пояснявам-съчетание от п*тьо и мухльо/ до нея пък е толкова жалък , че човек даже не може и да му се ядоса. Откакто преди има-няма 30 год. изигра Васко Да Гама, май други постижения липсват. Поне като актьор! Виж-да псува, да пиянства, да вдига скандали-там го бива. Да не пропуснем мъдрите му заключения и присъди от позицията на последна инстанция. Всичко това гарнирано с чутовна простотия и показност. Затова "злобарите" ще "плюят" колкото си искат. И защо не- тая пасмина набедени "звезди" така са си постлали. Очаквам поредната порция възмущение от Ваша милост - кажете ми колко много злоба и завист има в мен.

Абе като деца и двамата бяха големи симпатяги, защо като възрастни станаха толкова досадни и впиянчени, не знам... Александра си беше къде-къде по-добре с Руслан Мъйнов. Все си мисля, че само инфантилните или малоумните си падат по "лошите момчета"

Абе какво "лошо момче" ... Скандалджия и пияница

Иван Паласкин.

На снимката, паласките не се виждат, но мехът е голям...

Гръцкото море е по-близко и по-спокойно. Нормално е да са там. Нека се замислят по нашето черноморие защо българите с пари почиват в Гърция.

Така е, но сега покрай тия бежанци и стачки някак Гърция позагуби чара си за мен.

Няма какво да се "замисляме",на юг е винаги по-топло и по-хубаво,няма нужда от спор.Затова и хиляди румънци празнуват пък при нас,ама нали е далеч от София,кой да го види и коментира......Въпросът,обаче е друг.Защо бг сайт прави реклама на гръцкия туризъм,а не вземе да покаже ,например българи и чужденци,които избраха да празнуват в хижи,семейни хотели,къщи за гости не по Черноморието,а в Троянско,Еленско,Родопите?

Грешиш,българите с малко пари почиват в Северна Гърция,а тези с многото са на съвсем други места. Но явно за теб врявата на Халкидики е ''върха на сладоледа".По нашето море също има страхотни места,но да,струват доста повече от обичайните места в гръцко,на които си ходил/а.И щом ги харесват и чужденците,значи всичко е наред!

Пропускаш, че най-богатите чужденци ходят в най-скъпите гръцки курорти, а не в най-скъпите български...

Добре де, в крайна сметка доказано ли е, че въпросната дама е дъщеря на великия български актьор Йосиф Сърчаджиев. До колкото ми е известно той не признава че точно тя му е дъщеря.

И тоя като Ицата Стоичков и като Лейди Баба - много добри в професията си, но кръгли нули в човешки план!

На Богу равен си се считате уважаеми господине, та си позволявате да отсъждате кой какъв е в живота?

Много добре знаеш как е,кретенско изчадие.Защо повдигаш това,да се отвори клюка ли във форума.Ей такива като теб бих ги ...

Моля Ви уважаема госпожо, придържайте се към по-спокоен тон, все пак публична дискусия водим, а не си вадим очите или кирливите ризи. Ако има нещо го изложете.

Gal

Няма как да носи името му, ако не я е признал....доколкото си спомням той отричаше, но ДНК тест доказа обратното.

А другите къде почиват - Тенекеджийката, Николетка, Мъка Стоичкова и още знайни и незнайни звезди? Хвала на Цукерберг, че създаде този безплатен сайт на който всеки да осведомява познати и непознати с какво се занимава.

Тя се прави на актриса , той на трезвен . Искрени хора , то им личи .

Еми ще почиват, вие какво искате...Изкарала си е парички и ще почива. Вървете и вие в "Стажантите" и изкарайте някой лев, за да почивате в Гърция след това...Потрудете се малко, а не само да завиждате

Данаилчо недей да ръсиш мозъци ,защото на народа им омръзна от едни и същи мутри на екран.АЛЕКСАНДРА, ,МАРТА,ОНЯ КИЛИКАНДЗЕР-РУТ КОЛЕВА,КОНСТАНТИНОВ ,ТОЦА,ЕВРО,ОНЯ СМЕХУРКО РЕВЛЬОТО ТИТИ,КАЛКАНА.....как все едни и същи утайки слагат пред екран ,толкова ли нямаме млади хора,ами навсякаде която и телевизия да пуснеш, каквото и риалити да има все тези екземпляри.

Да почиваш трябва да си се изморил. Тези двамцата знаят ли какво е труд?

Благодаря Дирници, след тази новина животът ми вече придоби смисъл!

Написал е с поздрава си не да ни зарадва, а да се изфука че е в Гърция сиромаа!

Много им е хубаво детенцето. Да е живо и здраво!