Внучката на Теди Москов се казва Самуила

Преди около 40 дни една от най-популярните фамилии у нас – тази на семейство Москови, се сдоби с нов член.

Обратно в новината

Коментари - Внучката на Теди Москов се казва Самуила | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябваше да я кръстят Самуила Бегония Рада-Москова, че като се прочете името да се знае, че не то току така, ами е гулема работа от едно време ...

Защо ни занимавате със Стефан Москов - един сноб, грандоман, с мания за величие, и при това некадърен режисьор.

Да са живи и здрави Иван и Иванка.На тати си прилича,одрала му кожата.

трябва ли да се правят на идиоти на снимката?

Да е жива и здрава Самуила и да прославя родата и страната! Да надмине и баща си и дядо си, мечтата на всеки родител!

на Рада Москова, явно нито е учила история, нито е чела Димитър Талев, та не е чувала за името Самуил и от там женското Самуила, пък явно и с клюки не се занимава, та поне за светещите очи на паметника да беше чула. От друга страна, бебето е кръстено на дядо си Стефан, масово се кръщават така само на първата буква. Племеника го кръстихме Пламен на дядо му Петър.

Героинята на Талев се казва Султана, не Самуила.

А героят на Талев да се казва Самуил, случайно?

Бабата много ясно, че знае името Самуил. Но се чуди как са измислили женска версия. И аз наскоро се чудих на името Кремен.

Браво за бебето. Само тази мода да се слагат мъжки имена на момичета не я разбирам. Наречете го с нежно, женствено име. Името е много важно, то се превръща в характеристика на личността и част от човека.

кво значи мъжки имена бря? не се казва Самуил, а Самуила.

Да е живо и здраво детенцето! Обаче...Познавам две жени с името Самуила и те са на над 40 години и двете. Така че фамилия Москови въобще не откриват топлата вода с това име. Цялата статия показва една духовна нищета. Да не са чували това име изобщо и то хора, които претендират, че са начетени, образовани и се имат за фактор в обществото.

признак на какво е да правиш прибързани коментари за хора, които си виждал само на снимка?

Ми то от снимката ясно се вижда какъв е човека. Пък и са ги изтипосали в сайта за да си чешем езиците. Да си кротуват и без това не знаехме за съществуването им.

Брей, голяма злоба! Ти пък от къде знаеш, че не ги познава човека, та е коментирал? Рада Москова е лекар, драматург и сценарист, пък не била чувала името Самуила? Инфантилните плямпаници на внука и, че това виждате ли е първото такова име в България...Теди Москов има в цялата си кариера един филм и 3 театрални постановки, ама иначе голямата работа :) Това лично на мен ми стига да коментирам, вероятно и на други хора им стига. Коментарите не са по снимките, а по статията. Сега вдяна ли?

По интересното е, дали Самуила ще остави 10 000 ослепени български момци?

Еми не сте първите!!!! Кръстихме първата ни дъщеря Самуила още преди 22 години!!!! Какво му е странното!!!??? Чакахме го Самуил ама......

Е, как може да сложат това мъжко име на тази сладка бебка?

И да му светят очетата!

цял род идиоти

Да им е живо и здраво женското юначе! А иначе - наплюхме гии ... Да не им е уроки.

Хората от тази фамилия са леко налудничави. И този гледа изоглавено, като чичо си д-р Менгеле.

Горкото дете, колко има да му се подиграват в детската градина и училище. Пълни глупости са това да не измислиш име преди да се роди.

Ами нещо като Борил, т.е. искам да съм оригинален и да се направя на българин ама нито имам фантазия нито познания по история (в случая с Борил). Пак като не е Борила е добре.

Ами не е първата Самуила, влез във фейсбук и ще ти се появят поне 50 регистрирани Самуили...Язък.

И аз се казвам Самуила, нося това име от 1999г , а дали съм първата?!

Свършиха ли женските имена, че и сложиха мъжко с едно "а" на края?

А Александра какво е? Същото. А Валерия? А Виктория? Да не изреждам, че са много. Разликата е само в това, че с възприетите стериотипи сте свикнали. Да им е живо и здраво детенцето! Да се радваме на всяко българче! Без значение е името му. Пък и не е наша работа как да се казва.

Има много красиви имена, но това определено не е от тях. Но приказката за човека и името е много вярна: "Човекът прави името, а не обратно". Дано родителите й я възпитат, образоват и Самуила да е щастлива, желана, обичана - това е най-важното!

Ебати и режисьора прост. Как може да е толкова ограничен. Неговото било единствено с това име. Добре че е бил тати та да го бута в живота.

E, то бива снобарщина , ама това изпълнение удари дъното. Абе, Москов - в кюпа при Амповия граф да си се наддумвате по вашенски си там... Софийската псевдо-интелигенти и наследниците им - една торба смотаняци.

по-добре от ая, вая, тея, мея, ия и разни други едносрични имена.

Стою

Да беше посочил/а поне едно едносрично...

Прекрасни сте! Да бъде благословена ,умна и красива отвсякъде малката Самуила! А името е страхотно!

Да, прекрасно име и означава - Измолена от Бога

Нищо им няма на хората ве празни душици

звучи...горкото дете

Нищо й няма на снимката, нито на семейството, нито на името! Айде, разотивайте се с омразата си, с простотията си, с "традициите" и с всички камъни, които носите в ръцете си и в душите си!

пари,пари дай...,

Уважаеми Теди, Нищо им няма на семейството, на снимката, на бебето, на името, на никого освен на изкукуригалата ти майка, баба Рада - жена с положение уж, да 'оригиналничи' като средностатистическа чалгаджийка с това от ''никого нечувано'' досега име.

Чест ми прави, че ме бъркаш с Теди, но, само заради него, уточнявам, че не съм той. Аз съм един Тодор - друг човек. Не мислиш ли, че не би седнал да се защитава в ДИР? Аз съм сигурен!

Теди Москов е Стефан, не Тодор!

Тоя за самобръсначка чувал ли е ?!

Какво му е на името това се казва неуважение според 105 , дето не уважила свекър и свекърва два пъти чехъл дето се казваа ги кръстила на своите родители. Мъж под

Внучката на Теди Москов кръстена на феодал-плячкаджия???? Незабавно да смените тъпото име, по-лошо щеше да е само "Симеона" или "Крума".

ЯД ТЕ Е,ЧЕ НИЕ СМЕ ДРЕВЕН НАРОД,А ТИ СИ ОТ ПЛЕМЕ!!! И КОЛКОТО И ДА СЕ КРИЕШ,КАТО АНОНИМЕН,ОСТАВИШ СИ ПРОКЪЛНАТА,СТРАДАЩА ТВАР!!!

Сега ми хрумна защо намаляваме най-бързо - щото сме най-древният народ, и ни е време да изчезнем.

Да е живо и здраво детето. И дано не приеме нищо от "великият род" Москови, който продължава да ни се натрапва с тъпотията и наглостта си (да не напиша нещо по-конкретно) в сегашен и исторически план.

Лошото е, че в ГБ имаме съществителна звателна форма и трябва да се обръщат към детето казвайки "Самило" или "Самоилке" или "Самоилче" и трите звучат отвратително....сигурно ще му казват "Сами" и какъв е смисъла тогава от това тежко име Самуила...а кой знае може да не спазват правилата и да и казват "Самуила" което е още по-по-по...при наличието на такава известна прабаба просто трябваше да е Рада....Радо, ле Радо, бяла Радо...... да са живи и здрави!

написала съм "Самило" вместо "Самуило"

Не бих си показала детенцето в български сайт, за да не привличам върху него черна енергия, идваща от невъобразимо гнусните и злонамерени коментари на хора, които сигурно и на външен вид не приличат на такива, а какви са гнили отвътре може да се види от написаното.

Да са живи и здрави всички! Тя да ги радва, и те да я отгледат добър човек!

Защо сте толкова злобни бе, хора?! Много си е хубава снимката! Явно сте лишени от вякакво чувство за хумор! Разгледайте и другите снимки, няма да ви навреди! А на младите - честито, да са живи и здрави!

Чудесна новина! Научих, че Теди Москов станал дядо, поздравления за което! Научих и друго - имал син, който също бил режисьор. И това ако не е платен ПР ...

Дано в живота си не са така ненормални, както се показват на първата снимка. Аз съм родила 2 деца, които кръстих на родителите си, не само защото има традиция, а защото изпитвах уважение, преклонение, почит и това беше най-малкото, което направих за тях. Защо членовете на известни фамилии не подновяват родителите си? Може би защото богатство дадено наготово не може да се оцени.

lu4ka

Е, а малко по-бодро де! Не така с рогата! Какво му е на името? И какво общо има с парите?

А родителите на съпруга ви не заслужават ли такова уважение? Просто питам.

Честито! Да са здрави и щастливи, и да не спират с едно :)

Име като име, според мен е достатъчно популярно. Намирам го за хубаво и българско. Да е живо и здраво детето) Ама чак пък първото момиче с такова..

да бе да, самата българщина се е въплътила в това име...абе, като не знаете, що се излагате и драскате квото ви падне?!

С тази физиономия сина на уважаваният от мен Теди Москов би трябвало да не се възпроизвежда . Снимката която " режисьора " си е избрал е показателна .

мен би ме било срам да сложа такава снимка на показ

леко инфантилна е...

А, леко, бе! :-)))

избирано или просто друго на тримата заедно не съществува?

Самоила не е СамУила ,нали !

Живо и здраво да е семейството и да не оригиналничат толкова много, защото никак не са оригинални, а се излагат (уж са интелигентни хора), че това видиш ли ти на била първата Самуила в България, ами не е...само аз познавам 2, кой знае колко хиляди има още. И бабето Рада Москова язък и за ценза и авторитета и тя да свири на тази гайда.

А баба ти Рада пък, бива да не се меси и на младите, мисля аз.Гледал съм 2-3 интервюта с нея- е няма такъв терсене човек...Както и да се опитваше интервюиращия да поведе диалога, онова бабе все на въпреки...чудя се я изтърпя тоя човек...Голямо самочувствие, голямо нещо, охрани снаха си, сина си...Народа има един лаф " Ни на живо се радва, ни на умряло реве"...Така че да са си живи и здрави младите, да се радват на детенцето си , а прабаба да си гледа пенсията...

Широка зелена улица пожелавам на Самуила!!!!

малко ми прилича на извънземно пък и с това име....еврейска му работа

Всички новородени приличат на извънземни, явно не си виждал новородено. Или си гледал много сапунки, в които новородените са шестмесечни отгледани и оформени бебета.

Горкото дете! Извинявай миличко, но това е щурав ген! Нещо подобно като "Улицата"!

да е гена на Коко Динев и някоя чалгарка, по така някак интелектуано