Иван Ласкин се обясни в любов за рождения ден на Алекс

Иван Ласкин направи романтично обяснение в любов за рождения ден на половинката си Алекс Сърчаджиева (32).

Обратно в новината

Коментари - Иван Ласкин се обясни в любов за рождения ден на Алекс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накои Мъже подаравят подаръци на жените си за рожденият им ден. Други мЪЖЕ се обясняват... Тъй е то, така ще е тя.

"Наша" работа става , когато една личност е публична , иначе много хора си пийват кротко , но не се бутат , за да ги забележат . Проблемът на Ласкин е , че още не може да разбере , че периода "Васко да Гама " е приключил . И да добавя , че много ще се радвам , ако ми се посочат филмите / постановките , в който Ласкин се е изявил , след гореспоменатият период . Благодаря.

За мен тази "звездна двойка" си е класическото "гърне и похлупак" . Кой крив, кой прав , те си знаят . А , че Ласкин е пияница и шушумига стана ясно от ред предавания и интервюта . Жалко за дъщеричката им , всеки ден да гледа пияната физиономия на баща си . Язък.

Пълно е с боклуци и без да са "пияници", както се изразявате вие ПО НАРОДНОМУ. А и това, кой пие, кой яде не е ваша работа. Явно никой не ви е възпитавал. Не знам вие какво сте гледали като дете, но ви липсват първите седем години. Не се грижете за детето на Ласкин, защото по всичко личи, че на вас нещо сериозно не ви е наред. Написаното от вас е пълна идиотщина.

А на Вас Ви липсват първите 20 години по моему и по ненародному!

Той и да спре да пие пак ще е боклук и лош човек. Даже ще стане още по-лош. Измества се темата. Алкохолът даже притъпява тези му втълпени качества - надменност, заядливост, неуважение към всички останали ако не са в неговата компания, негови хора. Хитрост, да не кажа делавераджийство по всеки въпрос, касаещ пари. Ласкин не е Майкъл Джексън - много хора го познаваме лично с години. Това не е екзотика или гордост, така се е случило. Той наистина е леке. И много от нас сме му го казвали в очите. Аз също. Сега се е закачил към Фънкаря, защото му плаща пукницата и Иван го четка, а Фънки не се усеща, защото е друга бира - музикант и човек на духа, не може да разбере лекьосването. Ласкин е леке. Който му се е доверил и му е сърбал попарата няма да ви каже друго. Сашкините му работи са си само тяхна работа и никой няма право да им се бърка. Но Ласкин е леке.

Аз лично не виждам някакъв толкова голям проблем, някой да е алкохолик. Не знам дребнавите душички от какво толкова се впечатляват. Тютюнопушенето е по-силна зависимост от употребата на алкохол. Ако сте такива педанти по отношение на зависимостите, съдете и тези, дето пушат. Но при вас всичко е не въпрос на принципи, а въпрос на вродена простащина и селски клюки.

Не е проблема, че е алкохолик - има и имаше симпатични такива колкото щеш - Стефан Мавродиев, Васил Михайлов, Джоко Росич, Емил Димитров. Проблема е, че Ласкиния е дразнещ, заядлив, лош човек - и това го виждат всички. И го казвам, защото не съм го гледал само по телевизията.

Алкохолът има ОГРОМНИ последици - не само за самия индивид, ами и за тези, които са принудени да съжителстват с алкохолика. С времето психиката на цялото семейство силно се изкривява, за да може да компенсира непрекъснатите душевни травми. Също както ако в семейството има психично болен, така и в този случай - всички членове на семейството развиват невроза и напълно неадекватни реакции спрямо реалните житейски обстоятелства.

Какво плюете по хората, бе - неудачници. Докопали нещо лично смърдящите койоти и го развяват като прани гащи, както те си знаят. Кои сте вие, за да съдите и да давате оценки, без никой да ви ги е искал. Задръжте злобата в себе си и дано се удавите в нея. Простаци мизерни сте вие, дето плюете по хората с такава лекота. А Истината е, че живота ви е скапан и не можете да се зарадвате на нищо. Спрете се бе. То всяко нещо си има граници.

Ало, Ласкин, никой не те пита какво мислиш за нас! Скрий се и си пий анонимно, а не публично! Тогава няма шанс да те дъфчим!

"...Толкова те обичам"... че даже паразитира на нейн гръб,а тя горката го "обича" на инат понеже всички и казват че не е за нея и тя заслужава повече.Алек сама рано или късно ще стигне до тази истина. Сега е млада и се инати:)Първата му жена сигурно благославя всеки божи ден, че се е отървала от него. А Ласкин ако наистина обичаше Алек нямаше да е с нея - това е егоистична, обсебваща любов на пиандурник защото знае че друга няма да го търпи и е обречен на- сам и пиян.

След това прекрасно обяснение във Любов,мога да ви кажа,че сигурно я е изчелстрил здравата Алекс на задна:)Коя жена не би пуснала на такива думи а???

Тя да вземе да му пусне топлата вода да си умие мазната косица. Актьор...

gangnam style

Недей да говориш,така че повечето жени и вие сте доста нечистоплътни долу,мисля знаеш за какво ти говоря???

И този със смърдящите връзки и той оценки дава, както и тази "гениална" майсторка на словото с топлата вода. Ако можехте да се погледнете отстрани сигурно щяхте да се уплашите от себе си, от това колко низко сте паднали и какви боклуци сте.

Що не си ходиш с Бай ти Ласкин в гаражната кръчма, че той вече те води с поне литър домашняк:) Аз, тоя над мен, оня, другия - все тая какви сме - нямаме претенции да сме национално съкровище и България да ни слави и храни. За разлика от Онзи с пушката, джипа и дамаджаната с ракия в другата кунка дето все акъл дава по телевизията, щото в театрите не го искат. За Чочо Попьорданов, въпреки че също имаше тежки проблеми с алкохола не съм чела някой да напише нещо лошо. Защо ли? Ами защото не е селски хитрец и отвратяга като Ласкин. Заради това.

Имаше една песен на "Ъпсурт", в която се пееше "България не ме обича, а аз съм е*ати пича". Все едно за него са я писали. Само мрънка, само хленци, все е жертва на някой и нещо, все нещо България има да му дава. Той какво е дал на някой освен два пъти семенен материал не е ясно.

в същност е съвременния разказ за Ромео и Юлия. Хората вече зарязват Шекспир и четат само дир.

Да се обичат , да се кефят, да си разглеждат релефите, но не ни натрапвайте разбиранията за живота на чифтосала се двойка, състояща се от един пропил се неудачник, който е убеден , че някой , или обществото трябва да му осигури стандарт, който той е решил , че заслужава и една посредствена актриса, печелеща пари от опростачването на и без това не много умната ни на нация. Защото от долнопробните шоута, които води, печелята терикатите и терикатките, които ги организират, а губят озверелите в собствената си тъпотия техни зрители.

Явно театъра ти е непозната територия. Алекс Сърчаджиева не е посредствена актриса. Единственото посредствено тук са твоите напъни да плюеш по хората, които са плод на закърнелия ти мозък и ниската ти обща култура.

Как е възможно толкова злоба, завист и цинизъм да се излива тук!! Първо - никой не знае как живеят те двамата и дали пък не се допълват идеално един друг. На Вас Ласкин може да не Ви харесва, но за Алекс това да е точно Нейния човек! В крайна сметка, тя е от 10 години с него и познава неговото вътрешно Аз най-добре. Второ - Ласкин е изключително чувствителен човек, което и с просто око се вижда. Това е и причината вероятно да прибягва към алкохола..Да пийнеш чашка-две не е алкохолизъм определено. Не съдете хората, а се радвайте с тях, когато и те се радват! Щастие и дълга хармонична любов желая на двамата!

Ласкин и чашка две? Със закуската - да. А ако имаш предвид халби с водка също съм съгласен. Ласкин е агресивен простак. Вербално предимно - умее да говори, защото това е учил. Нали се води актьор там. В какво е играл той си знае. Най-вероятно белот и сварка. Та види ли някоя по-свитичка веднага почва да се гаври с нея, защото знае, че не може да му вкара два-три в мутрата. Напада винаги по-слаби. Това всички сме го гледали на екрана - брадъри, големи усти и т.н. Защо е агресивен ли? Защото няма успехи в живота и това му е номера да се прави на интересен и да се залъгва сам себе си, че още е мъж. Играе го хулиган. А е пълен мишок - никога, ама никога не е казал една едничка дума за силен на деня, който може да му създаде проблеми. Замисли се и му прегледай интервютата и ще видиш, че е така. Играе хулиган и бунтар, а говори само общи приказки. "Те", "онези" и т.н.

Разбира се, че се допълват - тя бачка, той паразитира и философства! Пълна хармония! Да им се радваме вкупом!

Точно пък Ласкин се е пропи от кеф - купони до зори, софри, ловни дружинки. Тая за неразбрания гений-творец - не нам!

Истнинската, голяма и трайна любов може да се почувствува и изживее, когато човек е реализиран по най добрият начин в живота си. Това включва професионално, материално и духовно благополучия. Малко трудно си представням, прошляк, който няма нищо и се чуди на къде да вземе, да се хвали с възвишена любов. Всички добре знаем и то не само от книгите и поезията, че в живота действително има истинска любов. Само че тя е като скъпоценост-трудно се открива, трябва да се пази и по добре да не се говори пред чужди хора за това. Тук прочетох чудесни коментари, надявам се, че и моят ще се хареса. Магазини за любов няма. Има само за секс, но те не са за нормалните хора. Нека им повярваме на Иван и Алекс, че това не е поредната заблуда, а е голямата им любов. Хев а найс дей. Не виждам по хубав музикален поздрав за тях и вас от песента "С тая песен те прегръщам".

Принципно съм съгласна с коментара Ви, но не и с първата част за прошляците, затова реших да не Ви дам минус, а да се обяснявам ;-) Емоционалното богатство не е свързано с материалното - Доктор Живаго е потвърждението на това. Да са живи и здрави Алекс и Ласкин и дълго да се чувстват значими един за друг - хубаво е, да виждаш щастливи хора.

По - голяма глупост не бях чела. Явно не сте много умен и сте зле образован. Странно е, че това не ви пречи да искате да общувате с хората.

Явно е, че в интимния им живот имат сериозни проблеми! Вместо публични циркове трябва спешно да се консултират с д-р Бостанджиев!

хората на Запад си имат за домашни животни прасенца, ама пияна свиня е нещо друго....

Много искрено обяснение в любов. На мен лично откровеността на Ласкин ми идва в повече и смятам, че прекрачва границата на добрия вкус, въпреки, че той осъзнава това, но не го коригира в поведението си (сам определя поведението си като просташко). Между двамата определено има хармония и привързаност. Алекс е много предана и подкрепяща по отношение на Ласкин. Смятам, че връзката им се гради на нейната всеотдайност и вътрешна й сила. Пожелавам на Александра всичко най-добро.

ЛЮБОВТА Е ДО ВРЕМЕ, ПИЯНСТВОТО ДО ГРОБ!

Не одобрявам публични обяснения. Има нещо фалшиво в тях. Любовта се доказва в отношенията между двама, а не в афиширането на чувства.

Колко много, много любов има във всяка негова дума! Само сензитивни и интелигентни хора, могат да го усетят! Когато любовта липсва в живота, нищо не е същото. Какво значение има, дали е алкохолик, или не? Колко мъже ще кажат, че не забелязват детето, когато тича покрай нея? Това е метафора. Любовта в брака е едно, любовта към детето - друго. Те са намерили истината - детето не е необходимост, двама души да се обичат и да са заедно. Детето е решение, отговорност и никога не е задължителен "елемент" в една любов.

Вижте, никой не е казъл, че детето е необходим, задължителен елемент на една любов, но според моите (може би вече остарели заедно с мен разбирания), то задължително е резултат от една любов. А иначе (отново моите стари разбирания), любовта е нещо прекрасно, а споделената - наистина едно от най-хубавите неща в живота ни. Но и в същото време е и много интимно нещо. Може да се доказва чрез постъпки, видими за всички, но когато дойде време за думите към млюбимия човек, те са само и единствено за него - не са за профил в социална мрежа. Намирисва на самоубеждаване и донякъде - инфантилизъм, нарцисизъм и парадиране с нещо, в което човек не е съвсем сигурен. Парадите са за армията и политиците, не за влюбените.

FuckTheEU

Браво, бе ласкин! Сигурен съм, че много жени майки искат да чуят, че бащата не забелязва детето си, много жени искат да бъдат оприличавани с мокри коко...така де - врабчета, и буквално всяка жена иска да чуе че има бръчки, особено на рожденния си ден. Още веднъж браво, бате ласкин, ти си мъж!

Подобни думи имаше и в Биг Брадър.Обяснението в любов е нещо прекалено лично за да се прави публично и в подбрани "ефектни"словосъчетания.Иначе добиват смисъл за внушение на нещо съвсем друго...

Ами кой както го разбира, все пак го е написал на личната си страница във фейса, където може да пише, каквото си иска, както правим всички ние!

Тоя на снимката ми прилича на кашалот, ударен в главата от торпедо и все още не дошъл на себе си..

Пияна гарга , колко са тъпи Българките че се общуват с такива мръсни Гашници ! В България артиста ако не е алкохолик , то е Гей !

Обяснението да не е започвало: Алекс аз теб много те уважавам!

и да завършва: Що не направиш една салата!

Явно ще съм от малцината, които ще си признаят, че мечтаят някой да им каже тези думи, И то публично. Не ги харесвам и двамата поотделно, но ги харесвам като двойка, защото избирам любовта пред злобата и завистта.

И защо публично? Това не е театър, а лични и съкровени неща...Нещо е сгафил този неудачник и иска да и се подмаже, ми се струва! Тази жена, много, ама много се заблуждава и е време да се събуди!

А защо не публично? За да не го оплюят и окалят разни нещастни комплексари ли? Когато обичаш искаш да го изкрещиш пред цял свят. Искаш да споделиш. Да умножиш щастието си с други, които го споделят. Това е нормално. Не е нормално да коментираш толкова ниско чувствата на двама души и начина, по който ги изразяват. Това само показва до къде стига твоята емоционална интелигентност. Много е лесно да мразиш, омразата не изисква усилие. Трудно е да поддържаш 10 години връзка с някого и още да ти се иска да изкрещиш пред света, че го обичаш.

Александра не познава по-добър живот. От дете трябваше да се бори за най-елементарни неща, които другите получаваме без усилие. И Пепа, бог да я прости, макар и добър човек, пиеше много. Така че, да се надяваме, че този лигльо един ден ще си стегне колана, ще изтрезнее и ще порасне. Такива чудеса стават от време на време

За един алкохолик пътят е само един - надолу! Алекс трябва да си каже колкото се може по-скоро: Беж, Лиске, да бягаме! Надявам се, че все някога ще и писне да го издържа, както на банкерката, с която е живял и е използвал, докато е бил женен!

Ти доста насериозно си решила да оправиш живота на тези двама души, които, впрочем, си живеят заедно от десет години. Давай, обясни им кое как е, че да се поправят, дано заприличат на тебе!

Много просташко излияние, но щом си го харесва си е неина работа/проблем.

Hа всички хубави жени, мъжете им пият!!?? Oт мъка, да не ги загубят!!?? хахаха...

тоя тюфлек как му се връзват жените не е ясно - явно добре ги бухти вечер :Д

Всеки път когато изтрезнее се обяснява. Възхитен съм от лафа, че толкова я обича, че когато я види спира да диша. Ама да спира и да пие. Не я заслужава.

С няколко тупаника, ли?

"Васко Да Гама от Сашка Руча" Очаквайте по кината!

Да не е бил Алекс Алексиев? Че той Ваньо кат си пийне, и не знае кво праи.

Той като си пийне знае какво прави. Заради това и е пиян по цял ден. Като е трезвен не знае... Алкохолна болест се нарича. Дали е чак алкохолик - психиатрите ще кажат. За момента доказано е перманентно пиян шофьор и притежател на законно огнестрелно оръжие и боеприпаси. Нищо особено.

четейки коментарите с прискърбие за кой ли път се уверявам - простолюдието е безкрайно просто и жалко. беее-е-е-е!

Ти този виждала ли си го на живо? Работила ли си с него? Цял живот го търпяха, заради Васко от "Васко Да Гама от село Рупча". Тотална щета е. На живо на нищо не прилича - визуално и вербално. На масови мероприятия стои като припикано мушкато, не говори, докато не се разотидат медиите и големците. След което пие още три-четири големи и почва да се прави на мъж. Когато вече няма кой да му регистрира простотията. А тя си му идва отвътре. Алкохолът само я отключва. "Актьор ли бе, да го опишеш. Разровиш ли се - ще мирише..."

"Толкова те обичам, че дори не забелязвам детето ни, когато притичва покрай теб!" "Обичам бръчиците и нескопосаната ти прическа сутрин, когато се събуждаш и приличаш на мокро врабче..." Простако, Ласкин, това че никой не ти е размазал противната мутра с тукати, защото ако някой не знае си около 178 см. и 80 кг. и си лесна плячка, не значи, че вечно ще те търпят. Не си Данаилов, не си и крадеца на праскови. Крадец си на телевизионно време. В театрите отдавна никой не не трае и не те търси. Сашка също не е стока, но тя има извинение и те превъзхожда в пъти - като характер, дисциплина и интелект. Сбръчкана била, такава била, а ти какъв си? Дървен философ, на който все някой друг му е виновен. ТИ СИ ВИНОВЕН. За дереджето си и за това, че близките ти не живеят добре. ТИ! Време е да си намериш майстора, простако. И ще стане.

Добре де, като сте познати, помогнете на тази заблудена жена да прогледне и да се отърве от този кърлеж! Толкова ли няма начини да и се въздейства! Тя е тотално изгубена с него и може да и провали живота! Сега много я обича, защото тя се скъсва от работа (като болшинството от жените в БГ), за да издържа семейството!? А после, след като зарди него спрат да я търсят?!

Uguen, volgaren shupar,,, Orase nimoga ga go glrdam. Palna libsa na fines.

"само" 10 години от живота си досега е подарила на един алкохолик и бездарник - да не говорим, че може да и бъде баща - все пак бъди жива и здрава и не позволявай на иван да се налива до козирката - да поизтрезнее, да си намери работа и да удари едно рамо на семейния бюджет - стига си го гледала като цвете в.......бъчва

Типичен злобен коментар на жена, преминала набързо младостта и вече повехнала, а на всичко отгоре и омъжена за прост миризливец, който я е превърнал в това, в което е.

Хубавите ябълки ги ядат ръпонестите свине.Защо бе момиче ? За този ли ексцентричен алкохолик ще дадеш най хубавите си години от живота?

невероятно хубави думи! Браво на Ласкин, много ласкаво и затрогващо послание за рождения ден на любимата. Браво и на Александра затова, че е накарала с любовта си един мъж да говори така. Честит рожден ден, бъдете щастливи, деца!!!! Обичайте се заради самите себе си и оставете другите на тях си.

Така е. Жените обожават да им се казва, че имат бръчки и приличат на мокро врабче сутрин. Типичен простак. Жалко, че е "отломка на един народ-мъченик". Но, този е само отломка. Разглезено леке.

е, сигурно си прав, ама нали знаеш, че съпрузите си имат закачки.......

фори- защо сте кръстили лодката "васко да гама"? женя- васко да гама е велик мореплавател! фори- а христофор колумб какъв е- кифладжя ?

Абе, Сашка криво-ляво още става за банцига, ама тоя тулуп си е пълна марда.

Ти да не им светиш?

Щом са се намерили и си допадат, нека да са щастливи.

фалш, фалш, фалш. със сигурност живота им е кошмар, защото как се живее с постоянно пиян човек, който не може да върже две изречения и няма и мисъл в главата си - видя се нагледно в студиото на биг брадър миналата година.

Поне интелекта не може да му се отрече, явно твоя мозък е толкова фалшив, че не може да схване за какво говори...

Тоя е готен! Прилича на селски кръчмар.

Това което превръща интимността в пародия е - когато тайнството между двама вземе, че се олещи под прожекторите.

Или тайнство няма, а прожекторите го създават...

Много харесвам и обичам Алекс, дъщерята на Пепа Николова. Честитя й христовата възраст, да да живи и здрави, тя и детенцето й. Доколкото до съпруга й, смятам, че тя е намерила този мъж, от когото е имала нужда и следва да уважим избора й.