Севернокорейският лидер Ким Чен-ун отказал цигарите

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун е отказал цигарите и вероятно е загърбил вредния си навик, установиха политолози в Република Корея.

Обратно в новината

Коментари - Севернокорейският лидер Ким Чен-ун отказал цигарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимката от Швейцария всички младежи са весели и изглеждат щастливи, само Кимчо сякаш е изял кило лимони. В тези години момчетата и момичетата не се впечатляват кой знае колко от произхода. Вълнуват ги други неща. Явно никой не го е зачитал, сдухал се е и сега си го изкарва на народа.

Целия народ пести от храна за да има достатъчно за Вожда и шайката около него! :)) Ако иска да отслабне да ходи на оризищата да работи и да се храни като поданиците си и бързо ще влезе в релси.

Да откаже и фамилната власт.

Всеки път като си паля цигарата ще го споменавам вожда....

Севернокорейските братя започват усилено да пестят!

Когато се откаже от комунизма ,това ще е новина.А дали Ким пуши или не,това не влияе на ядрената им програма.Освен това, трябва да се откаже да задължава хората да носят негови значки на ревера си.Абе,въобще има още доста неща , от които трябва да се отказва.

До мъдете - може , до дъно - никога!!!

Абе те там нямат ли си Благой Рагин да им набива канчетата, че пушенето е добре за туризма.

смешник няма ли кой да го гръмне ..

Ще му изпапкам чичорката. :)

"научно-изследователски център за отказване от тютюнопушенето " това е първото положително нещо което са постигнали в тази дъжава .Силно се надявам да продължават в тоя дух ,да се посветят на науката .

Отиди на google streat view и чак тогава приказвай глупости.

Ами той ако продължи така, един ден ще спре и хора да убива. Не са хубави тия неща Киме, ама ти си знаеш - здравето първо.

Това не е новина. Моля съобщете, когато севернокореиското прасенце се откаже от навика да диша. Благодаря предварително.

Тази путинова подлога,като Асад тероризира народа си за интереса на Путин.Чака го съдбата на Кадафи,Хюсеин,Самара Машел и т.н

Вие сте история соросоиде... целия свят ви намрази в червата !

Червен боклук, ще те закопаме!

история? Няма млад човек, който да милее по старото ви време. Историята сте вие заедно с онези пропаданли акохолици руснаците, които също са на изчезване имайки предвид жлаката им демографска картина.

Изключително противно и грозно същество. Зомбираният му народ гладува, а той се е оял като свиня. Пфу!

Сега ще му хрумне да ги спре и на другите севернокорейчета, ще видите! Много пари издимяват, а те трябва да се дават за парада на партийните величия... :))))

ма що бе хубаво е че има някъде по света страна в която не виреят медийни манипулации, арабска пролет и подобни акции платени от Сорос и други американо евреи ...иначее малко ми е жал ми е за тея хора - със сигурност ги разкъртва от работа този човек който изглежда като "лоена топка" и всички треперят от него

Защо не емигрираш там! На всички червени боклуци там ви е мястото!

От вида си! Сатрап, убиец, садист и....простак, да не забравяме. Тръгне ли да пада, ще завлече сума ти народ със себе си в трапа. Чаушеску беше като херувим пред тази уяла се импотентна лоена топка. Всичко е истина и не се плашете, мястото ви е гарантирано.

ти си стой на нааканото дупе :)

Жив и здрав да е . Още дълги години да страхува говедарите от ФАЩ.

Как може такъв тъпак, като тебе да съществува? Това е най-грозното и вредно същество на света. Колкото по-бързо умре, толкова по-добре за всички!

че за теб пък какво ще му е добрето :))) все същия ефтин лизач на американски дупета ще си :))) и да падне и да не падне корейчето все тая - ти си един българин мекере :))) като димитрото от хъшове :)

Просто е минал на твърдо. Някакви наркотици.

Този не е ли лидера на държава класифицирата като част от оста на злото! Как въобще си посволявате да публикувате такива новини как да го разбирам че правите PR на враговете ... потоя почин вземене похвалете с нещо и ISIS - Daesh

Тоя игурно затова се е загладил така!Я веднага да вземе мерки всички корейци да спрат пушенето, че страшно са изпусталяли горките!

Luna0102

А запек дали има? Имам да го мисля сега дали се изхожда мазно или на твърди пацули.

Скоро севернокорейците ще откажат храната ..ха..ха

Единственият човек с наднормено тегло в тази държава.

Да видим дали и алкохола ще успее да откаже :D :D

Какво ли е усещането да си просто смъртен човек, но да се мисли за Бог? - Товарищ Путин, товарищ Ким? Бихте ли разказали, как се чувствате?

Сега КНДР ще забрани официално тютюнопушенето, за да не пречат на лидера. На скоро всички бяха задължени да носят неговата прическа, така че не бих се учудил.

В нашето семейство обичаме подправките. Браво на момчето, така енергията му ще отива повече между бед.... т.е. поБЕДоносните решения и прилагането на практика на "чучхе", "чукче", чукчи" или каквото значи там!Една от плановите задачи е да се родят руси и синеоки ари... т.е. корейци! Това е незначителна задача за нашия любим вожд и мъ... т.е. учител Ким Му-ньо! Да живее, а ако не, има достатъчно място на площада за всички любими вождове и учители! А ние ще им носим както винаги цветя под строй и ще им пеем дитирамби за успехите ни. А сега нека първо да намерим нещо за ядене...

Не е зле да разстреля всички пушачи сега!

Леле, спрял цигарите. Е, сега като се изнерви и ще им довгорчи живота на корейците