”Мис България 2014” ще отваря мандра

Носителката на титлата "Мис България 2014" Симона Евгениева започва собствен бизнес.

Обратно в новината

Коментари - ”Мис България 2014” ще отваря мандра | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имало още истински жени в България! Върна ми надеждата за тази страна! Дано да си намериш и истински мъж дъще, и да го запазиш!

Българите може да нямат пари да си купят хляб, ама иначе най-срамното нещо според тях е да работиш. Най-престижно е да си гъзар, което ще рече да харчиш показно пари, които не си изкарал с труд.

Простият се храни от труда си. Умният от труда на простия. Това е поговорка на няколко хиляди години.

Айде сега всички, дето не им харесва момичето, да идат в рубриката "Лайф" да се поинтересуват за Николета Лозанова, че Валери Божинов наскоро се беше притеснил, че нещо и е паднал рейтинга.

като си вземеш и едно ново гадже от "северозапада" роден, с опит в "мандрАсането" ... !

никъде не е казала, че Паоло Куелю и е настолния автор, както и нещо за спасяване на световния мир...:))))

сигурно момчето навреме се е усетило, че не иска да става мандраджия :) А, и не разбрах какво общо има раздялата с гаджето и перспктивите за бъдещето ти моме ?

Е, стига де. Това си е платена обява. Разкарала е бившия, че да освободи място за чичко-паричко. Цялата статия е "имам бизнес план, търся инвеститор", а накрая се съобщава за начина на разплащане.

Едно красиво и работещо младо момиче което заслужава похвала, мислех че вече няма такива. Спомнете си народните сказания в който красива девойка отива боса сутрин рано с менците за вода. Мисля че тази мис България се доближава до този идеал и това нещо рядко и уникално, истинско и много исконо българско същевремено.

Още вярваш и в Дядо Мраз нали?

как е станала Мис България ?

Мандра ли? Къде?

Хора, които правят цинични изкавания със сексуален подтекст, са сексуално незадоволени. В книжките по Психология го пише

Кефи ме тази мацка.

Тази жена и деца ще роди и ще ги отгледа, и възпита. Това е сигурно!!!! Който и се писмива не знае не какво е мандра, а да ти дадат 100 овце. Успех моето момиче!!! Всичко ще е ОК.

А децата дали мечтаят да пълнят дома й?!

на момичето!!!

И аз кат бъркам у дупката на Пена доста сирене вадя :)

E, това всички си го помислихме още по обед, ама само ти беше достатъчно простак да го изпишеш. Или както е казал народа: "Излязо и малко сирене на туй-унуй и си помислила, че е мандра. Че и европари поискала." Но това се недойстойни и некавалерски определения, според моята скромна личност. Не бива. Но и авторката на статията натам бие...

Дами и Господа, представяме на вашето внимание 100% био-органическо сиренье "Мис Чвор". Направено по европейски стандарти с български технологии и lactoMissBulgaricus ензими

Добро решение. Мандрата е изписана на лицето ѝ. Здрав селски вид отвсякъде.

А ти предпочиташ курвенския ли?

Не. Предпочитам интелигетният.

Нищо лично ,но на 39 години изглеждам по-добре от нея :)

lu4ka

Естествено. Тя, тая е поне на 40. И с тоя колхознически вид...

Ще ти се, лелко. Стани Мис и си покажи муцуната да видим.

Ами хайде,нямам какво да крия,а ти? :)

Ма вЕрно ли, стрино? Дай да видим, за да изкажем обективно мнение. На твоите самооценки едва ли може да се вярва, стара злобо!

Готова съм,ЧиЧе! А ти?

Не е кой знае каква гордост, но ти вярвам. То туй нейното само говедо може да го засенчи.

Бравос! У Габровница имаше и селскостопанско летище, доскоро сушеха боб на него. Ако го изкърти и засади с тревояк бая млаконадой ще добий. Требе обаче да се внимава млого да не налети на кочот ил бикот, щото не ще добий млеко от там, знайно е.... Ма она е млада и има бол време да ся научи.

Млада е, не знае че за селска работа трябва да има мъж до себе си! Сама жена на село е за никъде!

Обясни го на всички овдовели бабички по селата, че селскостопанската работа не е за жени. А, за момата не бери грижа - ще си наеме работници

Само да не е мандра за млечен силиконен пълнеж на кифли.

Ами кво да прави с това лице и тези ръце за манекенка не става... Селянка отвсякъде дано си седи в Монтана при прасетета ...

Щом има сериозни намерения, пожелаван ѝ най-искрено успех на младата жена. Само да не се направи като ония испанци, дето слагаха пластмасови дръвчета и взимаха евро субсидии...

да влачи бе! - к'во ти пука тая поне е хубавичка ...всички ни окрадоха - и брадати турски козли и мутри и президентски съветници разни - със и без пластмасови дръвчета ти за няколко хил евра на момичето си се запънал ;) да влачи бе тъй тъй батак цялата държава

Помияри сте, ей. Ако миска се чекне с дъртаци за пари - оплювате. Ако миска иска да се занимава с сериозни неща - пак оплювате. Май и вие не знаете какво искате и на кой свят се намирате

Така си е, много обичаме да плюВАме! Затова сме не помияри, а по-скоро плюещи кобри! ;-)

Бих казал, че точно тия дето плюят момичето, точно те са селяните с колхознически вид. Евала на всеки, който иска да развива бизнес, още повече като е млад, а не на дърти години да не е постигнал нищо освен по 100 коментара на всяка новина.

Ами искаме да няма миски и мисирки, избирани на неясен принцип. Всяка жена да си се оценява по каквото Бог, мама и тати и образователната система и е дала. И каквото тя си е добавила. Какво е това да ти изтипосат крокодил от реката Нил и да ти кажата - те това е! Мис България!?

Да гледаш говеда или бобри не е сериозна работа. Дори с европари. Говедата и бобрите си се гледат сами. С човешка помощ ще оцелеят около 80%, без човешка помощ 65% - статистика. Провери. С тая или без тая - все тая. Търси си феремер, мен ако питаш. А и да не ме питаш - търси си фермер, богат.

Прекрасно. Сега вече няма нужда от Мис България, направо по соц-разпределение. Вече има "Мис Мандра" с договорен износ към Франция. "Мис Крокодил" ще развъжда съответните земноводни за австралийският пазар. "Мис Калкан" ще изнася продукция насочена основно към Черна гора, Сърбия и пр. Останалите миски може да развъждат патки предназначени за пазари, недостъпни за Китай.

Не се е получила иронията. Че е кифла и т.н. неща е така. Както и, че самата новина, най - вероятно е с рекламна цел. Аз лично се съмнявам да има нещо вярно в нея. А Мис Крокодил, тя би трябвало да е в Русия.

Вярно, не ми се получи :) Но поне сте разбрали идеята, за което мерси :)

Защо се подигравате на момичето бе? Ако Борисов може да е политик, защо тя да не може да е мис България?

Скучно ли ти е, пич?

това е онази къдравата миска, преди две години, която развеселяваше всички с вида си. казвам го защото хич не си прилича с това което беше.

Едно време Баба и Дядо и,все са кандисатствали по евро проекти за да произведат нещо,ето това е краденето,което му се нарича евро проекти,не иска да хване бизнес,за да произвежда нещо истинско,ами е хванала мекото на краденето от евро пари,същата работа като със Асфалтиране,и Саниране,ремонти на Болници и сгради и др,източване на евро пари от Здравната каса и куб други примери,явно тази си е легнала със правилният човек,било то и някой от властта.

За всички неудачници, като теб, успех е възможен само с 'крадене' и 'източване'. В промития марксистко ленински мозък няма други идеи!

да доиде ще и покажа как се доият млади козици.

тече целенасочена кампания за очерняне на България.Българки ли няма че избират тези плашила ?

Идиот, криво съдиш. Жената е хубава, а плашилото ще видиш в огледалото.

Не мога да съм по-съгласен!! Момичето изглежда като козарка и явно и Господ за това я е предвидил! Само не разбирам кои пещерняци с пернишка естетика са я избрали за Мис България...

Само така! Да се работи, нещо да се произвежда.. така се прави. Това е новина, а не като тези на колежките и коя, къде и с кого си е повяла банските. Бански и ние си имаме. Браво на момичето! Успех!

Или така се ловят балъци-милионери, които да си кажат "Я, какво старомодно, добро момиче, такива вече няма. Я да се оженим." Нали се сещаш, че с този й външен вид НЯМА начин да са я избрали за Мис България ако някой не я е лансирал - бившият й приятел или друг спонсор.

Да не би да завиждаш?

Приятел много филми гледаш...

Много си е адекватна жената. Обича България, иска да развива родното производство и да живее сред природата. Браво на нея.

на мен пък тези дето биха искали по цял ден да стоят в мола са ми направо гнусни. ако сте се заслушали в разговорите на кифлите направоо ... . тъпа история.

На някои бицепси са им много интересни кифленските разговори.

За разлика от една друга Симона, която заживя на село с лесбийка протестърка и облъчваше малкото си дете с гей "ценности".

Само не разбрах кой е акцента в тази "невероятна" новина - "Мис България 2014", момичето от село ( младата фермерка написано по новому), овцете, мандрата, европейските пари или това, че момичето е останало без приятел и сега се предлага за продан като дребен рогат добитък на селски пазар. Ако беше малко умна и донякъде образована просто щеше да се свърже с продуцентите на " Млад фермер търси жена", да вземе контактите на кандидат - жениха от предаването и ще си лепне на мястото. Хем ще обединят усилията си, бизнеса, знанията и уменията, а и ония пишман телевизионни звезди от тъпия формат си умираха да си имат по половин ферма с деца. И по този критерии напълно ще удовлетворят желанията и. И накрая - вземи си обратно парите, които си дала за тази статия, защото драскача , който я е "списал" вместо да ти изпише веждите ти извади очите с нея.

Е, не всички хубави хора имат ценностната система на Пайнер ;)

правилно-и без това всичките са селянки

Това обида ли е ?

Разбира се.

Защо в България винаги се делите на граждани и селяни?

Защото. А ти отдека си чужденка?

Щото сме си такива. И ни личи. Както е и в повечето европейски, да не говорим за африкански и азиатски държави.

Имаш визия на як фермЕр. Ратаите ще те слушат. Лицето ти показва, че си здраво свързана със земята. Така като те гледам спокойно можеш да пренесеш с кофи 5 тона мляко на ден. Успех! пп: само това за "Мис България" е някаква грешка, шега?

Нали нямало срамна работа?

Има, има... Фермер, плеймейт, Мис България са все срамни професии. Това недоразумение единственото умно, което направи бе, че като я избраха, за да си направят майтап с нея, не даде едно интервю, не се появи в едно предаване. Защото си се гледа в огледалото, че не е хубава дори колкото една средностатистическа българка.

Абе, вие само 6 души ли сте в тая пиар агенция. Нещо познати, приятели там нямате ли да и цъкат плюсове на кандидат-фермерката и минуси на обективните драги читатели?

Само така!

Луудааа ...тея миски ептен изтрещехааа :)

Много повече трябва да те притеснява изтъпяването ти.