Известните личности на юбилея на Стоичков

Спортисти, приятели и фенове на Христо Стоичков преминаха по червения килим преди юбилея на Камата.

Обратно в новината

Коментари - Известните личности на юбилея на Стоичков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак наредени неща .. .можеше на снимката за новината отпред да се покаже някое величие от ранга на Стоичков те ми изпраскали Ил.Раева поне мъжа и да бяха сложили .... пиар на чужд гръб :) смешна работа

Наско трябваше да е на снимката.

да де, ама те величията не дойдоха, чия снимка да сложат?

Виж, ти си храчка, а Раева - шеф на Българската федерация по художествена гимнастика и златно момиче в този спорт. Има към 300 медала, тъпако. Гордей се с големите българи и мисли преди да пишеш и говориш.

това няма как да му го отрека!

простак заобиколен от простаци

дали го гледаха само шепа хора, на тях ли викаш простаци

Себе си си описал.

Освен че е талантлив Ицо голяма душа носи , трябва да му се радваме. С чепат характер, но пък открит човек и истински приятел. Това е важното. Няма ЦСКА и Левски, Ицо е национална гордост.

Чистокръвен каталунец от Харманли! С леко ромски корени.

Какво от това! Успехите ли му отричаш? Кво си ти???

отвличане вниманието на обществото ни от по-важни неща! Ама май на нас българите само Слави и Стоичков са ни от значение! КАКВИТО НИ ИДОЛИТЕ, ТАКЪВ Е И НАРОДЪТ НИ!

Стоичков та Стоичков та Стоичков, от една седмица ни проглушиха тъпанчетата с този. На времето си може и да е имал някакви спортни заслуги, за които е получавал и съответните награди, титли, златни топки и т.н. Но сега, повече от 20 години след това за какво грачите и за какво е цялата тази кичозна олелия. Или викате, плаща си човека, ще му ойдисваме на маймунджалъците. То не беше вой до небесата, то не беше чудо - зер в България сме нямали други европейски, световни и олимпийски шампиони и то многократни. Но там около другите шампиони на България такъв цирк не се е разигравал, защото явно другите са малко по интелигентни от този.

Все пак, футболът не ти е бадминтон.

Сега ще си изгледам отново бенефиса посветен на нас Българите!!! Няма да ви чета глупостите. Гордея се с този човек!

той помогна на много болни българи, но не го афишира!!

ЧЕ НА ТОЗИ ЮБИЛЕЙ, ЛИПСВАХА БАЩАТА И МАЙКАТА НА СТОИЧКОВ И НАЙ-ВЕЧЕ БАЩАТА!!!!!!!!!!!!!!

баща му се отказа от него чрез държавен вестник

Баща му, светла му памет, го е гледал отгоре... А вие сте идиоти!

На първо място - да е жив и здрав! Аз също не го харесвам, но не е нужно да бъде плют. Факт е ,че е докоснал сърцата на много хора - а това е важно в този живот. Радвам му се ,че може да организира такова събитие - както се вижда май само той го направи и не е въпрос, само на пари. Хората имат нужда от такива събитие и не е нужно да ги обиждате,че били прости и незнам какви. За всеки влак си има пътници - щом им харесва нека са щастливи! Вие не може да им го забраните. Факт е, че е много известен и щом има толкова хора по света да го уважават - има защо. Възмутена съм от Марадона , който е искал много голям хонорар, за да дойде. А такава организация - да доведеш толкова хора от вън и да им платиш билети, спане и гощавки - никак не е малко и като финанси и като енергия. Мисля ,че на никого не е навредил Стойчков, а много хора се радваха на успехите му. За това по-добре като нямате какво хубаво да кажете - замълчете. Той си е избрал неговия път и го върви смело и напред, такива хора трябва да се уважават, даже и да не ги харесвате.

Това цитатче на гундьо да не му го е написал партийния секретар или офицера от държавна сигурност. Ако е имал възможност и не го е било страх от последствията и той щеше да заиграе в чужбина. Друг е въпроса дали щеше да спечели златна топка или щеше да е вечна резерва,като един други великани от фк лс гонзьо, домуфчииски и т.н.. Ако не ви е виновен Стоичков ви става виновен Бербатов, ако не е той ще е Пенев, Костадинов или Мартин Петров приятели никой не ви е виновен, че за 100 години нямате един футболист, който да се е реализирал в голям европейски футболен клуб.

..Аз се чувствам каталунец. Живея там, имам къща. Ще умра там. Ще ме погребат в Каталуния. Благодарен съм на Каталуния и каталунците, на запалянковците на Барселона. Така се чувствам, не мога да го променя. Бях капитан на националния отбор на България и моята лента бе знамето на Каталуния. Изобщо не ми пука какво ще кажат. Има си снимки. До последния ми мач, до България - Англия през 1999 г., носех на ръката си знамето на Каталуния" Да не сте обиден на България? "България ли? България нищо не ми е дала като държава. България какво ми е дала на мен? Нищо. Аз я напуснах много малък." Христо Стоичков Кажи им, че има една страна България! В тази страна има един отбор Левски! В него съм се родил и в него ще умра! Георги Аспарухов

И в най добрите семейства се случват!!! Има грешка, но има и прошка!!!

Прощава се на човек за който има надежда да се поправи! Този ще гледа в черно и бяло до последната си минута. Никакъв шанс. Който не е с него е против него. Акъл море.

Няма левскари, няма цесекари и не плюйте като каруцари!!!!

точно попадение !

Да умря и със себе си повлече и Котков, и горкия човечец който си е вършил работата, а пък Гунди му се забива в камиона ...........

а кое е момчето с очилата

дано, да е момченцето от Испания, което осинови. Не знам.

няма вид на перуанче?

добре, че са надписали снимките, иначе никога нямаше да я позная Илияна Раева.

е неузнаваема...и страховита...

"Възвишеноста" на духа, на стари години се отразява на лицата ... ;) :)

на 50 хората са стари. Браво бе, не те е срам.

Гледам двамата президенти Петър Стоянов и Георги Първанов. Външността на човека показва с огромна прецизност кой е човекът. Стоянов е стилен, във форма. Първанов е като торба с боклуци. Стоянов водеше прогресивни политики, Първанов охдеше на лов и пускаше от затвора престъпници чрез процедурата за амнистия. Нямам думи! При положение че имаме на разположение качествени хора, ние българите допуснахме два мандата простак от Сирищник да осира държавата ни. И 4 мандата на БСП, всички от които бяха очевиден провал, а 3 от тях бяха икономически колапс. Как ли лумпените не разбраха, че няма как да получат повече, ако държавата е бедна, а бизнесът убит? Но глупостта няма мярка, може би има синоним: комунизъм.

Държавата я ос-ахте "свободните" демократи, бе ей! За двайсетина години всичко изградено съсипахте и няма прошка за вас! Какво се правиш на ударена торба с ла-на.

Някой има ли представа какво се случва с Любослав Пенев-не почете Трифон Иванов на погребението му,сега не дойде и на празника на Стоичков,а се води треньор на Литекс,т.е видимо няма здравословни проблеми,жив и здрав е...Друго-какъв точно се води Бончо Генчев в големия отбор от САЩ94,та винаги е на всяко събитие за сметка на забравения вече железен воин Златко Янков....

Страхувал се от погребения и затова не е бил на погребението. Но за 40 дена отиде. А за юбилея е пълна мистерия. Голямо неуважение показа.

Е те другите с кеф ходят по погребения-това верно ли Любо го е казал или са интерпретации на журналисти...

Държава в която шайка ритнитопковци са национални "герои" - не е никаква държава ! Единственно Бербатов заслужава някакво уважение !

Нация, която се прекланя пред един футболист и забравя своите артисти, поети и учени си заслужава съдбата.

Но кой после ще тупа и пере червения килим или го оставиха дъждът да свърши тая работа? Защото много се замърси от толкова преминавания. Нормално беше истинските фенове да минат оттам - те правят известността, те са всичко, те са факторът! И дори Стоичков после го каза нееднократно, че това шоу беше за тях, без тях той не би бил това, което е и което е постигнал, България не би имала такива успехи в спорта! Запомнете го и не ни навирайте в очите кой къде минал! Дори само по конституция всички са равни и не създавайте изкуствено деление между хората. Мерси.

Велик българин,велик спортист!Гордея се с него!Но Дира,оправете си статията,защото сте изписали като официални гости миналите президенти,а сте пропуснали действащия ПРЕЗИДЕНТ на Република България г-н РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ.За мен това е непростимо и не ви прави чест!

Големи четки, голямо лизане...

много ни е велик, да ни е жив и здрав .....

Рекох си...че "доктор хонорис кауза" д-р г-н Ицко Стоичков ще организира научен симпозиум с участието на колеги "доктори". А то, патриарх и Масон Първанов го гледали как рита мачле.

в България има много повече хора , които са направили повече от Стоичков , но не е необходимо да го тръбят . Стоичков без да е инвалид паркираше с инвалиден стикер в София . Един човек , който уважава себе си и другите , малко ще се поозапти като се ядоса , простотията при Стоичков минимизира всичко , което е постигнал. Стоичков за мен не е достоен човек , нито достоен българин . Той е едно парвеню , с добър тренинг преди 30 години. Не го уважавам като спортист - има по залужили от него спортисти в БЪлгария , които нямат нужда да тръбят колко са направили за страната си . Както и самия Стоичков често се изрязява негативно за българи , така и аз мисля , че той е един от хората , заради които аз , когато чуя , че някой знае кой е стоичков , обикновено си премълчавам , че съм от БЪлгария . Не искам да ме асоциират с такъв.

Явно малко, си чувал името му навън На всякъде хората го ценят

Лумпените разбира се.

Не не са много на пръсти се броят ....Нешка Робева да тя е направила много ....иначе има хора който са направили много но в отрицателната посока и те определено повече го разнасят разгласят и т н .... както и такива който сега прохождат а се мислят за много много над него еми не са няма и да бъдат !! точно ли се изказах драги ми объркани човече !!!

докато продължавате да правите правописни грешки , ще ви считам от компанията на г-н Стоичков . Стоичков е един позабравил се , позабогатял еснаф.Не се гордея с него, не го харесвам. Както той не се гордее с България и използва химна с рекламни цели . Такива " прославени " спортисти , не подкрепям. Нешка - да , смятам че е направила в хиляди пъти повече от него.

Кой,Гонзи ли е направил повече от Стоичков????Тъп леевскар.

така е то - съмтайм уин, съмтайм люн, фифти-фифти!

Преди малко гледах мача в ютуб и си припомних '94-та. Към плюещите: може и да не ви харесва Стоичков, но си спомнете, че той цялата Пенева чета донесоха много радост на България. Успех,който за жалост никога няма да се повтори. Стоичков е легенда, да е жив и здрав!

И тогава защо не празнуваме със заря и фанфари юбилеите на цялата Пенева чета? На цамия Пенев също? Защо само един е решил, че е най-велик? Къде са юбилеите с подобен мащаб на останалите? Нямало е спонсори, най-вероятно? Или са все пак по-скромни и се съотнасят с цялото положение в момента и не бият тъпана на всяка възможна дата? Те по-малко ли са направили. Така излиза, че един е пИчелил и това е.

А от Барса защо никой няма?

Стоичков е прост див селянин... не съм горд, че е българин... простотията и вулгарността нямат родина...

С това изказване ти се нареди по напред от него в в много отношения ;) злобарство , глупост , объркканост и некадърност :) едва ли искам да приличам на теб ... а и още нещо ти постигнал ли си нещо в този живот и ако е , то какво е :) драскачество по форуми Браво Браво но не бих искал да приличам на теб както казах вече !!!! Усещаш ли колко си невзрачен :)

Каква обърканост те гони във всичките ти коментари? Човека ти казва в прав текст, че стоичков е много прост, и че няма причина да се гордее с него, ти обърканост, та обърканост. Той ,както сам се изразява е Каталунец, и България нищо не му е дала. А колко го уважават другите големи се видя на бенефиса - просто не дойдоха. Хайде лек ден и гледайте по - позитивно на живота

Стоичков ви каза, че злобата ще ни съсипе

цитирай и наизустявай вожда

влечугите изпълзяха от дупките!!! Марш обратно!!!

скрий се в дупката си злобна.

И ние трябва да замрем пред този велик цитат... И обезателно да се срамуваме, че не почитаме на колене с преклонени глави това величие? Ами ако не искам?

За България. С толкова много комплексари, които пишат тук и в същото време не са направили и 1 % от стореното от Стоичков.

В България по стар български обичай /затова бяхме 500 години под турско робство/ покорна главица сабя не я сече, пишман.цар пияница докараха на чиито потомци до ден днешен български измекяри лижат задните части и ги титулуват с царски титли, 45 години беше лизане и меткане по килимчето на Бай Тошо .... и пак "снишаване и снишаване" за три дни докато отмине бурята в чаша вода. Та българина по традиция е робско търпеливо племе уви и все си избира кумир на когото да лиже задните части и да му се мазни, да засвидетелства покорност и вярност / преди СССР и Варшавски договор , сега САЩ/ ЕС и НАТО/, та колко му е на един невъзпитан хулиган пък боравел той и добре с топката да му се меткат по килимчето и да го възхваляват.

ама лелеее, що сложихте снимката на тая истеричната луда с лъснал граблив поглед на лешояд в атака, само плашите хората

е Златно момиче, затова!!! Забравихте ли???

Махнете я тази устата карикатура Иляна Раева от снимката. Направо се излагате.

Аз така и не разбрах какво празнува тоя. Рожден ден не е, беше февруари... 50 години да е спортна кариера... ако е почнал от бебе...

Загуба на време е да ти се обяснява. Явно събитието не е за теб, така че излез от форума.

А Бойко, Плевнелиев, сегашните национали защо не идваха. Ще е по-интересно, като най-голямото събитие в цялата история на България!!!

беше там бе

Гоце и Катъра с кво са известни?!

С това, че питаш за тях, без да има нужда :)

О, неразумний, когато събереш 40-хилядна тълпа "идиоти" да дадат по 150-200 лева, за да ти ръкопляскат на крака 3 часа под дъжда на Националния стадион - тогава ще те призная за "посветен". А дотогава се скрий някъде и си мълчи, да не пълниш нета с "мъдростите" си!

Така е, казали са хората - Никога не подценявай силата на идиотите в големи групи...

Стоичков отново показа класа, национална идентичност, идеи и добра организация довеждаща до реализирането им. Той е сред имената оставили отпечатък в историята ни и направили родината ни известна пред света.

... ако наистина... пишеш от лондон - пожелавам ви го за кмет!

особено с брилятния английски, който говори, ще е кмет та дрънка...

Аман от тоя. Колко седмици още ще се насирате от възхищение кой му бил на бенефиса? Фидел Кастро нямаше ли го?

Споко, тепърва ще ни ги лансират с Поли Генова като новата кандидат-президентска двойка - до втръсване.

Е на теб ли да се възхищаваме незнайно недоразумение.

Хора, които имат реален принос за човечеството никога не са били по-известни и почитани от тези, които допринасят за развлечения и веселби. Колко хора знаят кои са големите учени, лекари, инженери, на България? Така е по целия свят. Не е справедливо да се сещаме за големите умове на нацията само когато имаме нужда от тях. Преекспонира се вниманието към Стоичков. Не, че не го уважавам, но беше отделено достатъчно време според мен.

Беше хубав празник, който Стоичков заслужава. Дори дъждът не успя да помрачи празника. Да е жив и здрав, Стоичков още много години, да бъде кумир и идол за начинаещите футболисти, да се прослави като треньор и коментатор, да се радва на много внуци!

Мика , ти ли си ??

Много грамотно е написано, абсурд да е тя.

Защо ги нямаше родителите на рожденика? Един човек няма ли уважението и смирението към собствените си родители има доста върху какво да се замисли. Майната им на славата и парите, те са преходни, но душата на човек е вечна, надявам се.

С родителите се празнува в тесен кръг момче, а и как мислиш ще се чувстват стари хора на някакъв препълнен стадион?

Предполагам нямаше да ги оставят под дъжда в сектор "Г" или "В". Все щеше да им се намери по едно местенце в ложите на сектор "А",но не това е причината или пък празнуването в тесен семеен кръг. Истинската причина е, че на рожденика му липсват първите 7 години от възпитанието, но това е друга тема.

Не е, спри да се надяваш.

Преди за сядаш пред компютъра и да се правиш на велик се поинтересувай малко. Ако го направиш ще разбереш , че първо това не е рожден ден и второ бащата на Стоичков е там от където никой не се е върнал. Но ти си достатъчно тъп да сееш глупости. Но като гледам плюсовете ми става ясно защо сме последната дупка на Европа. Казва се завист. Завист затова че си некадърен и успелите ти пречат.

С какво Ива Софиянска и Малкия Череп са известни, че нещо не се сещам....?

Виждам на снимката и Мирослав Илич, но кой да го спомене?

НАЛИ,ЩЕ ИМА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ "ИЗВЕСТНИТЕ ЛИЧНОСТИ",СА ТАМ!АВАНТА,ЩОМ Е,БЪЛГАРИНА Е ТАМ!!!