Брад Пит спаси дете, затиснато в тълпата (видео)

Брад Пит спаси живота на дете, което бе на път да бъде задушено от тълпа почитатели на холивудската звезда в Испания.

Обратно в новината

Коментари - Брад Пит спаси дете, затиснато в тълпата (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-скоро Брад Пит се спаси от дело за $10 мил.+ ако на това дете, не дай си Боже, му се беше случило нещо. Аксел Роуз на концерта в София като тръгна да става нещо подобно, макар притиснатите да бяха възрастни хора, спря музиката и каза: "Или спирате да се бутате напред или спирам концерта". Беше си патил и го бяха осъдили преди това заради телесни повреди на друг концерт. А освен това, наистина какъв изрод трябва да си, за да видиш, че дете го боли и може да пострада и да не се намесиш, а да си снимаш... Брад Пит е голям актоьор и голям човек. Въпреки Анджелина Джоли, която му задуши кариерата.

В нета се върти и друго видео, снимано по-отдалече и от друга позиция. Там ясно се вижда, че детето наистина е затиснато и ситуацията е опасна. Потърсете го - вчера го видях в някой бълграски сайт, но не помня кой. А иначе - що за ологофрен трябва да си за да снимаш с телефона си от половин метър, вместо да помогнеш. Имам предвид кретена, чийто телефон се вижда в кадър.

Ми това са те "феновете". Ще тъпчат и газят без да гледат кого, само и само да снимат и да са близо до любимеца си. Да не се обиждат нормалните фенове.

А и нали се сещаш, че тоя дето снима после ще го качи във фейса/туитър/тубата, ще събере лайкове и споделяния и ще му порасне ... егото.

Когато Чък Норис бил затиснат от тълпата,той извикал на помощ брад Пит.

Гледайки клипа, ми се стори пресилена ситуацията... но все пак,клипа не бе от погледа на Брад... Браво Брад, Браво Пит!

да го даде като поредното на Анджи у дома? Още едно гърло повече няма да им натежи, и без това са един бюлюк хора, цяла международна тарапана!

жени...

Браво на Брад! А за родителите, колко ли луд трябва да си, за да поставиш детето си в подобна ситуация?

Достатъчно е да си 'модерна жена и майка'.

По-скоро са тип домакиня, за която целия свят е в телевизора и печката. Модерните ще идат там, ама друг път.

оставиха го за да си правят снимки и клипчета...

Това е истински американец

Кенеди беше истински американец, но го убиха заради това...

Браво на човека Брад Пит!!!

ненормални кокошки

факин анималс!

Откачени фенки...

Хората са се побъркали по тези известни личности, че и децата си могат да затрият в тълпата! Браво на човека, че е останал Човек! Явно като няма какво да се изсъска или наплюе и никой поне едно Браво няма да напише...за без пари... Пфу, тролове!

Дано не мине пак за плюене (сигурен съм, че Брад Пит би реагирал така в такава ситуация), но от видеото изобщо не личи момичето да е притиснато към оградата, още по-малко с опасност за живота. Проблемът не е на Пит, а на тъпите журналисти, които като няма сензации си ги измислят.