Почина майката на Дженифър Анистън

Актрисата Дженифър Анистън (47) съобщи, че майка й е починала.

Обратно в новината

Коментари - Почина майката на Дженифър Анистън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Попрочети малко литература по въпроса и тогава говори глупости. А и темата е за съвсем други неща и незнам що намеси раждането на деца в нея.

А когато баща ти е убиец и изнасилвач пак ли трябва добре да се отнасяме защото видиш ли е родител? Или все пак е възможно да се направи изключение тогава, когато родителя ти е пълен боклук?

Джени е страхотна мадама. Открита и пряма, най-стойностната в Холивуд. Държи на себе си, не се занимава с глупости и не прави сензации като осиновява деца , плащайки на майки им като тъпото Анджи. Отношенията с майка й са си лично нейна работа. Дано Джъстин да се окаже свестен съпруг и да не й създава проблеми.

Пет години не са си говорили?! Доста нечовечно ми се струва, ако е истина. То и аз не се разбирам много с майка си но не може да не си говорим и 5 дни.

Не са си говорили 12 години: от 1999 до 2011 г. През 2011 майката е получила първия инсулт и тогава са се видели еднократно. До следващите инсулти, които са били сега, 2016-та. И край.

Като актриса не я харесвам особено, но явно като човек е много стойностна.

а баба и жива ли е ? че адски много ме вълнува

...пък на мойта комшийка котката ѝ кихна вчера...

КАК НЕ ВИ Е СРАМ! КАКВА Е ТАЗИ БЪЛГАРСКА ЗЛОБА! Майка и на тая починала! Кой я познава,на кой му пука тук в БЪЛГАРИЯ! А ДНЕС НЕШКА РОБЕВА, тази ВЕЛИКА БЪЛГАРКА навърши 70години, юбилей! Дала толкова много за прославата на нашата бедна страна, дала толкова много за развитието на българската художествена гимнастика, дала толкова много за разпространението на българския фолклор! БИЛИ ЛИ сте на концерти на нейната трупа през последните години: пълни зали, хора екзалтирани, пеят и танцуват! И ВИЕ НИТО РЕД НЕ ОТДЕЛИХТЕ ЗА ТАЗИ ВЕЛИКА БЪЛГАРКА! Нешка, да си здрава и много, много силна, все така да славиш името на нашата страна! (и ако това не го повликувате)....

Да не би да изпратите цветя за погребението и! А дали изпратихте ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС до НЕШкА РОБЕВА? Дали тя не е по-заслужила???

И сиа ко ши прайм? Ауууу, край. Свърши са светъ. Ахх, ривъъъъъ

Макс, не се захващай в спор с глупаци! Хората няма да те разберат!

Разбрахме, че сте нефелни двамата. И не трябва да се размножавате, че - недай боже още по-тъпи деца....

Дреме ми на шмайзера

В написаното ти има само упрек и злоба, а злобата не подлежи на проумяване.

недей плака дженифър аз ще те успокоя, 3 пъти ще те успокоя

За твое сведение докторката от Русе роди от донорска яйцеклетка, която е от млада жена. Повечето генетични увреждания при децата се срещат при стари бащи, не при стари майки.

Да, бе, и поради каква причина, се случиха тези неща с близначетата! Изглежда донора на сперма е бил поне на 83. Като вземете да се праскате специалисти, та да се чуди -как така при такива светила има толкова нещастие с малки деца и новородени! Щом машинката И не работи и не произвежда, това почти винаги говори и за повреди и в "инкубатора". Та чак се чудя и къде намерихте злобата и упрека в поста на Лудият Макс. Или раждайте навреме и по предназначение или забравете да създавате нещастни деца!

47 годишна жена е все още във фертилна възраст и не може да бъде наричана баба, както казва Лудиятмакс. Не може да се сравнява 47 годишна с 62 годишна по никакви параграфи. А Вие по-добре гледайте себе си и собствените си деца, вместо да давате акъл на другите какво да правят с живота си.

Дано не роди. Ще и се развали формата и няма да ме кефи.

По коментарите си личи за бедните и прости душици, населяващи тази част от Балканския полуостров, нар. България...

На 47 год. си е Дженито. Невероятно красива и чаровна актриса и жена.

Ама без деца.

Е,и?! Бай бабо, че не се знае.. ЖИВОТЪТ е голям шегаджия... да знаеш!

Може би не иска да дели с никого.

Абеее....... Всички я изкарвате невероятна красавица... Чаровна да, по американски, някак... Блудникаво-руса по холивудски идеал за красота :)

Чаровна е -да, но с два пръста чело и камбест нос- красива не е.

И аз не разбирам това прехласване по нея. Винаги ми е изглеждала така, сякаш може да изиграе ролята на травестит с минимално количество грим.

Бог да Прости.

slavrado

Тъжно, но това е реалността, която стига дори и звездите!

Елена Йончева трябва спешно да й се обади.

и ся кво ?? да рИвем ли ????

май не, щом не са си говорили не вярвам и тя да ревне

Когато от този свят си отиват хора, винаги е тъжно...А що се отнася до Дженифър Анистън, мисля, че е на 47, а не на 49!

Не е на 49, а на 59 според мен.

Бъркаш се,на 58 е!

Грешно мислиш,Миме-на 52 е.