Ванеса Паради защити Джони Деп: Той не е насилник

Бившата половинка на Джони Деп, актрисата Ванеса Паради, отрече той да е способен на физическо насилие над жени.

Обратно в новината

Коментари - Ванеса Паради защити Джони Деп: Той не е насилник | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джони чакам те да ми дадеш интервю и да насилиш, няма да те съдя

Не мисля, че всичко е за парите, както пише по-долу. Може към едната жена да е бил толерантен, към другата- не.. Хърт не си измисля, тя е разочарована. Впрочем симпатизирам на Ванеса, защото да те оставят след 14г. с две деца, си е наистина несправедливо. Всички са пострадали вече- майката, таткото, новата съпруга.. Драма си е.

Леле, много рода, много приятели на Деп и Паради в Бг. Много нещо. И всичките запознати! Всичките в кухнята!

Случаят е сериозен. Един лесбийски парцал е разбил семейство с деца, лъгала е Деп през цялото време с намерени да му вземе сериозна сума - "издръжка"??!. От тъпа толерастия дирниците потулват факти за лесбийката и любовницата й, както и плана им да го окрадат.

ванеске тъпа и бездостойна -веднъж унижиш ли се и простиш винаги че бъдеш изтривалка и смачкана а може и ти да си следващата боксова круша!

Пич, такива като теб, дето ако ги ритне магаре, те не просто ще го ритнат, ами ще го счупят от бой, трябва да ги пращат в строителни войски доживот. За повече явно пипе нямат.

Да се изкажеш в името на нещо, което смяташ за истина, пък дори да се отнася за мъжа, с който си се разделила, е достойна постъпка на силна личност, а не "бездостойно", каквото и да значи това!От къде ли идва огромния ти страх от това, да не бъдеш изтривалка!?

тая ванеса ми падна в очите -никакво достойнство никаква чест -само и само да отмъсти на младого гадже за което се е оженил бащата на децата и а за нея не се ожени -жените понякога ме отчайват до степен че ме е срам че сме жени-сега следва нея да я пребие за да и се върне подлостта и унижението

щом смяташ, че за тази жена официалното обвъзване е върховно постижение. И ти като селските простакеси-може да е нещастна, да я бият, да я унижават , но важното е, че се е ОЖЕНИЛ за нея. За радост на бабишкерите клюкарки.

Значи не е достойно да НЕ си отмъщаваш? Такива като тебе сигурно биха излъгали, само да му го върнат тъпкано

Много тъпа крава си, честно!

знам за истински случаи ,в които мъжът ударил любовницата си и тя го вкарала в ареста , после дошла жена му и му платила гаранцията.

"Бие ме, защото ме обича", просто бившите не ги е обичал достатъчно ...

Ванеса Паради е благородна жена, и е постъпила много достойно. Простила е на Деп това, че я е оставил заради друга, и дори се опитва да защити честта му. Жена за пример!

Може и да иска да стои настрани от нея , от чувство за самосъхранение.

Не ми се вярва. Нямаше да му роди две деца, ако беше така.

Те бяха разделени вече....

Ванеса си пръди, Джони си пие, тва е когато хората са елементарни. Абе артисти, низша каста. На времето ги поздравявахме с домати в Гърция и Рим.

Древна Гърция и Рим ли? Ууу за тебе, доматите тогава са ги яли само инките и маите, ууумнико!

Добре, какво ви интересува, че и страна вземате... Има си съд, да се оправят. Тази война в медиите, която водят си е чист PR...

И аз съм жена, но знам, че има такива "съпруги" и "спътници" в живота, че да не дава Господ! Могат да изкарат от равновесие и самия ангел, камо ли актьор, който си е емоционален човек, не е някакъв монумент без чувства! А мацката-манекенка преди Джони била "омъжена" за друга манекенка ... значи е "би-" - което също си говори за доста лабилна психика и може би голяма доза откачалство ... Та да не ми се прави на света вода ненапита - не е такава, достатъчно съмнителни са нейните обвинения! На младите манекенки им се иска супер известен мъж, с който кариерата им да полети в небето, но изобщо да не се съобразяват с него и да се държат така, като че ли им е прислуга някаква ... Е, то така не става! Налага се да се има предвид, че с големия талант и възрастта си вървят и други подробности ... и тя трябва да се съобразява също, не само да иска и да истеризира ... ((((

ти може да си всичко друго но не и жена.

аврора заслужаваш някой български гибон да те пребие до синини за да разбереш в каква престъпна демагогия и лъжа вкарваш жените-ти си предателка както и ванеса паради -долни бездостойни жени!

НЕ ИСКАМ ДА МУ СЕ БЪРКАМ В ЛИЧНИЯ ЖИВОТ .... НО КАТО АКТЬОР ОТКАКТО ИЗИГРА КАПИТАН ДЖАК СПАРОУ В КАРИБСКИТЕ ПИРАТИ ДЖОНИ СЕ ПОБЪРКА И НЕ ИЗЛИЗА ОТ РОЛЯТА :)))

Колко ли жени по света си мечтаят да бъдат наслилвани от Джони Деп, дори и без материална облага.

като чета коментариите тука - много са.

редовно се млатихме един друг, той ме прасне, аз го праскам и така си живеехме щастливо. Тая сега какво писка?

да бе!не бил насилник!ванеса явно иска да си отмъсти на амбър а и сигурно да си усигури по-голяма финансова осигуровка.години наред списанията бяха пълни с новини за неконтролируемата му агресия.

Ти и новините сигурно сте му светили?!?

Глупаво е, когата хора се развеждат да си измислят простотии.

Сегашната госпожа Деп може би се надява да отмъкне солидна сума от бързия брак.

ВСИЧКО Е ЗА ПАРИТЕ

Агресията и насилието са само част от характера на този. Всъщност и другите му колоритни качества са плод на агресора и насилника в него, а малко хора го знаят че е садист.

Ти много добре познаваш Джони Деп, да не би наистина да си му бивша? Кажи ще стане световна новина, ако е имал забежка и с българка

Кой е този Джони Деп? Вие не говорите ли за Тарзан?

то си му личи че е садист!

И капитан Джак Спароу попадна в капана на малките сладки мадами, които вгорчават животеца на мъже в зряла възраст. Оженил се за нея и тая сега ще му разкаже играта, докато не му измъкне прилична сума. И пак да се радва, че дете нямат.

Какво му е вгорчила толкова?

Ами ако лъже и го набеждава - не е малко. Това става пред цял свят. Пък и да не е пред света - несправедливостта е горчива за всеки човек.

Това е ясен знак към следващия - Амбър не обича да я шляпат по дупето.

Кой знае колко благинки е оставил на бившата, за да кротува. А Ванеса Паради така и не успя да стане уважавана съпруга.

Ти ако не я уважаваш, много други я уважаваме. Тя е жена на Джони и майка на децата му. Жена не значи непременно съпруга!

Има 3 статуса за жената, която е в интимни взаимоотношения с някого - съпруга, блудница или прелюбодейка. Обаче на жените, които живеят в съжителство без брак, думата "блудница" по необясними причини никак не им харесва. Сигурно защото звучи гадно на фона на филмите, с които през последните няколко десетилетия се цели промяна на ценностната система. Думата "блудница" е натоварена негативно, "любовница" не чак толкова, но също е негативно натоварена, "гадже", "приятелка" звучат вече по-приятелски, "независима жена", "работещо момиче", а "фатална жена", "жена-вамп" направо звучат гордо и престижно ... Но за това, разбира се, не са виновни жените, ни най-малко.

У ваше село официалното бракосъчетаване автоматично ли ти гарантира,че си "уважавана съпруга"?

Хихи, много ме кефят женките, за които актът на омъжването е върхът на сладоледа в житейския им път. Ако някой/я не е женен или омъжена - край, от този/тази човек повече не става! :) На кой му пука, бе, освен на селските клюкарки, дето седят на пейки пред къщите си?

Тя Амбър излъга цяла Австралия за две кучета , та няма да излъже за Джони "побойника"

Я разкажи?

това да е за урок на застаряващите мъже, повечето млади жени търсят само материална изгода на всяка цена, пък и какво ли е харесал той на тази Хърд? сега го прави на резил

Това да е за урок на повечето млади жени, които се стремят към лесни пари

Думите на Ванеса Паради в защита на бившия си мъж оневиняват Джони Деп. Впрочем и други бивши жени на Джони го защитиха. Извод - домашното насилие се е преекспонира от много жени в тяхна изгода и това скоро се надявам да доведе до по-малка истерия сред правозащитните организации!!! А то сега к'во става - някоя недоклатена се самонарянава обвинява мъжете и всички ѝ вярват, съжаляват я и ругаят мъжете, които в повечето случаи търпят женските емоционални изригвания!!!

А женските емоционални изригвания не се считат за тормоз, което и типичен двоен стандарт и лицемерие.

На тази с минуса й пожелавам някой рецидив и домашен насилник вкъщи.

Dobromir Dimitrow

Психическият тормоз, който оказват много жени над мъжете си, също трябва да е наказуем!!! И по принцип психичният тормоз е много по-гаден от физическия!!! Но за жалост е по-трудно доказуем... А то в много случаи какво става - жената вследствие на някакви хормонални или др. промени става зла, заядлива и след множество забележки от страна на мъжа, някои не издържат, шамаросват я и жените вдигат врява до небето за домашното насилие, в което визират мъжа като насилник... Отврат!!!

Ясно-о, нищо тово под небето. Това е синдромът на двойките с възрастови различия, особено ако по-възрастният е богат и имвестен. Младата половинка бърза да награби каквото докопа и както може и да се подсигури материално. Затова хората са създали барздаците, за да не се лъжат мъжете с разни любови като застаряват. Просто отиваш там, плащаш си и получаваш всичко по желание. Чиста работа. А виж сега - Хърд го хъртна, т.е. нарани! Игра на думи, но не съвсем.

Като жена дължа да отбележа, че бързата ежедневна свирка пази от всякакви семейни проблеми и болести.

Само не разбрах - на мъжа ти ли му правят свирка? Така те освобождават от задължения и имаш "Цъфтящо семейство. ли?

А може би на Ванеса й идва дюшиш и по женски да оплюе сега младото и хубавото.

Когато влязат в климактериума, мъжете стават особено жалки, изоставяйки съпругите си за жени на възрастта на децата им. Така си въобразяват, че са отново мачовци и че се издигат в очите на слепите. Обикновено плащат скъпо за тази си глупост. Неравната им битка с по-младата конкуренция, ревността, поражда прояви на насилие, симптом на безсилие, жалки напъни да изглеждат по-млади, а често се разделят и с голяма част от спечеленото. А най-голямата им заблуда е, че младите девойки ги търсят заради " неотразимите"им качества и способности. На този свят всичко се заплаща, илюзиите също.

Въпреки, че съм жена не мога да не отбележа че това изказване е на изоставена жена. Както мъжете така и жените бягат и се спасяват от лошо отношение в семейството където са се превърнали в обикновенна стара мебел.

И аз съм жена и на базата на последното изречение в коментара ти заключавам, че ти си много БИТА и ТОРМОЗЕНА жена, щом така добре познаваш тези неща. А не виждам защо правиш за други заключение за "Изоставена жена" В случая се коментира Д. Деп, а не Ванеса Паради

Изказването е вярно, независимо от това кой го казва. На тебе, Вавче, явно просто още не ти е дошло времето да го изпиташ, но спокойно, ще дойде.

Така е, еволюцията при тях е доста назад..мачовщината е главния водач...

Деградацията при жените е доста напред за разлика от еволюцията, която изобщо липсва.

Преди да навлязат в климактериума жените са особено жалки понеже се лепят на първия чичак с дебел портфейл.По време на климактериума стават неуравновесени и злобни като бесни кучета понеже никой не ги отразява и в комбинация с хормоналния дисбаланс, дъртия чичак и младата конкуренция, избиват постоянно комплекси, като въпросната от коментара, и поведението им граничи с това на тасманлийски дявол.

ГлЮпак

напълно права си. Аз имам прекрасен съпруг, но виждам какво става с повечето мъже в критическата. Незнам защо някои си мислят, че трябва да си тормозена и бита, за да видиш как стоят нещата. Че то на всички е ясно какво се случва с мъжете в критическа, не е ново откритие. Подкрепям коментара ти напълно.

Браво на Ванеса Паради! На тази Амбър от километри ѝ личи, че лъже.