Умните приятели и съпрузи ни правят по-интелигентни

Умните приятели и умната съпруга ни правят по-интелигентни, установи новозеландско проучване.

Обратно в новината

Коментари - Умните приятели и съпрузи ни правят по-интелигентни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Битието определя съзнанието.

Е щом става въпрос за интелигентността в САЩ, там е ясно, американец дори куче да завъди, пак ще дигне средния коефициент

Странно как никой не се сети да попита в какво ни превръщат глупавите приятели и съпрузи? :) Няма нужда, няма нужда, сами се сетихме.

И първите 7 години?

най-интелигентен ни прави любовницата

Ако намекваш, че няма да станеш по-тъп от това - прав си.

аз колкот жени да съм свалял и да съм усещал равнината в акъла им не ми се вижда да са се променили след туй :))) а мойтоо еее!!! акъъл !!! акъл загадка :))) и марианска падина и джумалунгма сегиз тугиз :)))

Внимавай, защото май системно употребяваш алкохол. Редовните пиячи имат една особеност - изразяват се логически правилно, кристално ясно, супер духовито и ерудирано...но разбираемо предимно за самия себе си :) С времето околните все повече се напъват, за да схванат тези така засукани, но иначе логически правилни съждения. .

Елементарно Уотсън. Жените, разбира се, не са се променили. Ти си се изравнил с тях, ако си бил нещо повече, де. Историята не познава много умни мъже, които охотно да свалят тъпанарки.

Да, така е! С моя приятел непрекъснато се стимулираме (интелектуално и другяче) взаимно!

Така е, трябва с човека до нас взаимно да се стимулираме, за да станем по-съвършени. Жени, не ви трябва някой мързеливец, който да ви тегли назад. Човек, който има интерес само към масата и дивана.

слушай ко ...аз имам толко мноо приятели де имат силни интереси към масата и дивана и отвреме навреме и към някое туризъмче и къщичка за гости със софричка апване пийване тея 3-раути и смея да твърдя че са доста начетени любознателни и хитрииии ма ум да ти зайде ...а имам и доста които са работливи ама като вол да дръпа каручка и не му омръзва - добър търпелив работлив ама завалията не му останало време от работа да си развие акъла ... и туй съм видял у жОвота да знаш' тъй че моето мнение е че по-мръзеливите повече мислят и хитруват ...работата е - търсиш неква златна среда щот па тея хитреците дет ти разправям все за тибет ми говорят ама нивгаш не ще се напънат да се изпотят и да го посетят и готови пари да им дадеш като знаят че ще се потят по пътя по хубаво да си гледат дискавъри от дивана

"Накарай мързеливият да работи, да те научи на акъл!"