Как да накарате някого да се влюби във вас

Американски психотерапевт, консултант и писател разкрива истинската причина, поради която хората се влюбват едни в други.

Обратно в новината

Коментари - Как да накарате някого да се влюби във вас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъжете обичат с очите, а жените с ушите си. Казвайте му, че той е най-великия, най-умния, най-мъжествения и не сте срещали друг като него, възхищавайте му се и той е ваш! Казвайте й че тя е най-красивата, най-милата, единствената, изумителна и тя е ваша! А като споменете между другото, че е време да сменяте някое от Поршетата с по-нов модел, ще си осигурите безкрайна любов и щастие като по филмите. Е, колко да е безкрайна... поне докато види, че се качвате в градски транспорт.

Манипулация! Не е нужно ( а и е неуместно) да се стремиш да искаш някой да се влюби в теб! Тези неща се случват по естествен път. Тук отново се внушава, че мъжът трябва да обслужва жената., а тя да консумира това (целта: приспиване на масите!). Внушенията на съвременнто кино издига това в култ (за зомбираните човешки същества).

Ако искаш веднага да се влюби с теб издебни момента, когато няма хора наоколо и и покажи колко си надарен! Няма начин да не си падне по теб.

Ако не извадиш кинти си умрял прав!

жените се влюбват единственно в парите и социалният статус на прасетата с които лягат. Омъжват се за къщите а не за собственниците. Имам богат личен опит.

Да приемем, че си прасе ли?

Къде в статията се посочва какво да е отношението на мъжа към жената??

Чудесно начало за сутрешно кафе