Дания вади транссексуалността от списъка с болестите

Дания ще зачеркне през 2017 г. транссексуалността от списъка с психичните заболявания на своето министерство на здравеопазването.

Обратно в новината

Коментари - Дания вади транссексуалността от списъка с болестите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво му се чудите ? дания е малка дървава с 5 милиона население - каквото им кажат това сте признаят

Ами, хайде дано и България стане така скоро.

а ако се чустваш като наполеон, мики маус, котка ! има хора които жилеят като котки, гледах репортаж за една такава "котка", дома и беше направен като дом за котка, облича се и сяда като котка, каква, извинявам се, е разликата, между мъж мислещ се за жена или жена мислеща се за мъж??в смисъл, махайте всичко от списъка с болести, защо за едни може, за други не? еб*си откачения свят...

Чета Ви коментарите и се чудя колко сте прости!

Иво, не се обяснявай, айде у лево. Оп, за тебе е обратното нали - у десно.

При такава гигантска епидемия от изпедерастяване, е ясно, че в болшинството от случаите не е психично заболяване, а пърформанс на неукрепнали душевно индивиди, желаещи да се откроят посвоему. Както пушенето, татуирането, пиърсинговането, садо-мазото и прочие модни псевдоизвращения.

Гореизброените роби на суетата (които са напраскали минуси от накърнено самолюбие) са прости копирачи, които имат нужда да ъпгрейднат незначителното си его. Напразно, защото е обидно да забележиш как отново струваш едно нищо, а за капак ти подражават само най-неуспешните индивиди.

Страшно много комплекси имаш, иди се лекувай. Не завиждам на близките ти.

1. Дания зачерква транссексуалността от списъка с психичните заболявания. 2. Дания на челно място по брой на педераси.

Дания е последната изостанала в това отношение. Браво, че са обърнали внимание и ще поправят това. Браво!

Вместо да се ровя по порно сайтове за пикантни филми...ще се наслаждавам на законните филмови достижения на данайският семеен инцест - баща чука трансексуалната си дъщеря (бивш син). Такава фантазия преди 30 години не можеше да мине през умът на продуцентите на Чичолина, Сабрина и Самата Фокс. Кой е мечтал....че семейният инцес днес е EU узаконен и "цивилизационно достижение".

Та, като спомена Саманта Фокс, да те светна, че е лесбийка и има брак с жена.

След като в СЗО го водят още като болест,защо от ЕК толкова много натискат,че е нещо нормално и искат хората да се съобразяват с това. Не е ли по-добре първо да се разберат организациите и тогава да обвиняват хората в дискриминация.

както и да го наричат, все си е педераслък, скоро ще бъде задължителен

От къде на къде парламентът на една страна, която и да е тя, ще решава кое е болест и кое не???

логично, след като в тази страна ч0% от населението им е транссексуално! а процента на психично болните е осте по голям - самоубииства, алкохолизам, разбити семеиства, наркотици - това е даня! елате и вижте! транслитериран текст, поради липса на кирилица.

Да видим как и ти се самоубиваш ли??

Явно при тях се е превърнало в норма, стандарт.

Следващата крачка е да го признаят за задължително нещо. сега разбирам израза "У дания има нещо гнило"