Най-атрактивните фенки на Евро 2016

Футболът не е само мъжки спорт и в това се убеждаваме за пореден път от хилядите фенки по трибуните на Евро 2016 във Франция.

Обратно в новината

Коментари - Най-атрактивните фенки на Евро 2016 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отгоре на селската тиква кърти мивки от красота

повечето са грозотии, но стават. Както казваше Тодор Колев, лека му пръст - полякиня, това не е националност, това е професия.

Е, какво по-точно ви хареса в 3/4 от тия, бе, ДИР-ници? Да ви имам вкуса! Явно сте отчаяни цицомани, щом такива каки ви правят впечатление! А и най -много полякини сте изтипосали! Сигурно щото на-много са се разхвърляли. Не сте ли разбрали, че това не са фенки! Полякиня даже не е националност! Професия е!

Кичо

Много си прав прибави само и украинка.

гледам гледам ами то англичанката ще трябва да я обявим за най красива ,няма да е рускинята я ,може и украйнката но не се знае да не е прикрита рускиня

Браво ами какво да кажа забавляват се хората това е един вид почивка и разстоварване от ежедневието така разбират така го правят ааа разбирасе има идруги дето обичат да си трошат главите абе свят голям хора всякакви

Дааа, и за чехкините по две точки

Първата е точно за MILF

Firi

Я елате пиленца при баткоооо...

Вие яко сте запекли тигана, щом тия от снимките ви се струват атрактивни... Аз видех не повече от 3-4 апетитни, останалите са гарнитура.

Заради шепа алчни глупаци сега полякините, че и рускините ще ги гледате само на картинка... А едно време за рускиня и за полякиня "вземахме" по една точка... който помни ония времена ме разбра...

Нема да се абиш, готин! Щом си от хванал "ония врмена", живей с хубавите спомени, че при сегашните времена май Нова година ще е по-често от секса. А, сегашните не ги влекат нито полякини, нито рускини, нито чехкини....каквито и снимки да им показват! Те посещават мероприятията на дъгата и се сърдят, че нормалните мъже се възмущават, когато публично си бъркат по дупките.

Новото културно наименование на обратните, объркани момченца е "ГЛИНОМЕС" Идва от "глина" и "меся". Пасивния играе роля на глиномесилка, а атакуващия е "глиномес", с други думи разбърква и размесва глината.