Люси Иларионов свали над 40 кг

Режисьорът Люси Иларионов се появи с напълно нова визия на промоцията на новия клип на Ани Хоанг.

Обратно в новината

Коментари - Люси Иларионов свали над 40 кг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В бигбрадър само жрици и швестъри ли канят ?

Имал, свалил! Това светска новина ли е?

Този шопар с това ли се дуе? Свалил бил 40,0 кг..... А е бил над 150,0 при ръст някъде 180 - 183 см. Т.е. нека обяви като новина, обстоятелството, че е станал 75,0 кг, което му е и идеалното тегло. Ама ще го обяви това на Върба, щото като си дебел шопар е лесно да свалиш едни 30 - 40 кг., ама да направиш фигура е ..... Споко свинчо, айде пошумя тук, хората си те поприпомниха, ми кво ....

Браво, Люси! Срамота е такъв хубав мъж да е толкова дебел. Явно Ани го е амбицирала да се изправи срещу проблема и да започне да отслабва. Пък знае ли човек, може с това да му дойде куража да се откъсне от тия чалгарски среди и да бъде пак онзи свежар от младините си. Стискам палци!

колко кила е бил тоя шопар?

Не разбирам какво трябва да му се случи на човек, за да качи 86 килограма! Ако е здравословен проблем - ОК, но при него никога не е ставало дума за здравословен проблем преди напълняването, а за проблемите, които може да се получат впоследствие.

На психическа основа, както всяко рязко напълняване. Обикновено настига жените, но и мъжете не са застраховани.

Какво ни занимават с чалга чревоугодник ???

Няма ли кой да светне виетнамчето , че чалга стайлинга / мега тъпо звучи , нали / не е на мода ;)))) Всъщност никога не е бил ;))))

Поздравления ! Вече е време да я сменя тая ....ани , верно е заприличала на долнопробна чалгарка , като оная ... , абе не се сещам , на оня псевдо футболерос божинката ;))))) Със здраве :)))

говориш за оная с ботокса и филърите в скулите и брадичката, с пластмасовите цомби, дето е от село Коматево :D

Не знам защо тези от снимката ми приличат на арабски бежанци.

Аз съм измислил следното лечение за такивеа дебелаци.Всичко което яде минава през везна и се натрупва. Като мине 1 кг и посегне да плюска мощен електрошок наврян в ануса му се активира. За това съм конструирал специални гащи от бакелит.Действа на 100% некои още след първото предупреждение от електрошока като видят ядене и получават тикове и заекват но и това минава!

хахахахахаха

Интересно би било да се приложи твоята методика при хронична злоба и мизантропия, от каквато страдат повечето писачи тук. Таман посегнат да напишат нещо лошо и хоп - някой токов удар през пръстетата! И върху теб да се изпита, а?

Кураж, Люси! Браво на Ани ,че те подкрепя и плътно е зад теб! Ще успееш и още да свалиш!

Кой е дебелия задник?

ти

Жив и здрав много ми прилича на Павароти

тоя покрай Павароти. Я не повдигай на човека кокалите.

Добре изглежда. И все по-добре ще изглежда, предполагам. Но той има красиво лице с правилни черти - дори и много пълен, пак беше с красиво лице.

Абе, просто шишкото се е изсрал десетина пъти и ето 40 кг. То, неговото сране си е отслабване.

Добре че сте Вие да ни информирате за този лайномет!!!

Жив и здрав!

Нямам представа кой е, но от мен едно браво! Килограмите са си проблем за всички, и му прави чест на момчето, че е направило всичко, за да ги свали! Не е лесно

люси не бива да сваляш теглото от мозъка,ще остане като на аспирин чертичката.

Браво! Радвам се за теб Люси! Сигурна съм ,че и още ще се свалят. Бъди жив и здрав!

Оооо не, одисеята започна! Сега ще отчитат всеки свален килограм, след това ще почне драмата с излишната и провиснала кожа, серията от операции по рязане и стесняване, и най-накрая оня пак ще почне да яде!

Защо? Аз пък, честно казано, с нетърпение очаквам точно тази новина и горещо желая да ме информират ежемесечно, докато влезе в норма. На фона на тази новина другите са ми безинтересни.

толкоva пари, а всички са по анцузи на снимките, даже и на премиерата!

щото сички са спортисти ;)

Свалил е една Ани Хоанг (като тегло).

И това е доста, но още 40 да свали и ще е във форма.

за Люси браво, но Ани беше хубаво момиче, а сега е несполучливо copy-paste на Николета.

Какво ни занимавате с този шишко.

бРАВО!

Люси отслабнал с 40 кг. Браво, поздравявам го. Но 40 кг при него са ... като да ти направят отстъпка от 5 USD при покупка на ново Ферари.

хоанг?

А клеша с татуировките кога ще си белне кожата. Като змия се е нашарил.

След като се раздели с момчетата от бандата Up Down, той качи 86 кг.

Чудя се тази Ани Хоанг, толкова ли не я харесват мъжете в България?

харесват я , ама нямат кинти и не са известни

Хуанг или нещо подобно е отроче на българка и виетнамец, наследство от онези години на социализма, когато България масово приемаше виетнамски работници, заети предимно в строителството и когато уличните кучете постепенно изчезнаха до едно. В някои квартали на София като Красна Поляна и Люлин още има блокове, наречени "Виетнамски общежития". Та въпросната девойка е плод на българо-виетнамската дружба и напътствана от Люси настояща фолк-певица.

Браво на него, да е жив и здрав човека.

Леле, много бе !40 ! Браво! Аз мъча едни 3 кг. от зимата................. Вече си личи онзи сладур отпреди години................

Браво, Люси! Много добър напредък имаш в борбата с килограмите! Давай все така! Бъди щастлив и обичан!

Firi

Да ям като разпшорен и после да се ушлаша, че ще се разбоплея и да ида да ми изрежат стомаха.Боже колко мъка има по тоя свят...

Nqkoj si

В голяма грешка си, ако си мислиш, че пълничките и дебелите хора са такива, защото много се "тъпчат"...

Всъщност така е - дебелее се от тъпчене на храна + обездвиженост. Болести много и донякъде влияят, но храната е най-важния фактор. Доказателство 1: Люси с изрязан стомах яде 3 пъти по-малко. Независимо от болестите свали 40 кг именно и само поради недостиг на храна. Доказателство 2 - няма дебел концлагерист. Няма дори нормален. Независимо от болестите, вземи хашимото или диабетик - когато не вкарваш храна в дълъг период - се топиш независимо от всичко. Но от всички болести най-силно влияние върху дебелеенето имат психичните отклонения. Развива се мания към храната, фиксиране и приравняване на целия живот към нея. Храната е в пъти повече, нищо че човек си мисли, че яде нормално. Ако сметне калориите ще се облещи.

и не се тъпча - така е. Но за да се налага да ти режат стомаха - то той сирурно е разширен. А последното става с тъпчене.

Браво!Пожелавам му успех, добро здраве и дечица!

Да му зашият устата, ще свали още 40!

Firi

Нема! Ще почне да изсмуква хладилника с гъз!

Браво! Да е жив и здрав!

Браво на човека! Знам колко е страшна подобна болест и колко характер е необходим да се пребори. Дано да задържи така! Браво!

Браво! Вижда се резултат. За съжаление, след такива драстични напълнявания не се свършва драмата с отслабване. Остават едни драперии кожа, едни безкрайни операции и възстановяване.. По-лесно е да не напълняваш, отколкото после да се възстановиш.

излишната кожа се изрязва.

Влезте в сайта diets.ru Хората сами си качват снимки и пишат как е протекло отслабването. Има толкова случаи на свалени 40-50-60 кг, при което кожата постепено сама се прибира, разбира се с помощта на 1 година непрекъснати груби масажи, контрастни душове, увиване в загряващи компреси. Всъщност кожата не се прибира, а неколкократно се обновява, при което се появява по-стегната. Това че стягането в по-напреднала възраст не става за 1 месец, не значи задължително, че ще виси след година, щом правилно се извършва всичко. Освен това, за да се образува колаген храненето трябва да е правилно - т.е. да съдържа много белтъчини, фибри и витамини, т.е. максимум зеленчуци, зърнени и месо. С гладуване нищо не става.

Да, кожата на 40 кг. излишно тегло може, евентуално, с много усилия и няколко години да стане не особено отвратителна. Но при Люси става дума за над 120 кг. излишно тегло. В кожата му се събират 3 човека

Firi

Пак на свиня си мяза. спри да се тъпчеш бе!Толко ли немаш воля?

Много грубо и плиткоумно изказване! Да си дебел не е престъпление, бъдете малко по-толерантни :)

Firi

Ми като не е престъпление за кво ми се хвали , че отслабнало тва мекотело? Кой е тоя всъщност? Тая Хоангф явно е неква хонконгска порноактриса но и нея не съм я гледал?

Дефакто е голямо престъпление - против себе си!

офф, пак ли ти бе! На всяка манджа - мерудия.