Кейт Мидълтън призна: Не ме бива в кухнята

Херцогинята на Кеймбридж не притежава кулинарен талант, Уилям потвърди.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Мидълтън призна: Не ме бива в кухнята | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази дали е била девствена в първата си брачна нощ?

Никой не се е родил научен, бива ги хората, които го правят и имат опит. Принцът пък вече е доста голям, може и сам да си сготви, щом е изгладнял, завалията. Но като е роден със златна лъжица в устата едва ли му идва наум да прави онова, което е нормално за хората на неговата възраст.

И мен не бива, не се притеснявай Кейти ... вярвам, че правиш други работи добре.

И аз искам нещо да призная - тая Кейт за нищо не я бива! Де да беше само готвенето ...

Че то теб за нищо друго не те бива, освен да бъдеш радплодната свинкя на рептилите!

А в спалнята как е? Бива ли я?

Нищо против кралското семейство, но от космоса се вижда, че е голяма грозотия тази Кейт. Хубави са дрехите и, но не могат да компенсират грозотата и. А снобите продължават да я възхваляват заради статута и.

Това, което тези дни исках да прочета за кралското семейство е не дали могат или не могат да готвят, а какво мислят за референдума и за съдбата на държавата им след това! Да не би тази тема да е табу за журналистите?

Девойките мечтаят да се омъжат за принца, а не да станат умни или добри в кухнята или в нещо друго. Мъжете от една възраст нататък мечтаят да не срещат подобни девойки за повече от една вечер.

Хората се хвалят в какво ги бива. А Кити с какво да се похвали?

Най-умните не се хвалят, а казват откровено за себе си, когато ги попитат. Например Кейт. А ти се хвали и подбирай най-доброто от себе си, имаш нужда.

Че е завъртяла главата на принц - наследник на английската корона добре ли е? М?

дъщеря на кръчмари. Нейсе, важното е, че я бива в постелята. То и затова са я взели де. Нарича се освежаване на благородническата кръв от време на време със свежа селска такава. И ние правим така, няма страшно, после всички са доволни.

И кой благороден род сте освежил/а напоследък?

Абе не те бива .. едва ли би сложила кремвиршите да ги попарваш с опаковката :) защото ние тук в Българи и такива моменти имаме :)

И мен не бива в кухнята!

Ако влезеш в кухнята, дори само за малко, нали кралицата ще уволни immediately готвачката ,хигиенистката, гувернантката,дойката и целия Ви обслужващ персонал.Сакън!

дано поне в другото да та бива моме...

Не, че не я бива. Просто никога не е стъпвала вътре.

На тая и дай да се развява натам-насам, личи и мързела, горките и деца, та и на тях бърка помии!

Едва ли в мечтите си да се омъжи за принц основната е била за да му готви. Напротив, направила го е за да НЕ готви, а и няма желание за това.

А може и друг мотив да е имала. Но преценката си идва с манталитета на този, който преценява.

Тия вече не са европейци и не ни интересуват. Спрете да ни заливате с безмисленото им съществуване.

Кат за тоя плешивия е добре.

винаги е засмяна, но усмивката и е на маймуна

Най-хубавото е, че скоро тези лешпери за да отидат някъде извън миризливия си остров, ще трябва да се редят за визи в посолствата. Тежко, много тежко, няма вече колонии, няма и ЕС. Предчувствам, че следващият референдум ще е за или против монархията. Даже се досещам и как ще гласуват "поданиците".

Не само талант нямам в кухнята ами и умение и желание ми липсват. Не е кой знае какъв пропуск.

Кейтрин от село Мидълтън казала на принц Уили: - Аз съм модерна жена. Не мия, не чистя, не пера, нищо не правя! Принц Уили ѝ рекъл: - Не си модерна, ма! Просто не си бита.

То половината българки не умеят да готвят или нямат желание та една принцеса ли трябва да умее. Въпрос на желание и време. При мен липсват и двете пък семейството ми е живо!

Тъй де,то и семейството не е това,което беше...

Да бе! Ако не се съберат да плющят заедно на масата не са семейство! Има други по-важни неща от плюскането!

Е да, може да не готвиш добре, но съм сигурен, че си виртуоз в три варианта и за това семейството ти е живо.Майната му на готвенето, боба да хвърчи, това е важно.

Скоро ще си признае, че не само в кухнята, ами и изобщо в нищо не я бива! Става само да помахва с ръка и да се прави на бременна! Аман от такива търтеи!

Да си бременна хич не е лесно! Ама хич!

Абе в 99 на сто от случаите не е и трудно, ама тази няма откъде да знае, щото само се разхождаше с подплънки! Повечето "бъдещи майки" обичат да си придават важност и да се възползват от бременността, затова на некомпетентните изглежда трудно!

Как да не повярваме, че при толкова слуги тя готви на семейството!

Колко слуги? И кой те кара да варваш :-)

Това е английски хумор.Кой разбрал- разбрал!

Тя коя ли жена вече може да готви?

Типичен за бай Ганьо начин на мислене! Събуди се, в 21 век си! Има ресторанти, доставки по домовете, има и топли витрини в големите маркети. Лично аз готвя за семейството си, но много хора не обичат , или не умеят да го правят. Хайде, със здраве! :)

Аххх, топлата витрина ... знаеш ли пътя до там? Първо месото се продава охладено, срокът на годност не е проблем, стига визуално да изглежда прясно. Ако не се продаде докато има вид (което е доста след като изтече срока на годност), месото бива измито с разтвор на белина или с обезмаслител, овкусява се и пак отива на витрината. Ако и така не се продаде, го смилат заедно с част от "прясното" и някои изкуствени добавки (стабилизатори, оцветители и т.н.) и става един продукт, който се нарича с имена като "кайма за готвене"/"смес" и т..н. Ако и така не се продаде, мятат го на скарата и се превръща в кюфтета и кебапчета по 20-30 стотинки. Заедно с малко салата на промоция от един друг щанд става идеалната вечеря за мързеливи "домакини" и бедни пенсионери. А за салатите - друг път ще разказвам как се правят :)

Лиле на това дето ни го рекламираш му казвахме УНГ ако ме разбираш изобщо