Вики от Мастило показа снимка с дъщеричката си

Вокалистката на Мастило сподели снимка с 2-месечната си дъщеричка.

Обратно в новината

Коментари - Вики от Мастило показа снимка с дъщеричката си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми е интересно кой го интересува тая пача и да и гледа снимките. Сто пъти напи спахте че я е взел някакъв дъртак с двама големи сина и сега дядито станал баща ипачата е много щастлива. Ух да ви имам елита.

Аз просто не мога да разбера какви кусури намирате на един мъж, който си изглежда съвсем нормално - не е Ален Делон, но не е и нещо грозен да кажеш. Като гледам по улиците какви мъже ходят, като гледам повечето жени какви съпрузи имат, направо се чудя какви претенции имате все към чуждите мъже. Повтарям - съвсем нормален мъж - на вънншен вид. Ако е и добър и разбран и ако не е някой прост човек, не виждам какво повече може да се желае!

Какво му е нормалното на тая ряпа? Вкусове всякакви, но вашият определено се намира в ду,ето ви.

Вики от Мастило, Дичо от D2, Иван от Коньовица. Като имената на владетелите от Средновековието - Peter von Salzburg, Klaus von Wolfsburg.

Не я харесвам тази измислена певица,но защо си врете носа личния и живот? Нейна работа си е какво прави. Детето да е живо и здраво, и да расте щастливо

Защо обиждате човека, че й е дядо? Разликата им е 8 години, не е малко, но може да се приеме за нормална. Ако беше 8 години по-млад, тогава тя щеше да е "стара чанта" с млад мъж, нали? Нямате угодия. Вики е на 37, не е първа младост. В БГ все още повечето хора се женят преди 30. Така че, ако някоя жена е решила да създава семейство по-късно, няма голям избор. Наборите й вече ще са семейни, остава вариант разведен или доста по-млад. Животът не може да се планира и всичко да ти се случи в точния момент. Има жени, които по ред причини не могат да имат деца в млада възраст или пък не искат. Все пак майчинството е въпрос на избор и всяка жена си има своето най-подходящо време за това. В страна като нашата, където повечето мъже смятат, че жените след 30 са "стари чанти", мисля че изборът й е добър.

Ok Вики, добър ти е избора. Само че внимавай когато се навеждате двамата, да не си чукнете челцата, миличка.

Бензиностанцияа на съпруга й пак вдигна цените, така че ще има за количка и памперси, не я мислете, опекла си е работата!!

да ама въпросния няма вечно да е шеф и всеки един момент може да изхвърчи и тогава викито ще разбере как яко се е прецакала

Е тъкмо ще имате повод за щастие, това ви прави щастлив/а, нали, когато някой се прецака. Айде много щастие с вашия умен, красив, млад и богат партньор, от какъвто и пол да сте и от какъвто и пол да е той!

На кого му дреме за това?

Паричките какво ли не правят?!

Съществуват едни китове с големи чела, белуги им викат.. Искрено се надявам детето да не прилича на тях, но 'зявката' на бащата е голямоЧЕЛА...

Харесват ми! А семейството е сериозно нещо-желая им щастие!

Да, ако хванат океана, ще си плуват на воля.

Гледам снимките и се питам - що, бе Вики, що тоя тулуп си избра да ти...? И стигнах до снимката дето пише, че дедото е ген.дир. на ОМВ - и си викам , колко съм прост - да не сгрея отначало! Ама нейсе ...

Ти в кой свят живееш? С пари се живее, не с "гола любов". Любовта е до време, чувствата се изчерпват в даден момент и като няма парички - става страшно. Затова умните жени си правят сметката. Впрочем мъжете вече са не по-малко продажни от жените. Ако имат възможност да вземат някоя имотна жена хич не й гледат визията и преглъщат факта, че ще са "мъж под чехъл".

Обкръжението ти е жалко. Смени чалготеката с библиотеката

Колумбиана

Ти си поредната меркантилна кифла.. Ок, парите са фактор и без тях не може но не са значимото когато си обичана, желана и обгрижвана по всякакъв начин - истински.

Да е живо и здраво детето, но не случило на мама. Вики е най-измисленото недоразумение наречено певица. Тя говори фалшиво, а камо ли да пее. Предполагам е добра само микрофонната и техника на кожен микрофон. Ще направи голямо добре ако замълчи завинаги.

Бензиностанции, дърт комита и младо маце-супер комбинация....

много добра певица, явно шева на омв е оценил таланта и. :)))))

Да, да, и шева, и кройката също! А това, че ми изтрихте коментара говори за това, че и вие не знаете кога се пише "шев" и кога "шеф". Айде, со здраве!

Явно с пеене не влиза в медиите.

Да са живи и здрави! Вики е много чаровна и интелигентна Изглежда много добре, в отлична форма толкова скоро след раждането.

до преди "чаровна и интелигентна" всичко в коментара ти беше наред...

това е мое мнение. Хубава е и чаровна. Интелект също не й липсва. Не е безмозъчна кифла.

Вики....докъде стигна, драга. няма смисъл дори от коментар...

Това детенце не е ли прекалено малко за да стои в тая поза..... ??? И то просто защото майка му е решила да си прави реклама за негова сметка.... ???

нищо и няма на позата

Вики, явно не се впечатлява от високото чело нито на Дидо от Д2 нито от директора на омв, важни са славата и парите на партньора, браво!, така трябва!

много кифлоч драска тук бе...да не сте объркали Планета пайнер с дир-а?

И тя като всички кифли в България е търсила финансовото спокойствие!

Викат им СТАБИЛНИ на мъжете(чичковците) които им изнасят (финансово). Другите наричат недорасли, льольовци, мамини синчета и пр... нищо че и чичковците се хилят и държат като пубери - те са сериозни пичове. А големото чело може да си прави секспозиции с колежки, секстийм билдинги, но това е мъжкарско и няма нищо общо с лигавщините на недораслите.

Повярвай ми няма по-лошо нещо на този свят от недорасъл лольо- мамино синче БЕЗ ПАРИ. С това нещо можеш да с опропастиш живота за стой та гледай. Един човек трябва да си знае недостатъците и да иска поне да се подобри. Но това нещо... просто няма шанс, то се чуди от кой клон да се закачи на друг.

По начало във финансовата стабилност на мъжа няма нищо лошо. Иначе може да е голям философ, поет, ама като не може да купи едни памперси на детето си става трагедия и честно казано една умна жена трябва да бяга от такива. Лошото е, че голяма част от богаташите тук са поставени на тази "позиция" от определени хора. Ето тези хора не приемам, но като цяло мисля, че е нормално да бъдат предпочитани стабилни и финансово осигурени мъже - това е белег, че знаят на кой свят живеят.

Златолюбките не искат пари за памперси, защото повечето мъже ще ги усигурят. Те искат пари за пари за пари за пари

Когато мъжете спрат да мислят с долната глава, тогава и жените ще спрат да избират стабилни мъже... Двете са взаимносвързани, дори да не ти изнася. И ние, жените, искаме мъжете да спрат да гонят силиконки и "секси" мацки, ама не съм видяла мъжете да са съгласни с това. Няма как да се рита срещу природата.

Никва логика в написаното от теб. Мъжете не мислят с долни глави, а жените търсят финансова стабилност, която се изразява в броя на къщите, колите и т.н. Стабилност може да намери в почти всеки мъж, но милиони в малко. И тук назрява проблема . Жените предпочитат децата им да приличат на смачкани кюфтенца, но да имат привидна-постоянна материална осигуреност.

верига бензиностанцииииии, това обяснява цялата тази "гоооляма любов"...

Абе тази защо е с рога на снимката?

Взела ги е от жена му, за да се снима с постижението си.;-)

ПОКАЗАЛА???? Вие сериозно ли? Много зле.

журналистиката! Показала била... Показала си е...

Правилно не се вижда бебчето,защото многото зложалатели ще го урочасат със злобата и негативизма си.Да са живи и здрави майката , бебето и таткото,много да се обичат и да си помагат!

Че е правилно, правилно. Ама защо тогава въобще публикува снимката? Но пък фонът трепе. С тези птички отзад, малко на гъсти еленови рога мяза. Абе, детето да е здраво и щастливо.

Как по-точно се "урочасва" бебе? Като се помъкнете с тези червени гривни, все едно някой ще ви направи магия. На това му викам висша форма на нарцисизъм и липса на вяра в Бог, християни! Дреме им на хората за чуждите работи.