Никол Шерцингер танцува на масата на X Factor

Гаджето на тенисиста ни Григор Димитров определено знае как да купонясва, където и да се намира.

Обратно в новината

Коментари - Никол Шерцингер танцува на масата на X Factor | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стара била... вие в ред ли сте бе. Айде бегайте да се утешите със Селена Гомес, пък тази разкършена кака я оставете на батьо си. Григор е с полу-стопени лагери - личи му ;-) Добре че е спортист, та да не грохне....

Тази песен 'Фрайдей найт" ми прилича все едно аниматор подканва туристи на обиколка из кръчмите за безпаметно напиване в Слънчев бряг.Такава ми е асоциацията.МОже да стане хит сред швестерските( да се разбира с германци,скандинавци и подобни) дискотеки по морето.

и ще му домъкне болести тая мургавелка

Тъмна Индия е тая Никол. Със сините си отенъци ли е впечатлила Гришо, питам аз?

С горещата си кръв!

Firi

Така е бе има и по-дъртички дето са много секси. Освен това живеят и по-дълго.Но нещо ми говори, че тия нема се задържат много заедно пък и той си е още пикльо на 24 дет се вика. Както и да е ако мойта се качи на масата и до тука беше к. сбогом!

има и от двете и 38 годишни момичета, побъркващи мъжете и 20 годишни преждевременно дърти дебели , побелели свине, отблъсващи и собствената си майка :))

Колко съм проста! Извинявам се за коментара си!

Мацката е супер готина и много се радвам, че е гадже на нашия Гришо. Мъжете дето я оплюват тука са ясни като бял ден, сигурно дори и не сънуват такива жени, а жените дето я хулят - чиста злоба и завист, аз не съм първа младост и фигурата ми далеч вече не е такава каквато ми се ще да е, ама не злобея.

такива жени, това е равносилно да не могат да спят от кошмари. Разгледай добре снимките и ми докажи че не са правени у факултето.

Злобо, злобо!!!!!

Това епизод от сериала "The Walking Dead" ли е?

мне, тва е сериала "на ма.ка ти ..тката"

Сме го гледали преди да се родим. Но тази серия на "The Walking Dead" може да е от последният сезон, понеже виждам, че зомбитата празнуват навършването на 400 годишнината на танцуващата и разлагаща се черна кралица - майка. Липсва само бейби Федерер, но той е в процес на 'продължаваме напред' и ще се завърне в топ 500 на зомбитата след 30 години.

Напиши в Youtube това - David Garrett - Io Ti Penso Amore (Feat. Nicole Scherzinger) след това напиши Nicole Scherzinger: Don't Cry For Me Argentina и чуй и виж какво казва Андрю Лойд Уебър за това как пее и как стои на сцена.

Firi

38 чукнала ,а Гришо на колко е?

На 24 е недорасълчето. Още малко и ще й бие шута на вмирисаната и катранена какичка.

тва го казвам щот аз съм такава и завиждам на какичката аз много смърдя

има и от двете и 38 годишни момичета, побъркващи мъжете и 20 годишни преждевременно дърти дебели , побелели свине, отблъсващи и собствената си майка :))

Тая е стара като смъртта.

като гъбка :)))

Ако гъбите са прости, то ти си амебка :)

Следах клипа - песента беше авторска и изпълнена от един чех - текста беше как в петък вечер ще излезе, ще се напие, ще копунясва и това на фона на електронна музика - общо взето на нивото на нашия как му беше името... дето не може да пее, но много му се смеят. И целия танц на Никол и другите беше подигравка.

научи се да пишеш грамотно бе *купонясва

Не е подигравка, човека има дарба да кара хората да се движат с него.

Само не може да премине на по-горното ниво - изпълнител. Те му подсказват как се представя в момента, и ако може - да отскочи по-нагоре.

Гришо е щастливец!

7 снимка все едно не е правена в лондонско такси, ами у Факултето...

Това с танцуващите върху масите ще да го е научила от Григор!

Хвана се с Гришо и чалгата стана пълна

Този прилича повече на фитнес инструктор отколкото на певец ха ха, все пак успя да накара всички да подскачат ритмично :)

Човека си каза, че работи като фитнес инструктор:)

Хората му подават ръка да се поотпусне поочупи. Всеки музикант щеше да му акомпанира да влезе с атмосфера, нали казва че има мечта. Ако не беше съучастието на Шерцингер и останалите, изпълнението щеше да изглежда доста по-тъпичко.

Никол е сладурана. Очаквам включването на неудовлетворените емоционално и сексуално лелки и недорасли комплексирани "мъже", които ще се изкажат "компетентно" колко е стара, и как проваля нашето момче. Общо взето и Никол и Гришо си ви слагат на.... :)

А според тебе ние къде си ги слагаме? Само не мога да разбера, защо нашето момче трябва да си търси древна чалгарка чак на острова? У нас може да си намери и по-млада, и по-хубава, че и доста по-евтина.....

Не обича евтиното може би, ма що се бъркаме където и ти не би искал да ти се бъркат?

Колумбиана

"..У нас може да си намери и по-млада, и по-хубава, че и доста по-евтина.." хаххахахах, това беше един голям ВИЦ!

е оти се заяждаш па ти сега? никой копче не е рекъл за гри/е/шко. ти стартира боя тоа път... :)

Колумбиана

познавам си ги аз.. :) знам какви ще са последващите действия :) все за нещо ще са им криви :)

Колко е хубаво да има из коментарите на дир-а такива, дето познават лично "сладуранките" и си пият кафето с тях. Чудно след като са толкова гъсти с тия вип-ове, кво търсят из коментарите.

Колумбиана

чудно как из коментарите има олигофрени които смятат, че жена на 30 и няколко години е вече "лелка" :)

Също толкова е ясно какво говори това за коментиращия коментаторите с подобни квалификации и обобщения :-)