Марта Вачкова горда с изложба на дъщеря си

Дъщерята на Мартина Вачкова - Рада Миладинова, нареди със съученици първата си изложба в столична галерия.

Обратно в новината

Коментари - Марта Вачкова горда с изложба на дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗЛЕЛА Е ВАЧКОВА ПО ГЪЗ НА ПЕСЪКО - народна песен СЛЪНЦЕ ПЕСЪКО ОГРЕВА ЧАЙКА ДРИСКА НА ЧАДЪР АЛА НЕЩО Я ПОДПЛАШВА И ОТХВЪРЧА БЪРЗО - ХВЪР! ЩО ЛИ ПТИЧКАТА СТРЕСИРА? ЗМЕЙ ГОРЯНИН ИЛ БИЗОН? НЕ! ЕДНО ЖЕНИЩЕ ГОЛО, НЕЩО КАТО РОЗАВ СЛОН. ЦОМБИ ДРУСА, ГЪЗ ПОДХВЪРЛЯ И БЕЗ КАПКА СРАМ И СВЯН КЛЕКНА ДА Й ЛЪСНЕ ВСИЧКО - ОТ МОРЕ ДО СИН БАЛКАН! КУЦО, КЬОРАВО, САКАТО С ПИСЪЦИ ИЗБЕГА В МИГ А ДЕБЕЛОТО ЖЕНИЩЕ СЪС ХРАНА ОТВОРИ ПЛИК И ЗАПОЧНА ДА НАГЪВА КЪЛКА ПЕЧЕНО ПРАСЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА ИЗПЛИСКА СЕТНЕ ЧЕРНОТО МОРЕ!

признавам ти го:))))

Уважаеми админи на дирник точка беге! Настоявам мнението на госпожица Жаклин да бъде извлечено като представителен коментар, оцветен в жълт фон. Дамата е коментирала изключително адекватно и на място! Ето и самото мнение! "Кои идиоти лансират тази пача с визия на звеноводка, комбайнерка от съветски колхоз? А голите й фотосесии са направили много мъже импотентни до живот. Тази кретенка трябва да бъде гонена от всякъде. "

АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ ПРИПОМНИ ПОНЕ 2 ФИЛМА С ГРИГОР ВАЧКОВ,КОИТО СА МНОГО ИЗВЕСТНИ,ЧЕ НЕЩО НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ.ДАЙ БОЖЕ И ПО-ВЕЧЕ ОТ 2

"На всекОЙ километър" и "МъШки времена" на прима виста са двата...ама в сравнение със около 800-те,в които се е снимала дъщеря му,неговите са парцуца...

За покойницкте или добро или нищо, за комунистическия герой бомбаджията Григор Вачков - нищо, а за наследничката му, кацата с лой Марта, само лошо. Кой е храбреца направил детето и? Да му дадат ордена "Стара Загора"

Когато видях фотосесията на Марта Вачкова на плажа една седмица се събуждах нощем треперейки, плувнал в студена пот и съм викал "майчице, спаси ме" !

Сладко дете, ама и то родоотстъпниче. Кво да праиш, така ги възпитават. Все в чужбина им очичките.

оффф голяма тиква е Марта...опитва се да прикрива злобата си с фалшива усмивка

Вачкова с какво е известна. Дъщеря и е хубава, но да внимава с храните.

А дали, ако мама не беше Вачкова, някой щеше да е чувал за Рада. То и за Мартина нямаше никой да е чувал. Гнус!

Едър кокал!

Апа тоя на Еврото колко е тъп - не може да говори, смешки като за кварталната кръчма/защото от майка си какво друго да научи/ и дебилен. Те си другаруват с Вачкови - събрали се дебелите с дебилните.

Ан тъй,много арно хортуваш:)

И как го прецени с този пилешки мозък , който имаш? Момчето може да е с говорен дефект , но е интелигентно и с харизма !

Ти как разбра,че му е пилешки мозъка,пут.о маринкин?М?

Абе пичове, нещо ми се губи в последно време Мамин Сашко Евро и ми е терсене. Щото и той е много талантливо дете...

Пусни си бтв към 9 и 30 сабален и ще го видиш.Ама първо пий 6-7 валидола,да не ти прилошее от хуморчето му:)Убавьеца ми той:)

Знам, че се явява там по тиранти. Ама нещо няма новини за него ....А е такова готино и талантливо Евро.

Завиждам на Марта, че: -е гига злобна; -е дебела; -няма с какъв личен, собствен успех да се похвали, освен с това чий бил някога, преди 70 год. баща ѝ; -има 10 слънчеви бани по рождение; -не харесва себе си и затова ѝ е крив света.

коя е тя.Нищо,едно голямо нищо ,а се чудите как да занимавате аудиторията с нещо така посредствено.Цял живот баща й,"големия"артист.Във всяко българско село има много по-големи артисти от него.Благодарение на Ст.Данаилов, цял живот тая е на яслата.А и той един артист.....да се благодари на партията.Сега и някаква си рада,да е жива и здрава.Хайде холан всички деца от випуска участват,само това на марта го изваждат пред скоби.Защо така?Писна ми от турбо недоразумения от пипита,тъпи сашковци еври бари,и тем подобни турбо тъпи парчета мамини и татини.Е оставете публиката да реши.И това не е злоба,а бунт против посредствеността и нахалството.

Aз, доколкото знам, всяка година, завършващите худоьествени гимназии си излагат картините. Поне едно време в Пловдив беше така. Така че не разбирам защо трябва да се превъзнася толкова. Със сигурност ще е интересно да се разгледат творбите на випусниците, ама това превъзнасяне по собственото дете наистина е в малко повече. Разбирам да е спечелила някакви конкурси и отличия...

След участието на Марта в реалитито съм, меко казано, разочарована.Дори отвратена. Толкова злоба излизаше от нея,че е трудно да се повярва,че е дъщеря на този добродушен Григор Вачков. С възрастта ,явно неосъществените и амбиции напълно са я побъркали.

Рада Миладинова, нареди със ...СЪУЧЕНИЦИ... първата си изложба в столична галерия. Не самостоятелна изложба за да се акцентира само върху нея,а със съучениците които тук се споменават само за масовка,защото явно нямат "мама и дядо".За сметка на това се рекламира турнето на Марта в Македония което няма нищо общо с изложбата.После не се чудете че има лоши коментари.

Рада, прекрасна си! Желая ти огромно щастие!

Добре де сега това платена публикация ли е... И моята дъщеря, пък и още хиляди завършиха... Много от тях имат творби за показване, ама за тях няма форум... И моята дъщеря ще опита да учи в чужбина, само че ако успее ще бъдат най-трудните й години, защото ще трябва да учи и работи и тъй като пак няма да е достатъчно, аз ще изтегля 30 000 и се надявам да стигнат, пък как точно ще ги връщаме не ми е ясно...

Планът не е лош, ама ще ти отпуснат ли такъв кредит?

Да, ама ипотека :)))

Защо трябва да наливате грешни пари в скъпо образование със съмнително качество?

Защото аз завърших с отличие наш реномиран университет и... никой, никога не ми е искал дипломата... 2-3 пъти са ме питали дали имам...

Марта Вачкова, известна с това, че е дъщеря на Григор Вачков и Рада Вачкова, известна с това, че е дъщеря на Марта Вачкова. От толкова години го няма Митко Бомбата на тоя свят (Бог да го прости), но продължава да ги храни тия двете. Не искам да кажа, че са бездарници, но едва ли някой щеше да ги е чувал ако не беше той!

Желая успех на вас и дъщеря ви! На тази джипси госпожица от снимката не й желая нищо, понеже е с подходящ акт за раждане, та дори и за чеп за зеле да не става, пак накрая ще я спасят да ни я набутат да "води" някое предаване по ТВ, което никой не гледа. Също като майчицата си... Успех на детето ви!

Много хубаво момиче! Сладурани майка и дъщеря!

Хайде, детето- да кажем сладурана, ама за жена 150 кг. на 60 години да е сладурана:-)) Смешни сте с подмазването си.

Само дъщеря!

БОЖЕ КАКВИ ОПЛЮВКИ ОТ ВСЕКИ ВТОРИ. АБЕ БЪЛГАРИ, ВИЕ ЩО СТАНАХТЕ ТОЛКОВА ЛОШИ? СИГУРНО ВАШИТЕ ДЕЦА НЕ СА ПО-ХАРНИ. ПОСТОЯННО НЯКОЙ ЗА НЕЩО МЪРМОРИ, НЯКОГО ОПЛЮВА, КАТО СИ МИСЛИ ЧЕ ТОЙ Е ПО-ДОБЪР. МАРТА ВАЧКОВА Е ЩАСТЛИВА С ДЪЩЕРЯ СИ, ВАС КАКВО ВИ ПРЕЧИ ТОВА. БЪДЕТЕ И ВИЕ ЩАСТЛИВИ!!!!

Никой не казва,че не требе да е щастлива.Тя може да е щастлива и от начина,по който изглежда гола на плажа.Това си е нейна работа.когато обаче това ти се вре в очите от някаква медия,и особено когато не си никакъв фен на тази персона,тогава не виждам какъв е проблема да изкажеш негативното си мнение за нея.Или тук трябва да се пишат само хвалебствия и дитирамби,за да сме угодни на Марта или на тези,които са написали статията?

В БЪЛГАРИЯ ИМА БЕЗКРАЙНО МНОГО КАДЪРНИ ДЕЦА , НО ЗА ТЯХ НИКОЙ НЕ ПИШЕ И ГОВОРИ , А ВИЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ЦЕЛИ ЕПОПЕИ НА ФОЛКАДЖИИ , ПОСРЕДСТВЕНИ ФУТБОЛИСТИ И НЕРЕАЛИЗИРАНИ ДЕЦА НА БИВШИ ВЕЛИЧИЯ И

Ан такаааа,много арно го рече!

кое е бившето величие че не разбрах

Ако не беше бащата/дедото тия две не особено угледни фльорци щяха да са продавачки на пазара. За внучката не знам, но за щерката -положително. Тъпо нахилена посредственост. Говей , народе, заслужаваш си идолите!

Момичето не се бута да е актриса, в съвсем друго поприще е, що плюете всичко.

На другото поприще знаеш ли колко деца има много по-кадърни оте нея. Да си прочел нещо за тях? Аз имам двама приятел.и чийто деца вече 10 години си изкарват хляба сами като портретисти на Албиона. Тази номенклатурна кифла за момента дори неможе да си мечтае да изкара и 5 лева сама в Англия, но са я изтипосали в ДИР-а като талантлива кифла. Да ви таковам и вас и тъпата ви държава!

мда продавачки на чорапи или чушки и домати...не знам кое епо-престижно

ще кажа само, че много талантливи деца има... но малцина от тях имат родители, да ги лансират. обратното преобладава.

Това е "цвета" на нацията. Леле, мале!

Цветът отдавна замина зад граница сам да се доказва ,а тук останаха мамините поплювковци да си чешат еготата един пред друг.

Знаем я, че няма много в главата, тогава ще я изкараме талант....

С какво право изтрихте коментара ми,уважаеми списвачи от ДИР?!?

Този род статии са платени и ако кажеш нещо отрицателно но очевидно и го изтриват да не скапят ПРа. И мой коментар изтриха в който казвах че има заложби да напълнее като майка си...

След като са оставили свободен достъп за коментар,значи трябва да приемат и положителни и отрицателни мнения.Какво като си казал за някой,че е дебел,и той наистина е такъв?Ми да не се е тъпкал като свиня.Досега не съм чул някой дебелак да е казал-аз съм дебел защото ям като разпран.Всички са дебели на хормонална основа.Така е модерно вече.Навремето Тодор Колев в "Опасен чар" казваше:"Сега не се казва да скова кочина.Сега се казва да реализирам кочина".Та така...

И с какво друго е известно това момиче, освен, че е дъщеря на М.Вачкова, че трябва да се пише за нея.

Занимава с с графика, вместо мама да я набута по телевизиитее - като диковата щерка- или Стоичковата, която само и единствено се подвизава като дъщерята на Камата и не спира да досажда от медиите. Аможеше момичето да приреве на мама да я набута във Витиз и тя щеше да го направи, вместо това се занимава с рисуване. Приятно съм изненадана от това "звездно" отроче и му желая успех!

Ми в чужбина разбира се може да стане следващия Кристо и да прави безумия за милиони долари!

То така лесно се става Кристо.... Дори и от завършващите най-престижни арт университети в чужбина малка част стават световни имена. Но да, по-добрите възможности са в чужбина.

Чаровна е и има хубави черти :) Желая и успех! Името, естествената хубост...малко са такива останали девойчета.

явно обичате ромлянска красота..

харно е момето, ама като гледам черно-бялата снимка на мами, какво е било преди и сега ... вещая и "лошо" бъдеще откъм изглед. Байдъуей момчето на същата снимка прилича да е роднина на Радичков, син или бъркам, ако да, що пък не е написан под нея?

Това се случва с всички завършващи всяка година. Т.е. нищо по-специално не е станало. Защо Вачкова не покаже графика на щерка си, да преценят хората - става ли, не става ли?! Явно не са за показване.

Само да не е нарисувала майка си на плажа, че не искам да виждам рисунката!

Голямо бутане я бута. Да е живо и здраво детето.

Чекаме ви и в Албания.