Рита Ора се срина, влезе в болница

Натоварената програма на Рита Ора и главоболията покрай обира на дома й я изтощиха и тя бе приета в болница.

Обратно в новината

Коментари - Рита Ора се срина, влезе в болница | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя, за Бога, е тази !?!?!

Хмм, миналата седмица се забавлявала на фестивал, сега изведнъж се сринала. Дано не съм прав, ама така обясняваха проблемите на много, дето после си заминаха от дрога. То в този бизнес чисти от дрога да намериш сигурно ще е живо чудо.

Защо рита ора тая жена?

от ритане на ора си е подбила гуменките, но ще се оправи ..

Да спре да "Рита Ора-та" и ще й мине!

Да я харесваш трябва или да си шофьор на камион, или момче от село, непрогледнало. Едната и гърда сочи към Бургас, другата към София, краката са и къси, трътлести, а горе в бедрата рязко се разширяват настрани. В главата е грозна албанска циганка с изхвъркнали очи като настъпана жаба..

хммм не ми прилича на агнличанка...

"Селфи" е на път да стане новата дума за "снимка" :) Снимка номер 1 не е селфи!

Симпатяга е балканката! Апетитна е и няма лошо, че на мода излезнаха вече истински момичета и жени - и късокраки, и с по-едри бедра и дупетии. Стига тапицирани скелети и наркоманки - дъщерите ни само от това се влияят. Дори и по-едри, важното е да спортуват и да се харесват, ама иди го обясни на младото поколение, ако модните икони не са такива. ѝТа да се оправя Рита, че такива като нея модели за естетика са нужни.

Що така - дългокраките не са ли истински. Съществуват и в реалния живот не само по подиума и списанията. За анорексичките съм съгласен, но точно в Ора нищо естетично не виждам и няма как да е модел за естетика. Просто не харесвам дами с къси крака, особено и пълни......то естетика то чудо

Ау,ами тя прилича на надуваема кукла,или гумена,или там както им казват.УЖАС

Ни е убаву да рита ора! Да тегли тугас ...

Абе като захапете една дума която е на мода поне се научете какво значи тя! Тази снимка Ритка със сигурност не си е правила сама!

Албанка, циганка, звезда - това в крайна сметка е младо момиче, което е получило стрес повече. Да и пожелаем бързо възстановяване. И да сме живи и здрави всички :)

Голям стрес, няма що. Че тя ако дойде да живее в България, направо че си Умре от стрес.

Или че скоче от балкона - балконинг.

голяма красота, няма що. късокрака, трътлеста, перхидролена циганка....

тъй е дългите и стройни крака за мен са най-впечатляващи в фигурата на една жена. Не случайно всички ниски жени плетат кълки на високи токчета, за да прикрият анатомичните си недостатъци. Дето се вика- крака до сливиците

Пак добре, че не се е осрала. Парчетата и обаче са перфектен бълвоч за малоумни тинейджъри.

на системи и червило-класика.

Не е хубаво... за съжаление престъпността няма да бъде изкоренена никога или поне в близко бъдеще... Мен също са ме обирали и макар съвсем да не съм чувствителна госпожица пак ми стана гадно... Разликата е, че тя може да си позволи да се срине и да влезе за малко в болница, а аз си теглих един студен душ на сутринта и отидох на работа... Другата разлика е че нейният са го хванали, а моят си се вее на свобода въпреки че цяла нощ сваляха отпечатъци...

Толкова е албанка щом някакъв обир я вкарва в болница.

Хубава е, ама чак пък най-...

Еми то не може постоянно да риташ ората, все някога ти се връща! ;-)

Дреме ми!

Публикувайте някоя ВИП новина за някоя БГ ВИП персона, че отдавна не сме хейтвали :)

Е, кво не ти харесва новина за "вип" албанска циганка от Англия.

Или викаш, хейт до дупка, че като е циганка, няма право да се опитва да излезе от блатото, няма право да бъде успяла. Има право само да ходи боса, дрипава и мръсна. Да, ама не. Тази поне се е спасила.

Просто ме кефи да хейтя по БГ ВИПерсоните! :)