Американките с най-голям бюст, българките - 20-и

Американките са с най-голям естествен бюст в света, а филипинките - с най-малък. Българките са на 20-о място.

Обратно в новината

Коментари - Американките с най-голям бюст, българките - 20-и | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За едната цица до Щатите ... Абе ще шляпам аз тука нашите крокозъбели, все има някоя по стегната

мое да са им големи, ама на нашите са качествени

най- малки пишки, основна причина за ниската раждаемост, издевателствата на пътя и изобщо комплексарщината:)

Ами да ти набия една малка пишка отзад, да те видя колко си мъж, пък ти после говорили, че не съм те оправил, малоумник !

На Кейти Пери, батко ви ще го отпери.

Давай да и прайм сандвич, за всеки ще има !

като че ли статията би трябвало да има малко по-друго заглавие - американките с най-много шпек по тялото си вследствие на гмо- тата - как може да носят масово обувки номер...42 - мутирали са озвсякъде

този размер е перфектен:)

Първи ще са, като са се наблъскали със силикон!

От ГМО-тата е, но за съжаление, ще ни ги пробутат и на нас.

Големите гърди много често са грозни, защото не отговарят на съотношението на тялото. Съразмерното е естетическо и красиво, големината някои правят за да привличат, но те са от свободните професии: певици, актриси, проститутки, мутреси ...

"Неевропеидна раса" няма.Има негроидна, монголоидна и както напоследък е известна негро-австралоидната раса.Останалите са от смесени раси.По-просто хората се наричат с цветовете на кожата си, но това по политически причини се премахна от речника ни.Нали все пак има "свобода на словото", което е нещо като "неевропеидната раса".А за циците, мога да кажа,че не големината е най-важна.

Трябва да се смята съотношение дупе/бюст.....алкохол :)

Брей, колко е напреднала нАуката! Едно време учените са си губили времето с глупости, а сега се правят таквизи сериозни научни изследвания за размера и обема на женските гърди! Ашколсун, машаллах!

Едно време учените са спорели за броя на ангелчетата. Размерът на циците е доста по-важен фактор за човека, ама ай!

Тези с най-големите гърди са главно от най-развитите индустриално нации.А причината е естрогена с който тъпчат всичко де се яде и расте на кокал.Слагат го за да наддават бързо на маса, но няма начин да бъде премахнат след утрепване на говедцето.И така чрез храната преминава в хората от най-ранна възраст. Твърде печална работа и защо после заболяванията от рак(и на гърдите) се увеличават.Друг проблем забелязан в САЩ е появата на мензис у 6-9 г. момичета.Причината е пак тази. Тъй че не е много за радване, лошото е, че вече и в България!

Като спиш с американка - едната цица си подлагаш за възглавница, а с другата се покриваш да не простинеш!

И я превземаш на етапи катериш се кат младо свине по голема тиква...

Тия пък с минусите са с най-голям умствен дефицит. Давайте, ударете всички други в земята с простотия. Ще четем и за това, който може.

С най-големи вимета, но и с най-големи лИбоФни дръжки. При жените вимето и сланината са в тясна обвързаност. А българките са най-красиви на света и да се го кажем директно - перфектни са.

Имам приятел в сащ. Праща снимки - снимал на някакъв басейн. Почти 100% дебелани отвсякъде. Питам го; Кави са тея виснали мускули, особенно около корема? Оня вина - много холивудски филми гледаш. Тука 80-90% от населението е добре охранено. Явно ГМО-то с което ги тъпчат си оказва голямо влияние. А защо не и на циците?

Емпиричните изследвания показват друго. Тук народност изобщо не може да окаже въздействие. Все пак САЩ се гордеят с над 50 етноса в генофонда си. Та, да се каже, че са на първо място е все едно да се каже, че половината свят е на първо място. Няма етнос с най-големи цици. Лично съм опипал, проверил. Отнеми много време, нерви, женен съм все пак, жена ми знае за изследванията. Всичко си е до гена на родителите.

Жена без цици и като село без начално училище - просто няма от къде да започнеш :)))))

Да, ама нали знаеш - големите цици разсейват добрия е*ач!!! ;-)

.....но не и добрият!

Спал съм с 3-4 американки, но едната беше и наскоро родила... Е, нема такива бомби, тия могат да изхранят целио сомалийски народ.

Американките най-отдавна ги тъпчат с хормони, но постепенно и европейките ги догонват

а българките със селикон!

Мега тъпа " класация " :)))))) Тия плужеци не могат да стъпят на малкото пръстче на Българките ! А колко са тъпи , просто не е истина . Абсолютни зомбите , от гмо -то ще да е . Всъщност на кой му пука за тях :)))))

от модераторите разбрах, че без да искам съм им накърнил доброто име на дебелогъзите американки! Извинете моля! Те имената са си ви добри - не ги накърнявам, но Г*ЗОВЕТЕ - ти да видиш - по декар и половина! Дай боже всекиму такава нива!

Айде скривайте ме, бре, къде се подмотвате ! цензуратори ! Ще му иде на кино хубавото име на някое прасе!

Викаш не жена а имот...

В Бг е фраш с късокраки и големогъзи жени. Цици,е на повечето, ако ги има, са свлечени, особено тези над 30 г .

При това гмо подрастващото поколение ще са несъразмерни и много наподобяващи дебелите американки.

Българките може да са чак на 20-то място в класацията за най-голям бюст, но са номер едно в класацията за най-голям г.з :))

Голям г.з и къси крака в тесни дънки или по къси панталонки - обичайна, но изключително неприятна гледка по нашите ширини.

верно бе и аз се чудя къде се загубиха високити и дългокраки мацки. то си е изключение да видиш такава. само ниски и късокраки тролчета.

Що не им сложат всички мерки направо, че да е ясно, 120-140-140 как е като мерки, голям бюст ли е?

Естествено. Вие що ,мислите, е тая любов с Турция:)

ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА И КЪДЕТО Е ДАЛ НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЮСТ ТАМ Е И НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГЪЗ.

Ааа, на дебели жени големия бюст не се брои.

Наскоро четох детайлите по едно съдебно дело, в което американско момиче съди училището си, че не я допуснали да стане мажоретка. Съдът приел, че теглото й от 165 кг. не пречи да бъде мажоретка. Не съм обиколила целите Щати, но там, където съм била, жени с тегло 90 кг. се смятат за изящни създания. Само в Ню Йорк видях нормални хора, що-годе като нас на габарити. В Тексас е най-ужасно положението, нищо, че са богат щат и могат да си позволят качествена храна.

В НЙ са невротици, така че е нормално да са слаби. Няма как да си дебел, ако нещо отвътре те яде постоянно:)

Те американците с това ГМО, може да са първи скоро и в класацията по брой цици на жена. ;) А това изследване да бе публикувано заедно с килограмите, ръста, обиколка на талията, на задника и други подобни статистики.

Я мислим дека, и по габарити на пърделника ше са на пръво место американките, да ге!

Канадките са вид зимна връхна дреха, защо са в класация, която е за жени!?

Секи дето е виждал поне 5 разли4ни кореняк американки знае, че 4.5 от тях са с тегло над 100 кила! При ръст 1.55 до макс 1.60метра! При това положение и при положение, че месцето дето го ядът е по скоро хормони с месо отколкото месо с хормони, еми при това положение нема как да немат големи бозки, ама и задните им части са като на камьон татра предницата де!

Ще е от хормоните в консумирания от месоядите добитък.

До учените: моля да ми изпратите формулата за смятане на обем на гърди (за един приятел питам)

Тази на първата снимка си е бая охраненна. Кой знае колко храна изяжда? Няма да моа да я изхраня, нища гъ.

Благодаря за веселото настроение!

НЕ САМО БЮСТА ИМ Е ГОЛЯМ.ТЕ ИЗОБЩО СА ЕДНИ ДЕБЕЛИ СВИНКИ,НО ЗАЩО ДА ОБИЖДАМЕ ПРАСЕТАТА,СРАВНЯВАЙКИ ГИ С ТЯХ...

Ами те американките масово са от по 100 кила нагоре, та е нормално при 100 кила да има и няколко кила цици!

Най-после американците да са първи в света по нещо- по циците на американките. Ако съм форлкаджийка от Пайнър, веднага ще се самоубия или ще си присъдя цици от крава.За съжаление никой в Америка не прави класация на това, кой има най-много акъл в главата си. Май американците ще са на последно место в света,е ние ще ги следваме плътно/ както винаги / в последно време. За Америка трябва да се въведе понятието АМЕРИКСИТ- да изчезнат от всички конфликтни точки на света, в които активно участвуват като инициатори и после- като големите"миротворци".Май само американските глупаци все още вярват на тези пропагандни трикове/ а и някои техни сляпи поддръжници от жъртите павета/.