Филип Киркоров празнува рожден ден на сина си

Руската звезда Филип Киркоров вдигна голям купон, за да отбележи четвъртия рожден ден на сина си Мартин-Кристо.

Обратно в новината

Коментари - Филип Киркоров празнува рожден ден на сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приятелю евреин, тъмните очи са доминантен ген само ако и в двата рода са такива. Дори и двамата родители да са с тъмни очи, ако в единия род има светли пак може детето да е със светли очи. Знам го от ооит. Образование се малко, бе, хора, това са елементарни неща. Не смятам повече да отговарям, живи и здрави всички. Пък и важното е, че той си ги смята за негови и си ги гледа. Лека нощ.

Децата с просто око не приличат на Киркоров.Това е .Пък какво или кого гледа един господ знае..Той и покойния Майкъл Джексън имаше деца,но пък беше ги осиновил ...

Все ми е тая от кого са децата, но по-смешен аргумент от този, че дъщерята не е негова, защото е със сини очи не съм срещала. Явно евреите не сте и чували за науката генетика...

Явно евреите не сте и чували за науката генетика... ,А ТЯ ГЕНЕТИКАТА СОЧИ,ЧЕ ТЪМНИЯ ЦВЯТ /на очи ,коса,кожа/Е ДОМИНАНТЕН ГЕН ,тоест. наделява над светлия,,както и Чупливата,Къдрева коса, каквато има Киркоров,,ноо нито едното,нито другото дете има вълниста коса ,аса с правжи коси.Между другото освен арменец по баща...както всички знаем ..по майка е руски ЕВРЕИН!!!

ЦАрят на кича в Русия. По принцип богатите руснаци си падат яко по кича. Последният писък на кича беше сватбата на Нетребко с един кичожен дебелак, и той оперен певец. И Киркоров беше там, като парад на азисовци.

Много е кичозен.А на снимката с Нетребко прилича на застаряваща руска лелка.Да са му живи и здрави децата.

Направете си труда да разгледате снимки на Филип като дете и като по-млад и тогава пишете на кого прилича! Момчето му е пълно копие, а не може и двете деца да приличат на него. Да са живи и здрави.

Момчето му е пълно копие, а не може и двете деца да приличат на него.ДДА ''дъщеря'' му е със сини очи направо ,,копие'',а момчето е с черни очи ,но колко хора са с този цвят.Не приличат на него това е, макар ,че са хубави,но не са с неговите черти...Факт

Той се е доказал на световната сцена,кажете Вие какво сте направили та да сте медийни личности.Нищо,нали ама голямо нищо с големи усти.

На Руската се е доказал. Най-големите му хитове са песни на български композитори с руски текст.

а пък децата приличат на него

И кой точно го интересува тази простотия??

Абсолютен цирк. Киркоров съвсем изкукурига ..сам започна да си вярва ,че е баща на тези деца ..момчето досущ прилича на един от балетистите му с тъмна коса и очи и от скоро с брада...очевидно е на балетиста отрочето, а''дъщерята'' и тя ще е дете на някой от служителите на Киркоров..Тия деца изобщо не са негови ..най-много да им е кръстник, затова го наричат Папа на руски Кръстник е креснйй папа..Боже ..свят и чудо интересно още колко време ще продължи всичко това.Докато Пугачова е жива ,че и тя същия цирк разиграва нали тя го измисли.. с Цел Той Да Не се Ожени , че беше тръгнал май натам,ама сега няма да стане ни женитба ни връзка....

Светил ли си им та толкова си на ясно кой на кого е?Провери твоите.

Абсолютен гнусар.

и какво? Скрихте ми коментара затова че казах, че ми прилича на жена с хормонални проблеми

Давай дасвидания

Тия деца майка имат ли, горките...

Прилича на палячо. Не знам как децата му не се плашат кат го видят.

Коя е майката - не се разбра.

Ако се научиш да боравиш с GOOGLE, ще разбереш повече.

И Русия, за съжаление, заприлича на Индия. Който има- има, а огромното болшинство няма нищо. Разлика от земята до небето от "произведени" по поръчка деца и децата на обикновените хора - пуш ечно месо.

появи се някое арменче тука...почнаха да валят минуси:)

простак

И тоя парите го побъркаха! Изперкала маймуна!

Този съвсем на пекинез е заприличал.

Ти нещо друго ли очакваше от един арменски долап?

кич! кич!