Рийз Уидърспуун (40) празнува 15 г. от ”Професия блондинка”

40-годишната Рийз Уидърспуун се снима с банския си от филма "Професия блондинка", за да отбележи 15 г. от излизането на лентата.

Обратно в новината

Коментари - Рийз Уидърспуун (40) празнува 15 г. от ”Професия блондинка” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво слагате минуси - Адриана Лима кара 36 да не би да е по- грозна от когато е била на 20, дори напротив. Виж за 50 не коментирам

ако имаш пари и време и не работиш като луд за жълти стотинки, не си тровиш нервите, здрав си то на 40 години не се много различаваш от когато си бил на 25

Има нещо дебилско. Явно в Holywood страдат от недостиг на лица, които да поддържат илюзията.

Страхотна е! Лице, тяло, излъчване!

супер е мацето!!!да е жива и здрава!!!неможе в новините да пишат само за атентати и грабежи!!!трябва да има и новини за окото!!!

Защо "актриса в главна роля" е сложвно в кавички????

Защото е име на категория.

КОгато Джордж Клуни или Брад Пит се снимат с анските си отпреди 15 години, ще повярвам, че светът на Холивуд е еднакво справедлив към всички, а не само към гейовете и лесбийките.

Готина мацка

Светът потънал в хаос и в кръв... Дир . Бг ни показва полуголи мацки... Браво на вас!

Терористична държава като Франция си получава това което е сторила на другите. Жалкото е че загиват невинни, а тези които нареждат да се убива остават живи!

Осама бин Ладен казваше: НЯМА загиващи невинни! Щом не протестират срещу политиката на правителството, което ги управлява и не са го свалили; щом работят и плащат данъци, които издържат това правителство, нареждащо да убива (както пишеш), значи тези невинни жертви са ВИНОВНИ и заслужават да умрат! И събори два близнака, като уби няколко хиляди "невинни"!