Миранда Кер се сгоди за най-младия милиардер

33-годишната Миранда Кер и 7 г. по-малкият от нея създател на социалната мрежа "Снапчат" Еван Шпигел се сгодиха.

Обратно в новината

Коментари - Миранда Кер се сгоди за най-младия милиардер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при тази физика не й трябва акъл. мъжете обичат с очите си и винаги ще искат красиви жени. а красивите жени винаги ще искат пари.това е реалността. с такива данни една жена постига всичко. грозните жени трябва да са умни, че красива и глупава е простено, но второто не става.

Честито! Да им пожелаем децата им да са красиви като майката и умни като бащата. Страхотна комбинация. Само да не е обратното.

Програмист и манекенка - доста странна комбинация. Интересно ми е какви ли теми на разговор водят, особено като мине влюбването и химията. Програмистите като цяло са странни птици, но все пак жената до тях е добре поне да е сравнително интелигентна, а ако е куха, макар и красива? Но какво ли се чудя, колкото и да му е IQ, нагона е по-силен. А как действат на мъжкия нагон красивите и дългокраки хубавици. То не опира само до леглото, ами и егото да се начеше. Кой мъж не иска да се покаже с такава мацка.

Какво като е по-голяма, като я гледам каква е нежна и крехка на 33, представям си какво детенце е била на 20-25. Такива нежни жени с момическо излъчване стават по-красиви след 30, просто защото вече са по-женствени и не приличат на деца. Другите на техните години, особено пушачките вече мязат на сбабичосани скумрии с кофти кожа. Не съдете по познатите си 33 годишни лелки. Мирандчето е супер маце.

Много е красива и младолика. Верно прилича на момиче. Той не ми харесва, макар и по-млад. Не мисля, че тя е влюбената. Хлътналият е той. Правилно някой е писал че надали някога е мечтал да бъде с такава жена. Но пари да имаш - имаш хубави жени. Колкото до тези, които обясняват колко милиони има, ще кажа, че колкото и да е богата една жена винаги предпочита да харчи парите на мъжа си. Пък и представям си как харчат, за да живеят 5 звезден живот. Така че тези милиони за нея не са чак толкова много, колкото за вас. Както се казва парите на жената са си нейни, а на мъжа са общи.

На мен ми е чудно друго нещо. Как социалните мрежи си докарват парите? Много реклама няма - поне в явна форма. Дали е някаква игра с акциите по борсите?

ами не може всички да сте красиви, да сте си спечелили милионите/милиардите със собствени усилия, и да: 1. за мъжете - да подскачате върху един от най-красивите модели на Виктория сикретс 2. за жените - да ви подскача отгоре 7 години по-млад милиардер с IQ на Бил Гейтс така че...се ла ви, дами и господа и не се давете в злобата си, пазете си здравето, че тези двамата са щастливи и без вас

Глупак, милиардер ае се жени за 7години по дърта и твърде употребявана, с дете...

Важно е как изглежда жената, а не на колко е години. Миранда има порцеланова и бебешка кожа. Жените на нейните, /че и доста по-млади/ години имат вече бръчки и повехнала кожа, а тя е като 20 годишна. Тялото е перфектно. Ти колко жени след 30 си мислиш, че изглеждат така. Хубави гени има, няма спор. Друг е въпроса, че празноглава и доста лигава. Поне такова впечатление имам от интервюта с нея. Но дори и най-умният мъж може да се заслепи от красотата на една жена, макар и празноглава.

Този е доказателство, че тези, които в училище обиждаме, че са смотани един ден може да станат милиардери. Миранда си гледа интереса, а пък Шпигел е типичен зубър и не е и сънувал, че някога ще спи с такава жена.

Ти сигурно още си с жълто около устата или си много глупав. Това дали една жена е употребявана не се определя от годините й. Има момичета, които до 20-25 са навъртели толкова бройки, че и те не ги помнят. Така че не съди за жените по годините им и не бързай да ги слагаш в графа "амортизирани". Има жени и леки жени. А в твоята глава явно има само чалгЪ.

Нека погледнем за момент на тия двамата не като на машини за пари, а като на обикновени хора. Изглеждат красиви и щастливи. Но винаги при такива бракове, човек подсъзнателно си мисли, тая идилия до кога ще издържи. Не защото са лоши хора, а защото живеят в страна, в която чувствата са фалшиви. За разлика от парите, които са истински. И в тая страна всичко е стока за продаване.

значи цялата история е малко в стил "аз срещу настоящата жена на бившия си мъж не бих могла да имам нищо против".

Според Форбс Миранда Керр има 35 милиона и все още я канят в предавания, по корици на списания, някое друго участие като модел въобще не мисля, че има нужда от повече пари. А пък пича със сигурност има качества щом е най-младият милярдер и то по.честен път и забогатял сам. Въобще има ли някоя двойка която да е с милионер или милярдер и да не се напише, че е брак заради парите?

МилИардер се пише, малко грамотност не е излишна.

Е, ше го направи милионер, няма лошо.

Нормално е, като се има предвид какви са днешните жени, да иска предбрачен договор, момчето.

:)

Омъжила се за богат - златотърсачака. Ако се беше омъжила за бедняк - щеше да казват - той е жиголо. Ако остане стара мома - щеше да казват, че мисли само за кариера ... С една дума, като си известен, каквото и да направиш, все ще се намери някой, който да те критикува.

С неизвестните е същото.

Дано младото милиардерче подпише брачен договор.

Ам чи за милионер ами, да няма да се омъжи за Бат Кольо овчерина от с.Стърчи Пишка,Ямболско.....шъй миндили.....

Аааа каква любов, какво нещо...Въобще не преследва парите.

Глупчо! След една година ще се чуди как да се отърве от мустакатата кака и от "зестрата", дето ще му донесе.

Не е по купоните, защото пари не се изкарват на купони. За разлика от нея самата.

и този е като гришо, налита на стари кофи

е, това е любов от пръв поглед! дори с невъоръженото ми и доста неопитно око (в тази област) се забелязва... въодушевен съм.

Сигурно е по любов. И то голяяяма любов (като се съди по банковите сметки).

Много хърбавички са младите. Не могат са наеб.

Всички техно олигофрени искат да приличат на Стив Джобс / еврейски цървулизъм/ , освен това протитуцията все още май е на мода..

Пипа Мидълтън, Миранда на Хефнър жена му.., освен новини за златотърсачки дирниците няма ли какво друго да предложат?

Богат мъж се жени за богата жена. Обаче тъй-като той е по-богат от нея, това автоматично я прави курва. Някой дали щеше да напише че той е жиголо, ако по-богатият от двамата беше тя?

Не е курва, а простит--ка, моля. Не бъркаите думичките.

Aма разбира се. Богата жена. Печели страшно много пари, за да се снима и разхожда (полу-)гола. И някой дето слънце е не виждал...

Е тази е машина!!! Евън е мнооого готин, млад, хубав..Кер е ужасна късметлийка, само на хубави мъже попада, а милиардите са чудесен бонус :)

какъв бонус бе, ако го нямаше тоя бонус тея двамата нямаше и да се помиришат

Значи той е милиардер по акции, той милиарди в кеш няма. Не съм хейтър, просто казвам, щото си повтаряте като развален грамофон

То в кеш кой ли пък държи милиарди :) Щом има кой да даде 2.1 млрд за акциите му на пазара, значи толкова струват :) Аз лично за фирма като снапчат не бих дал повече от 200 хиляди евро.

Страхотен е.

курвалъка в холивуд е от "нов" вид - жениш се всяка година :))

E тази красива жена да вземе този съсел си е брак по сметка,повечето жени нямат грам достойнство в днешно време важното е да има кеш

тази красива жена е милионерка и сама си е изкарала парите, а с тоя ''съсел'' ви делят няколко вагона сиво вещество в негова полза, манталитет и произход беж обратно в блатото

И като почнат западняците с тази мода бившите да одобряват настоящите, че да се събират заедно и да демонстрират най-мили чувства. Не е ли лицемерно, защото ако бе толкова хубаво, защо са си бивши.

Че какво лошо има? Щом са се разделили по взаимно съгласие...Ако не става въпрос за изневяра или нещо подобно, защо не?

не е най-голямото зло в една двойка, що за първосигнални расъждения точно пък след изневяра се казва - ооо, колко се радвам за вас, халал да ти е такъв/такава

съвремие

Значи ако се омъжва за чичко с пари е златотърсачка. А ако е мъжът е млад и симпатичен, защо трябва да я набеждавате че пак гони парите му? Все пак тя си изкарва достатъчно пари като модел - 35 милионна домомента. С тези пари е подсигурила и себе си и роднините си доживот. Явно, че една жена трябва да се омъжи за мъж без никакви пари за да не бъде определяна като златотърсачка, но тогава ще бъде набедена, че е много глупава...

За една жена "колкото повече толкова повече" никога не е достатъчно.

Това че чалга културата създава такова впечатление, не означава, че е така.

Вероятността да срещне човек, с който ще се чувства по-добре и е по-беден от нея е висока. Жените обаче не избират любовта, те избират 'сигурността'.

И какво му има на момчето, че ви изглежда толкова невероятно, че може и да го обича?

явно пари и акъл рядко се срещат

За да правиш пари трябва и акъл. Не подценявай богатите хора!

да бе, акъл требвало. както пеевски прелива от акъл, или доган недоклан? ай сиктир.

Творецът никак не толерира модерните семейства и ни казва катгорично, че плелюбодейци няма да има в Божието царство. Умните разбират. Глупавите следват модите докато не бъдат изправени пред вечният и свят вседържец на вселената, когато настъпва момента на истината за тях.

И после какво става с тях? А какво става със съдниците като теб?

Не е могла да забърше Марк Цукерберг, но и тоя става, все пак е милиардер.

За голямо съжаление не става обратното , някой актьор или друг някакъв мъж да се ожени за милиардерка и то най-младата. Това се наричало равенство между половете или женска еманципация .

Казва се равенството между половете в полза на жените :-). Вие да не би да очаквате ние да ви гледаме и ходим по мръсните гве ?

Момчето е младо ,хубаво,умно и явно свястно,освен огромното му лично състояние. но за жалост хич не разбира от жени. кака му Миранда,нито е хубавица,нито е стойностна женица. но всеки се учи от грешките си. Явно и най -умния си е малко прост. дано не страда много. Изглежда свястно момче.

Само едно име - Наполеон

Имал е късмет да забогатее и това го прави от най-умните ли?

до тук беше с милиардите.

ще стане милионер човека, след като е бил милиардер ааа :))

Ай ще му се незнае и пенсионера. Сутрин отива на работа, следобяд се прибира, не ходи по купони, създава софтуер дето му носи милиарди, не е по разкарването по заведения, стои му се вкъщи.

аз го лъжа пък той майбе

майбе - това ме довърши :)

Кога е развода ?

Е те това е идеала ми за мъж.Висок,слаб,най-вероятно веган...арен е.

Bromance or something??

Exactly:)

GayMenace, ако питаш мен...

Милионерка се цели в млад милиардер. Тя е на сметка, но той не е :):):)

Пичът е симпатяга и изглежда сериозен и готин по характер. Мацката никога не ми е харесвала - има някак момичешки сладникава мутричка и ми изглежда доста лекомислена по характер.