Лео събра холивудския елит на парти в Сен Тропе

Холивудските звезди купонясваха на превърналото се в ежегодно благотворително парти на фондацията на Леонардо ди Каприо в Сен Тропе.

Обратно в новината

Коментари - Лео събра холивудския елит на парти в Сен Тропе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен ми изглежда като някаква порнографска среща, на снимките се виждат само засукани манекенти около някакви черномръскави елементи.

Тези мацки са под наем. Лео упорито се опитва да ни убеди, или себе си да убеди, незнам кое от двете, че не е гей.

много месо много нещо

Събра звездите, дотътрили се на частните си самолети, за да говорят за това как да опазят околната среда от...вредните емисии :) Тия май с мислят, че сме правени в г*з. Долен ПР и нищо друго.

Тия с удебеления шрифт са по-важни от тия с нормалния, така ли?

Отвратена съм от глупостите в коментарите ви. Явно тук са се събрали само импотентни бедняци и недоклатени дърти вещици! В статията става въпрос за една велика кауза, а вие обръщате всичко на сексуални перверзии. Вашите фантазии са като незадоволените щения на пъпчиви пубери. Не ви ли е срам!!! Г-н ди Каприо е платил огромна сума, за да организира това интелектуално-духовно събрание, на което е поканил цвета на светския елит - умни, интелигентни и успели звезди - хора, които с много труд, пот и мъка са постигнали нещо в този скапан живот, за разлика от вас, които хлопате с кривите си рахитични пръстченца-кебапчета по омазнените от психическите ви полюции клавиатурки на пълните ви с вируси съвеЦки компютри от гледане на перверзно порно и люти сексуални сцени. Само секс ви е в главата! Хора са се събрали да спасяват природата, която вие замърсявате не само със скверните си мисли, но и хвърляте найонови торбички пълни с остатъци от 8мите етажи на очуканите панелки в Люлин, плювате едри, гъсти, отровнозелени храчки по оправените третоари на "Витошка", нагъвате калорични баници и милинки, и пускате мазните хартии по Майката-Земя! А тези хора са събрали да умуват как да защитят Природата от такава неосъзната напаст като Вас и Герб, довели сияйната ни Родина до къркорещи венерически блата... Развалихте ми деня с вашата брутална истерия. При първа възможност ще емигрирам в Сен Тропе. Там поне ще имам контакти и общуване на високо интелектуално ниво с подобни хора като от снимките, които ще разтърсят духовно всичките ми чакри и необозрим интелект.

Мила, колега, хем пръстчетата ни рахитични, хем били кебапчести! Вие сте изтъкна от противоречия и едва ли ще бъдете приета в сЪветския елит! Още повече, как мислите да стигнете до Сен Тропа с академичната си заплатка? Да нямате спестявания от нАучни проекти? Много плоско, доц. Ал ДжекиЧан!

Повечето които присъстват на срещата не са постигнали нищо освен да се чекнат пред камерите, сбирката мяза на оргия.

А е, на това ли парти се сцепиха от дрога и шлякане, след което изхрълиха порно актриста от 9 етаж, или е подобно, като гледам??

Да разбирам ли че Бочели е прецакал изпълнението на Дел Рей?

момата е дошла западното крайбрежие, нищо не ѝ се прецаква

И това хубаво момиче ли го изкарвате лесбийка, ех че сте криви бе

браво хубаво , ма май по добре за бедни и гладнидеца , не че подценявам кауззата

Е, не разбрах защо някои имена в статията са с удебелен шрифт???

Дедо ми имаше един лаф за тези..."и они салам ядат и они л...на се..т.

Наоми да я откупи тая снимка от нета.

абе изплющяни дирници, махнете снимката с печките, развалихте ми скрола!!!

мо коя точно природа разбра ,че са изкарали 60 милиона за нея ?!? тва е като вместо проиизводителя да ограничи колата до 140 км/ч да те карат теб да караш с толкова катовколата е 500 коня и да ти викат, че не си еко. Алабализми или както наш боце казва... шменти капели!!! Да фърлим малко прах в окото на глупака да ни обожествява още толкоз пък ние ще си караме на прашец както си знаем. И що в сен тропе, а не в кочинката зад океана? некой тук си мислят, че зад океана е рая.....и така ще си умрат в заблудата

Пишеш като млад, зелен, неграмотен и неосведомен.

Вижте сЯ....Лео си заслужава купона, да не сме злобнички: ). След тежките снимки на "Завръщането" и заслужено спечеленият Оскар, кво да прави момчето? Не му е било лесно - търкаляха го в снегове при минус 20, в кал и мръсотии, плува полугол в ледена река, яде сурова риба и т.нт....както се казва,професионалист. Като е работа, да е работа! Като е забавление, да е забавление!Ако бях на мястото на Лео - в средата на басейна на дюшек, сребърен поднос с черен хайвер и отбрано шампанско, а около мен се гмуркат "русалки"...е, да, ама не съм, а съм пред компа: )....така че, който го може, може. В неговите среди всички се състезават в дисциплината "чук и бег", и всички са "медалисти": ))... а за нас - да ни радва с хубави роли и занапред.

На такова събрание вероятно няма ограничения в секса. Всеки го прави с когото си хареса.

Дам...прав си...всеки с всеки...когато му падне...дори и животни ако се мернат и тях ги започват...след това отново се завъртат...всеки с всеки...точно така го правят. Вено на Ганьо това му е разбирането за нещата.

Абе Ганьо, чул си една дума и я повтаряш без да знаеш. Теб няма да те пуснат дори да помиришеш парфюма на някоя звезда, камо ли пък да ги видиш какво правят.

В този списък май преобладават гювендиите. Без тях няма светско събитие.

И мъжко и женско, за всеки вкус!!!!!

Холивудски каракуди в Сен Тропе !

А самите те колко щети са нанесли на природата, знаят ли? Тва ми напомня на известния хипарски лозунг: Bombing for peace is like fucking for virginity!

Така е, ама ходи да играеш карти с ИДИЛ и ги помоли да спрат да режат глави ;)

Празни, лъскави скумриики на едно място - В консервата на Лео.

Като гледам гостите Лео се е събудил като във "Вълкът ..." на сутринта след ергенското парти!!!

Красиви хора, скъпи тоалети и диаманти, изобилие от всичко, живот, далечен като космоса от нашето мизерно и сиво ежедневие. Повечето тук не могат дори да си представят какво би било усещането да се озоват за една вечер в този свят. Та гледайте си Николета и Алисия и не търсете недостатъците на това, което не можете да осмислите.

Недостъо не значи неоценимо. Те затова са във фокуса на общественото внимание: за да коментира всеки.

Ми незнам какви са ама хората си живеят живота и не им дреме.

На теб много ли ти дреме? За теб, не за тях.

Тия манекенки пък какво благотворят, болшинството от тях не са богати. Поканили са ги ... ясно е за какво са ги поканили.

те благотворят с присъствието си тъй като са медийни образи, които всеки иска да познава, така привличат на партито невзрачните, но богати бизнесмени, които даравят с цел да се видят на страницата на някой таблоид.

ооо леле как само са го измислили, колко са "умни" само...простаци, а пък вие дето им се възхищавате сте нЕкви опасно тъпи хора...

сбор на дрогирани, пропаднали безмозъчни, които сами си пипат пишките

Не си пипат пишките сами, а манекенките им ги пипат. Иначе няма какво да правят там лъскавите обвивки...

Дам...тези прости и кухи, дрогирани и бездарни...а ние в рая на земята - България...всичкие културни и интелигентни, изпълнени с богата душевност и много по-талантливи от тях. Абе, вие, верно вярвате ли си като ги пишете тези глупости???!!! Да, там е истинския свят и там е истинската цивилизация. И да...хората са по-качествени от нас- балканските чалга субекти. И да плюете по форумите..това е истината.

Да бе, гоуеми са интелекти. Вместо да се напиват и дрогират да беха построили къщи за бездомни. А де, чук не са пипали а се чукат постоянно.

Глупости, "истински свят, истинска цивилизация", истински фалш и лакомия бих казал, двойни стандарти и показност от посредствени хора, които вие величаете, въпреки че като хора със сигурност не са повече от вас.

Дам, много са пропаднали....събират милиони за природата. Ти колко си дарил за коя и да е кауза? А тук- великите ни, непропаднали звезди, колко са дарили за някоя кауза??

Кой знае за какъв разврат става дума

са момичетата, но като изключим позирането и фалша, идеята на Лео е ОК..., тоест да чукне някое ново парче ;)

Гахахаха, точно така. Леото му дреме на ура ама нали целио 'оливуд е превзет от мръсни комуняги дето само еераси и *утки лансират!

Яко шмъркане и шибинг е имало ...