Принц Джордж стана на 3 годинки

Четири нови очарователни снимки на принц Джордж бяха публикувани от двореца Кенсингтън във връзка с третия му рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Принц Джордж стана на 3 годинки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В кой свят живеем, че има още крале, кралици, принцове, и прочие живеещи на гърба на другите? Смешно е как хората не почитат твореца на вселената, но почитат като нещо по-горно някакви които са хора като тях.

Да расте здрав и усмихнат малкия!И дано надмине годините на прабаба си!Хубаво дете е, а прави и впечатление, че го гледат, като всяко друго.Ходи на детско заведение, играе с кучето и на дървената люлка.Няма нищо префърцунено или претруфено, независимо знатния род и тежестта на титлите.Така трябва и да бъде.

Стига сте ни занимавали с простотии! Що не пишете дали днес се е изакал, изял ли си е попарата и т.н.!

Те в тяхната фамилия не извършват такива неща, щото са възвишени. Не акат, не пикАт, не се уригАт и не пърдАт. А ако случайно се случи да го направят - смърди на теменужки :)))

Браво, гневен! Но госпожата това й е любима тема, няма отърване! Не се ядосвай! Просто - не чети материалите й, те наистина са прекалени, като тематика, относно любимата й кралска фамилия. Цяла Европа гори и се тресе от зловещи инциденти тя всеки ден ни занимава с глупави теми. Поне да пише за нещо стойностно- наше или чуждо!

Чаровен е малкият принц, изглежда доста сериозен за възрастта си.Явно още от сега го подготвят за престола. Много мили са снимките с прабаба му кралица Елизабет.Баба и внуци.Каквото и да говорите,но всеки който е бил в Англия за по-дълго време, знае, че за повечето истински британци любимата фраза е " Бог да благослови Кралицата" . И те го казват най-искрено .

Много се захласна нещо. Не знаеш ли, че за снимка се позиря. Такива снимки подбрали, такива сложили. Пък аз съм срещал британци дето не си падат много по прабабата и дядото на принца.

а бе , какво ми пишете тука за англииския престолонаследник , немаме ли си ние наши си "любими" крими теми ? 3а Mито Oчите , например...

Давате постоянно информация,радваме се на английския престолонаследник това е добре.Но какво става с нашия принц, мисля,че се казваше Асанчо?Дядо му,нашият цар, показа ли му любимата му родина България,разходи ли го из неговите имотите и горите? На колко години стана принца ни?Направиха ли му сюнет вече?

Проговорил рано? И на три години нарича баба си "ган-ган"? Егати, нямам много голям опит с децата, но хлапето на съседите е на две години и два месеца, съставя сложни изречения, ползва прилагателни ... на година и половина освен близките си роднини, познаваше половината блок и диференцираше хората по пол и възраст - чичо/леля, кака/бати, баба/дядо ... Днес се затруднява с думи, които са сожни за произнасяне и с доста (повече от 6) букви, такива като "мама", "тати", "баба" и "дядо" ги казва съвсем свободно и от доста време.

от евреите няма по-умни.

mnogo idioti tuka be...

Мишева, англичанка да беше нямаше да отразяваш толкова често тези търтеи.

Направо се разплаках от щастие как храни кралското кученце, мога ли да попитам дали сладоледчето е кралски или е обикновен като за обикновени хора , демек плебей.

Каква порода е черният сладур , много ме кефи :))))

cwetence

Кокер шпаньол :)

Този малък принц е наистина очарователен...:-).

napravo si go predstavqm kato porasne...ahhahaahaahha

малкото рептилче запек има ли или си дриска редовно

имаме си Бог и нямаме нужда от други господари

заря ли да направим,или да оцветим цяла България с английското знаме -идиоти.Що не се гръмнете,вместо да занимавате публиката с простотии.

А ти какво правиш? Публикуваш скапани коментари!

Що не пишат за нашето царско семейство ами ни натрисат чужди клюки постоянно.

Майка му и баща му не се помайват. Здраво правят нови братя и сестри.

Много сладко дете, живо и здраво

защо не си основете една територия с крал и слуги , и там ти и другите роби да лижете лайната на дордж? Тука е България, не е имало близкородствени бракове, затова хората не са шизофреници, и затова и няма психично болни, мислещи се за "крале", да не говорим за въображаемата синя кръв и зелени лайна

Къде видя робско мислене в коментара на Пол? Просто изразява радост към едно дете. По-добре помисли за себе си- какво не ти е наред, че да те разгневи подобно нещо. Без значение дали и какво ще отговориш запомни- щастливите хора са благородни и могат да открият в заобикалящия ги свят неща, които да ги зарадват и на които да се възхитят.

този на снимката е издънката, на всички ония зверове от оня скапан и оголен остров, които искаха да наложат българите да работят без социално осигиряване в ЕС!!!!

Свободата е относително понятие. Робството също. А той е повече ,защото от 1000 години една кръвна линия управлява Албиона и света,къде открито къде с поставени лица.Тази кръвна линия е през Океана и в Израел и в жилите на всички важни държавни ръководители по света. И щом има 1ви 2ри 3ти свят-на развити и развиващи се страни,от къде реши,че няма първа,втора и трета ръка хора.Една от лъжите на медийте. И че не сме третирани еднакво също.Защо едни даже и убийци ги есктрадират в Родината им да ги съдят,щото туземния съд няма права върху тях. Та Джорди е новия Ариман или поне за такъв го гласят.Много е хубав наистина като дете.Като порасне ще видим кой е прав конспираторите или не. Нищо в света не е така както ни го говорят по телевизора.

за мен пък втора ръка са хора точно такива генетически дефектни като англичаните - кръстоски на братовчеди.

То всичко е приблизително.Всички говорят английски по света,компютрите и техниката също основно като международен език английски. Баба Кралица уж никоя пък все при нея ходят ,последно първия на Китай. Властта е тяхна. Нали не мислите ,че пишат за Джорджи само защото той е наистина очарователно и сладко дете. Джорджи е предвиден да наследи властта.Затова ни занимават с него. Кой какъв е личи при мястото му в пирамидата и хранителната верига. Другото са медийни лъжи ,опиум за оФцете,за по -лесното им манипулиране. За жалост ние не сме високо ни в пирамидата ни в хранителната верига.Четете малко за реалните господари на Земята и всичко ще си дойде на мястото.

поредния безделник, на който ще му втълпят , че е нещо , което никой не е ! Ние не сме им роби на тия! Да не говорим за омразата, която тия изсипват постоянно в ЕС към БГ и бългрите!

А пък дъщеря ми скоро ще стане на 5. Синът ми на две да взема да.поствам снимкинв големи новинарски сайтове. Пак ни занимават с глупистите на кралското семейство.

Ти вземи се научи да пишеш, че тези деца ако вземат пример от теб .....

най-важното е да не вземат пример от хора с робско самосъзнание като тебе, на които все им трябва цар и господар, защото само по себе си са малоумни .

Сладоледът е вреден за кучетата

Преместих го! Ган-ган стайл!

Много сладко детенце..ще стане хубав мъж..Взел е черти от бащата на Катрин...да е жив и здрав....

Хубаво е детето, и умничко изглежда. Но нека не забравяме, че освен добрите гени има и много възможности, които другите деца нямат. Нека да е щастлив за да са щастливи след време и поданиците му!

ти ако си със самозъзнанието на роб-поданик, ние нормалните сме здрави и свободни хора, без чувство за малоценност. Абе какви сте такива прости глугинажи бе!? От България през интернет се цани за слуга/подданик на некъв дебил

Добре де, теб като те дразнят тези новини и коментари защо ги четеш? Пък и на теб лично какво точно ти вреди монархията в Англия? Те хората там не мрънкат, нашия тук взел да ги жали... Иначе колко Българи с готовност отиват да им слугуват там, понеже ние като сме без монархия тук та имаме един висок стандарт... Вярвай си, че си свободен. Добре че е интернет да изразиш това което ти се иска да си!