Алкохолът може да предизвика седем вида рак

Трябва да сме особено внимателни, когато посягаме към чашката, тъй като алкохолът може да ни причини цели седем вида рак.

Обратно в новината

Коментари - Алкохолът може да предизвика седем вида рак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако имате излишен алкохол, подарете ми го, не си рискувайте здравето...

Отвращават ме жените, коиго пушат масови в България, повече от мъжете, и млади, и стари, и прости, и учени, налапали цигари и смучат ли смучат пфед магазину, офиси, спкрки, паркове,... пушенето на публично място трябва да се забрани както в Ню Йорк. Фандуркова да не реже ленти, а да върши работата за която и се плаща от народа.

А емигрантството явно води пък до слабоумие. Какво място има коментар за забраната за пушене на обществени места под статия за вредата от алкохола?!? Не съм пушач, но щом си толкова отвратен от гледката на пушещи жени, стой си в Ню Йорк и се наслаждавай на гледката на дебелите американки. А къде набърка и Фандъкова, направо не проумявам!

подобни новини предизвиква 7 вида слабоумие. Основните причина за раковите заболявания са: 1. Нездравословната храна, вкл. масово произвежданите съвременни храни бъкани с консерванти и ГМО 2. Тютюнопушене 3. Замърсената околна среда - въздух, вода и храни вкл. прекомерната употреба на пестициди и инсектициди 4. Високите нива на стрес 5. Различните видове облъчвания: телевизори, компютри, микровълнови печки, мобилни телефони 6. Едва на шесто място би могъл да бъде поставен алкохола и то само ако се прекалява с него ежедневно.

Ако искам да науча нещо по въпроса, новозеландските учени ще са ми последната инстанция. Извинявам се много. Може и да са таферни ама все пак да ме прощават. Иначе, че не е много добре пиенето, така си е.

Новозеландският износ на вино и Вила Мария, сега ще се намесят и ще победят.

е до ген.

А ГМО храните,гадостите с които се храним всеки ден,те колко вида рак предизвикват?

Мда. Ако умреш от алкохолизъм, няма да умреш от рак.

Цигарите и те предизвикват същото, ама хората не се отказват.