Пушачките са с по-висок риск от инсулт

Инсулти, които се характеризират с кръвоизливи между меката и твърдата мозъчна обвивка, са по-често срещани сред пушачите и най-вече сред пушачките.

Обратно в новината

Коментари - Пушачките са с по-висок риск от инсулт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като са толкова вредни, защо се продават законно? А марихуаната, която е напълно безвредна и лекува 1000 болести, включително рак, защо е незаконна? Защото фармацевтичните корпорации нямат сметка хората да са здрави, имат сметка да са болни и внушават чрез масмедиите лъжи, зомбират хората и ги карат да мислят, че да се напиеш като говедо, да блъснеш дете и да се отъвреш с условна присъда е в реда на нещата, а за няколко грама трева си престъпник и "наркоман".

Така че, бийте шута на тия, които пушат докато е време. Пушат, за да не пълнеят повечето, а не паъзнават, че така са живи трупове. То да беше само рискут от инсулт проблемът в цигарите..

Туй какво общо има сега с "Лайф" секцията? По-скоро е за "Дет" секция. Шефа в Гърция, редактора на Лозенец, май някакъв бот пуска статии през гугъл преводача...

вчера ено бабе, на около 85 направи инсулт. никога не е пушила, нито някой край нея е пушил. нямам си идея що го направи тоя инсулт. ццццццццццц глупости на търкалета. алкохола е учил стотици пъти повече хора от цигарите.

Не се пазят тъп-ите пу-тки. Българките и гъркините са най-големите пушачки в Европа.

храната с която се храните е с пъти по опасна ... а водата която пиете е мъртва вода // човешкото тяло е над 75 % вода .. мозъка се нуждае от вода :) те за цигарите пак ми са хванали .. а телефоните :) а ел уредите а самолетите а заводите .... пак отчитаме дейност ли :)

Типично самоуспокение и оправдание на пушач!

Ivan Ivanov

и да е така не изключва изброените по горе истини !!!!

Вервай си...

Кога ще го забраните?

Всички пищят, колко вредни са цигарите, но никой не ги забранява. Това шизофренично отношение към тях започва да става смешно, а виждам, че вече са разделили жертвите и по полов принцип. Мога да се обзаложа, че Дир-ника, който е публикувал статията също е пушач, а това си силно изразено журналистическо раздвоение на личността.

Chefo77

Е как да ги забранят, когато НОСЯТ ПАРИИИИИ?