Плачът помага при отслабване

Учени отдавна са установили, че един добър плач помага за облекчаване на психическото ни състояние, но вече стана ясно, че той поддържа и здравословното тегло.

Обратно в новината

Коментари - Плачът помага при отслабване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно в дирника админките са до една спаружени лелки с увиснали, сбръчкани и съсухрени цомби, щом ме изтриха, муахахахахахха хахаххаха хахахха! люшкат ли се дъртите цомбаци, говорят ли си с пъпа? хахахахах, яд ли ви е, дърти путки :)))))))))))

Най-ефикасно се отслабва с мотика.

хайде да вземем да си формулираме заглавията, както трябва! Когато кажем, че нещо помага ПРИ диария, разбираме, че то СПИРА диарията. Та аз реших, че това е някакъв вопъл на политическата класа: ако някой вземе да слабее, въпреки осигурения висок стандарт на страната, вместо да се оплаква, да вземе проста да си поплаче, та да заглади косъма!

Мъжете уж не плачат по дефиниция. Най-много от радост. Вече има равенство между половете. Следователно и жените не плачат. Най-много от радост. Или поне не трябва, съгласно неписаните правила на съвременния начин на живот. Никакви емоции и от двата пола. Ако някой прояви емоции е слаб. Та, за какво е тая статия. В днешно време, съгласно директивата, само деца до 7 г. възраст могат да плачат. Плачете деца! Сега ви е паднало! После няма.

Цялата ни държава реве от несправедливоста! По улиците трябва да ходят само фиданки и фидани! Ама- не!

Скъсах да рева- не отслабнах! Е... Ви май...та!

Стою

Доде не прочета коментар от пеунишка булка - учените уяпа да ядат!

Редакторката да дава личен пример и показва снимки как се вталява с рев и погрознява и остарява и се разболява заедно с това.

абсолютна глупост....това е просто идиотско становище...по-скоро ще ви докара една добре депресия, кадето е възможно тя да се закотви за цял живот и да подхранвате фармацевтичната промишленост...за дълго време

А докато ревем, може ли да ядем?

Мож.Обач само коприва,лапад и друг вид зарзават.Тъй.

За отлабване помога нияденето на мисо.Ни плач,ни нищо.Аз слаб мисояден човек не съм видял нивгаш.Сичките са дебели.

Стою

Дебели крави съм виждал. Дебели тигри - не. Кучешки зъби имаш ли? Мама и тате ли са ти ги дали? На тях кой им ги е дал? Що не приемеш, че Природата те е създала като всеяден бозайник?

Еййй,Стоьо,как ма запатапи,начи...то да не смей да драсне два реда чиляк тук...

Браво радвам се че най после отдавна криената изстина за помощта на плача за разбиването на кожната лой излезе на бел свет. Поклон! Сега разбирате ли защо през комонизма нямаше дебели тътрузещи се прасета по чистите улици и сокаци? ами защото ние като деца ядяхме хубав пердах от наште родители учители и от децка пионерска организация "Септемврийче" и плачехме, плачехме ли плачехме и тоз плач водеше до разцвет на физическото и псехическо здраве, шастие и духовни нирвани. После кога възмажавахме като юноши бледи, 3годишния престой в казармата допринесе още по дълбоко за укрепването на нашто здраве, преди всичко-псехическо... особенно боя с колан на страшината закали наще мъшки тела и усили нашата хетеросексоалност, като в същото време намали рязко нивата на кортизол в организма ни, а доста често и броя на сивите клетки в напълно здравите ни мозаци . Чрез сълзите, предизвикани от стреса, изфърляхме огромно количество хормоните пролактин и адренокортикотропния хормон, а с пикнята всички вредни хормони а също така и брома с който пълнеха яденето ни . Това беше много добре защото по тоз начин потушаваха гнусните ни щения които щяха да ни направят масови изнасилвачи екс хебеционисти а в накои случаи кончидки с брада и с вурст...а някои по късно станаха депотати министери, кадето мислят за нас. Поклон> После като нафлезахме в арената на живота бехме "бити по суратя" от партийни дейци комсомолски секлецари, от разни недоклатени чиновнички деректори и т.н. Следствието от това беха много сълзи плач и сополи, които продължаваха да укрепват до небивалост нащо здраве. След туй се ужених се за една слаба убавица ама като взе да напълнява реших да я подложа на диета. Тя е много лесна: Сутрин: един здрав юмрук по тиквето, наобет едно яко текме по задничните части, между 19-22 часа, кога е наи полезно да се риве с пълно гърло, як пердах-масаж по цялото тяло.... постигнахме невероятен успех тя не само че отслабна но и предоби един здравословен тен каде и завижда куцо и сакато.

Че плачът успокоява повече от 30 успокоителни, спор няма. но вие се тъпчете с отровно месо с хормони на растежа, сух хемоглобин, диоксин, шибайте имитиращи сиреняви продикти от два лева килото със суха мас, палмово масло, мононатриев глутамат, яжте торти, пасти, сладоледи с аспартам , сухо мляко, карагенан, подлсдители, оцветители, шоколади, пълни с палмово масло, яжте салами и наденици, кюфтаци и кибапи, в които освен сух хемоглоби, кожи, перам кости, нокти, зъби и кокали- месо отсъства, пък чакайте да отслабнете.... освен това пийте отровно кафе, отрови коли и фанти, както и натурални соково и блювочи, които миришат на лекарства....

Правя го от години. Чакам да ми поникнат суперсили. Нещо там, да летя, да трепам с ток, да чета мисли, да пукам пуканки... Засега не става, но не се отказвам. Ако не стане до догодина ще ида да се облъча в АЕЦ "Козлодуй". Сигурно предлагат такава услуга срещу заплащане. Важно е да си специален. Дори да си радиоактивен изрод или А*ис.

Всички слабаци са ревлювци, знаех си аз.

Бухенвалските манекени си изяждаха всичко и пак бях много под нормата за слаби ... те бяха просто почти забележими !!!! ей тва е диета там дебелаци е нямало ... за тях се грижеше Фюрера !!!

хаха това е вестникарсвка клюка....дошла и подържана вече повече от половин век от от евреиските вестничета...с цел на разпостранението и...ако искате слабаци отидете да видите гулаг и червените кхмери....стига евреиски песнопеня и памфлети от бухенвал...там причината е тифът и гладът тъпи комунисточески зомбирани копел+ета...

Ivan Ivanov

не неее , всеки който плюе лошите комунисти е тъпак ... тях ги няма от поне 30 г ... а като гледам не вървим на добре ... по лошо става :) просто това ви е извинението .. нека да минат още 10 / 15 години пак това ще повтаряте .....но тогава ще сте смешни :)

И боя помага много за отслабване. Бой, рев, е - не и сръбска музика.

От боя по-хубаво няма.Плачи дете,баща ти е невинен.

- Я ква угоена, тлъста свиня си станала! :D - Уааааа! Що ме обиждаш! Ааааа! ;( - Помагам ти да отслабнеш и да се разхубавиш, дебелано! :D

наскоро се загледах какъв шампоан използва жена ми,,създава обем,,...посъветвах я да използва от съдомиялната,,топи мазнини,,:)))

От тая "новина"... ми иде да ревна... :D

Всеки живее в своето време и в своето тяло.Първо зависи от гена и след това колко и какво си яде.Естествено движението помага,но на 50-60г.климакс,други болести...Килограмите се трупат..

Плачи, не философствай! От 19:00 до 22:00!

"За стимулирането на процеса може да се гледа някой тъжен филм. " Хиляди благодарности на холивудците. Явно мислят за нас, като си правят филмите. Повечето от които с колене, рязане, трупове наляво-надясно... Сега вече ми е ясно, защо съм още дебел: Не гледам холивудски филми! А ТРЯБВА! (Особенно след "новина" като тази)

Пропуск! в романтичните филми ядат кофи със сладолед докато плачат. :)

След като човек е разстроен емоционално, езва ли има апетит!!! До сега не съм виждал плачещ човек с апетит!!!

Ужасна гледка е, изпуснал си. Хич не ти трябва Хичкок!

За отслабване помага единствено поглъщането на правилния брой калории, комбинирано с физическа активност - нито реването, нито хапчетата, нито мазилата помагат.

абе хапчетата намаляват апетита и помагат за поглъщането на правилния брои калории.

Баба ми беше слаба. С мотиката по цял ден и не пиеше никакви хапчета. Явно е била в грешка...

И като ги спреш и какво? Пак си станал свиня. Пътят е през самоконтрол и изграждане на нови навици, не с пиенето на прескъпи хапчета със съмнителен ефект. Ако не си забелязал, на всички такива препарати пише да се комбинира с диета - дали отслабваш от хапчетата или диетата е въпросът??