Фасбендер и Викандер за първата си среща

Холивудските звезди Алисия Викандер (27) и Майкъл Фасбендер (39) говориха за първата си среща, усетили моментално привличане.

Обратно в новината

Коментари - Фасбендер и Викандер за първата си среща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ги харесах и двамата. Ще чакам с нетърпение филма, защото те ме заинтигуваха. Да са живи и здрави и много да се обичат, и да не се разделят. Чудесна двойка са , може би защото той е по-голям, но не му личи особено. Блазя й

А зад кадър натаковаха ли се вече? Изисква го творческото им развитие, нищо повече.

Адски съм му навита на тоя Майкъл, още от Гадните Копелета. Страхотен германец, ей такъв точно ми трябва, пък вие си крякайте колкото искате, тъпаци.

Той само е роден в Германия от баща немец и ирландска майка. Като цяло е израстнал в Ирландия.

Ако ще в Каспичан да беше роден , майка му да е от Горни Чифлик, баща му от Долно Нанагорнище, пак съм му навита.

Не знам какво ви преяе толкова, че имала малки гърди. Повечето супермодели не са особено надарени и пак са готини. За мен по-важно за една жена е да има тънка талия и хубави крака, а при Алисия и двете неща са налице. Марго Роби примерно е голяма красавица, много пищна обаче е доста едричка в талията и рамената и за мен Алисия е по-красивата от двете. Но всеки си има мнение и предпочитания.

И ти ли си черноземна дъсчица?

ван дер либе

Не съм ги чувал тия и няма да им гледам тъпия филм!

Това говори само за нивото на общата ви култура. Тя е една от изгряващите звезди на световното кино. Вече има Оскар за поддържаща роля в Момичето от Дания, макар че там нейната роля е не по-маловажна от ролята на Еди Редмейн.

и тоя филм не съм го гледал, защото е за обратни!

Ако по това съдиш за нивото на общата култура на даден индивид, то аз дълбоко ти съчувствам.

Цялата история е реклама за тъпия им съвместен филм!

Реклама е, но филмът може и да не е тъп:)

Тъп ще е от далече му личи!

Хубави млади хора! На всичкото отгоре и успели - получило им се. Няма нищо по-нормално от това да им се радваме и да викаме дай Боже всекиму, ама ние - не и не, такива били, онакива , ей хора много злоба много нещо, имам понякога чувството , че тук сме се събрали най-перфектните като визия и умствен багаж, хора на света или просто не ползваме огледала.

Не се натякваме на никого. Който иска да се филмира, но да си носи последствията и критиките след това. За мен те са безлични и грозни.

Освен, че пишещите тук са перфектни, безупречни, невероятни, дългокраки, красиви, изумително интелигентни, те имат и още една много важна роля - не знам кой им я е вменил: ДА СОЧАТ НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА ТВОРЕНИЕТО!!! ТЕ СА СЪДНИЦИТЕ, дори когато собствените им задници никога не са пребивавали по тези ширини и никога няма да слещнат хора, подобни на осъдените от тях, ТЕ ЗНАЯТ КАКВО НЕ ИМ Е НАРЕД НА ЗВЕЗДИТЕ /и на космоса/. А подобно отношение показва само едно - че не си излязъл от "селото" или то от теб - това без да обиждам селото.

От село ли пишеш?

Извинявай, но ако видя нещо, което не е наред в някой, та бил той и "звезда", нямам ли право да се поинтересувам дали не е заболяване? И в крайна сметка това е част от звездния им статут, а дори и желание- да ги обсъждат ...

Я, трай, парвеню подмазваческо! (Така харесва ли ти?)

искаш да е съдник,бе льольо?!???Те предлагат продукт/филм/,тези които се възползват от него/хората,като мен и теб,льольо/имат правото да си кажат мнението добър ли е аджеба продукта или не е,защото са си платили за това.По принцип,льольо,това което е сложено на раменете ти трябва да се използва не само за въртене на ляво и на дясно,а и за да развиваш някаква умствена дейност с него.

На 3-та снимка ясно се вижда че са късокраки и двамата (((((:

Опитвам се да открия нещо шведско в нея и все не успявам...

Намазала е черните очи от някой черен екзотичен роднина.

Разликата в годините м/у Раян Ренйнълдс и Блейк е същата, но стоят добре един до друг, Алисия и Фасбендер не. Той е състарен, тя пък няма женствени форми, а тесен ханш, малки гърди и т.н., заради което има детско излъчване.

Рейнолдс и Лайвли са съразмерни, симпатични и си отиват. Фасбендер е с тесни и смъкнати рамене - сякаш наблюдаваш недоразвит инфантил, какъвто е и черноземната Виканканкандъръдър.

Не съм хейтър, просто... Абе има нещо странно в конструкцията на тялото му...нещо несъразмерно... Забелязах го първо в Прометей, но реших, че е заради това, че трябва да е робот там... Дали като дете не е страдал от нещо? Някой знае ли?

Фасбендер има тесни и ниски рамене както и къси крака спрямо торса му. А тя е черна като негатив със сини венци и с мнооооо малки цици. Може спокойно да се използва като дъска за гладене на дрехи или за транжиране на месо....

Предполагам, че си същата дето преди време писа, че имала сини венци. Къде го измисли това? Дори хейтърите, дето не я харесват не измислят подобни глупости.

На първата снимка с ретро облеклото са просто страхотни. За съжаление и тук се е намерило място за хейт :(

И двамата са късокраки.

Блузата му е дълга и прави този ефект.

Той изглежда така заради дългата блуза, но нейните крака са перфектни. Какво не им харесвате?

Моите са по-хубави. Нищо особено не са и двамата, като визия, кофти крака наистина. Ще да са много талантливи. Или просто късметлийчета.

Дари

Не са - "фотографът", който ги е снимал е бил скрит на някое дърво :)

Вместо да даде шанс на млад мъж, тая се оженила за баща си.

Да ама този каква вълшебна пръчка, даже по-точно бухалка вади, не е истина. Малката явно е ненаситна на магия и понеже Хари Потър е художествен герой, си е избрала този.

Това не е шанс, а проклятие. Че кой се кефи на жени с малки гърди и сини венци? Има ли такива мъже?

Верно че тази много тъмнее. А сините венци, поне по нашите географски ширини, са присъщи за един определен милет. Може мама да е къшкала с някой бежанец. Те в швеция го раздават много еманципирани и малко се чупи брояча.

Страхотно е как променя излъчването на човека дрехата и прическата от друга епоха.

Старичък е за нея, дванадесет години разлика. Все едно са баща и дъщеря.

Във вашата махала хората на 12 ли стават майки и бащи :)

Мчи, тя младее с 4-5 години, така че визуално разликата им е точно баща-дъщеря. Единствено мургавия тен на Алисия що годе разваля кръвната връзка.