Джони спъва Амбър по пътя към парите му

Амбър Хърд не успя да получи официални данни за финансовото състояние на мъжа си.

Обратно в новината

Коментари - Джони спъва Амбър по пътя към парите му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

М-дааа....Личи си,че кометарите се правят от българиии. Повечето касаят меркантилността на младата златотърсачка...а дъртия козел, който е разсъждавал с долната ,вместо с горната си глава, далеч не буди толкова голямо възмущение. Както впрочем и в многото други подобни случай. Винаги се нахвърляме много по -яростно върху боклука с рокля. а другия боклук, със съответния израстък под кръста....Е, и той не е стока, но в коментарите за него сме далеч по-умерени...Ех, 500 години присъствие....

С толкова пари, да отказва да си плаща за платената любов? Това е долно!

вижте снимки на кой?

кеф цена няма, .........................

А толкова се обичаха, и Амбър каква слуз разливаше по екрана като говореше за този дърт наркоман. Сега се оказва, че всичко е за пачки.

"Дърт наркоман" ще викаш на някой уличен пропадняк на хероин! Не си позволявай да обиждаш Джони Деп, който е изиграл страхотни роли на колоритни и интересни персонажи, глупако! Още повече, че в това отношение Джони не е по-различен от останалите си холивудски колеги, които масово шмъркат бело. Да видиш просто един "дърт наркоман" в лицето на Деп говори за това колко си прост, ограничен и елементарен.

Ами може и много роли да е изиграл и сигурно ги е изиграл блестящо, но си е дърта наркоман. И дърт пръч, който се направи на глупак с млада мацка, а сега се дърпа да си плати за гявуллука

не знам, какъм наркоман е Дж.Деп, но тази е алкохоличка и наркоманка....погледни и поведението на червения килим, когато придружаваше Деп....добре, че я подпираше иначе няма ставане от земята.

така му се пада за това което причини на ванеса паради. има някакво възмездие.

Джони си живее живота и немисля , че раздялата го е засегнала, за разлика от теб тебе рибарке.

Джони Деп потвърди старата българска поговорка : " Никога не е късно да станеш за кашмер ! " Как можа така левашки да се захване с тази " харпия " на която на лицето и е написано , че парите са единствената и цел ! Явно е тръгнал по пътя на чичко Чарли !

На тая машина за пари лицето й говори достатъчно ясно каква студенина има в характера и колко е меркантилна....изобщо не ми е чаровна

аз едно нещо не мога да разбера. защо му трябва да се жени? ръгаи чушки в боба докато нещата вървят а после по живо по здраво кои откъдето дошъл. и парите ти си остават в банката а не си тръгват с поредната кукла.

Защото животът не е само "ръгане на чушки в боба". Има и други работи, за които ще се сетите но късно...

то е ясно какво иска тя

Била малтретирана. Може и да е така, не съм сигурен, но в едно нещо съм абсолютно сигурен: Няма да има нищо против паричките му.

Нека всички бг чичковци си вземат поука и да знаят какво да очакват от младите си силиконови съпруги. А дори не са и Джони Деп.

ти на коя планета се намираш? Нищо такова не чака българските чичковци, защото в България няма такъв закон. И им събличат и дрешките, като ги изгонят ( което си е напълно заслужено). Кифлата подвива опашка и започва да оклича за друг глупак

Неква комплексарка се нас*а.

Ех, Джони, с тези пари дето ще ти ги изстиска тази скумрия, можеше да бъдеш с нова проститутка всеки ден докато ти става... необходимо.

Джони, Джони, що ти трябваше...... Да би мирно седяло.......

След края на една връзка става ясно дали е била искрена или финансова.

С тези бузки, Амброзия Хърдова могат да използват спппокойно по коледа за някой благотворителен обяд.

В американския има много точни словосъчетания "white trash"! Е, поне в едно сме ги изпреварили Американците - "златотърсачки".

Мисля, че този израз се използва за някакви наркомани, алкохолици и безделници. А тази е златотърсачка.

Уайт траш е едно,голддигър си е таман златотърсачка.Езика на Шекспир е богат,а и те не случайно са водещи в света.Що си мислите ,че сте по -умни.Чули не дочули .Утепахте го тоя английски.

Остави английския, постегни си малко българския.

kanyewest - golddigger

Monkey business. Забавно и жалко. Хората какво ли не правят за пари. Като се замисля и аз ходя на работа за да получавам пари.

Да, но ти работиш с две ръце. А тази изигра лъжлива роля една-две години и се опитва да направи гешефт.

Преди 25 години ходиш до работата и получаваш заплата. И никой не те караше да работиш ...ако искаш. Нито повече, нито по-малко. А заплатата малка, само дето висях по два месеца на морето а зимата се скъсвах да карам ски за никакви мангизи. То за друго пари не трябваха. Останалото безплатно. Е, викаш ура за комсомола и партията и не дрънкаш на ляво и на дясно колко си демократичен и как искаш да ставаш богат.

за това сега щи ривеш колко ти е малка пенсиятъ