Коментари - Вижте най-добре облечените звезди в Холивуд | Лайф.dir.bg
назад

Вижте най-добре облечените звезди в Холивуд

Списание InStyle избра най-добре облечените знаменитости за 2007 година.

Обратно в новината

Коментари - Вижте най-добре облечените звезди в Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе друго си е Патрашкова....ех.

Абе стила на бременната Дженифър се доближава на милиметри от този на Ваня Костова. А Дрю Баримор къде е? Второто място не е намерило място тук. Или снимки нема в нета?

Ей, тази Джей Ло - прилича на богиня.

Може и аз да не разбирам от мода, но не видях нито един тоалет, с който да можеш да кажеш, че си добре облечен. Има някои тоалети, които стават, но съчетанието с обувките е ... смешно...

Една от най-стилните и добре облечени жени в Холивуд/ която по не знам какви причини никога не се споменава в тези класации/, е Лиза Рина. Вижте някои нейни снимки за да се убедите в това.

Значи пак бъркаме нещата- класацията е за най-добре облечените, което може да се тълкува по няколко начина: 1. Имат възможност да си купуват дрехи-демек не им е студено... 2. Имат пари за скъпи дизейнерски дрехи- т.е. нещата зависят от потрфейла... 3. Имат тела на които всяка дреха би стояла супер, а ако е и маркова...още по-добре... 4. Имат изваяна тела, последен модел дрехи и НАЙ-ВАЖНОТО- ВКУС-ТЕХЕН ИЛИ НА СТИЛИСТА ИМ- КОЙТО ДА ИМ ПОДСКАЖЕ КАКВО ВСЕ ПАК ТРЯБВА ИЛИ НЕ ДА СЕ ОБЛЕЧЕ, ЗА ДА ИЗПЪКНЕ НАЙ-ДОБРОТО И СЕ ПОСКРИЯТ ТУК-ТАМЕ НЯКОИ НЕЩА ЗА КОИТО ВСЕКИ СЕ ЗНАЕ- НИЩО ЧЕ ПОВЕЧЕТО ХОРА НЕ ГИ ВИЖДАТ, 5. и да се съобразят с мястото и времето - иначе всеки може да изглежда добре за час-два и нелепо през повечето време- все пак и те са хора, нали?

a kade e Dgesika Alba

Naj-zashemetiavashta i stilna jena e Nikol Kidman

Както всяка класация и тази е уговорена, защото както е и в България, в класацията на дадено списание влизат приятелките ми. Със същата сила статията може да се кръсти Най-зле облечените звезди и никой няма да намери десетте разлики. Повечето от тоалетите на звездите приличат на добре ушити абитуриенски рокли, да не говорим че някои граничат с кича, но щом са от Версаче, значи са стилни. Антонио Бандерас го видяхме в България, че прилича на отслабнал, набръчкан и изпито в лицето, увяхнал мъж, висок метър и 60, но всички медии го нарекоха най-очарователния мъж. Жалко, че американската масова култура така бързо ни завладя, че да не правим разлика между хубаво и митологизирано.

Особено стилна е синята рокля на Джей Ло....

Nishto osobenno,dori grozno,chovek kato popadne v centara na vnimanieto i se pravi na chuchelo!

А къде е Миша Бартън? От тук освен Кейт Бланшет, никоя не ми аресва как се е издокарала. А и с парите, които имат, всяка българка би могла да изглежда далеч по-добре, дори без да ползва услугите на акулите-стилисти.

Пардон ! Грешка ! Помислих, че Ан Хатауей се чуди защо НЕ попада в класацията. А това, че е попаднала,значи, че на някой от тамошното жури толкова му разбира главата.

Класация с вкус. Пропусната е обаче една от най-усетените в това отношение- Клер Дейнс. Що се отнася до Ан Хатауей, тя няма защо да се чуди, защото има вроден трагичен вкус. Винаги успява да я докара да изглежда възможно най-помпозно кичозна.

syvzemete se, pisateli na vylta hronika, tova mi prili4a po skoro na top i flop na zvezdite, nqkoi sa napravo ujasni s toaletite ot snimkite. natali portman moje i da e inteligentna i klasowe nad ostanalite ot holywood oba4e ot stilirane i predstavitelen vid ni6to ne razbira gorkata. no dokato ima uspeh i pravi dobre tova koeto se iska ot neq, qvno ne i trqbva. ak otrygne ´da zalqzva 6te si vzeme edin image maker, da q ponaglasi malko i gotovo.

най-хубавото тяло в Холивуд е на Камерън ДИАС,всички други са ала-бала и нагласени. за тоалетите въпросът емного спорен-има много сайтове, в които са показани всички звезди в ужасен вид, вкл.показаните

Камерън Диас е едни хубави крака и нищо повече, а пък точно тя и Ан Хатауей, бяха мн критикувани относно тоалетите си на оскарите, с които тук са представени.

Олелеле, тази Кейт на каква бъчва се е направили АХАХА