Богаташи напират за рокля на Лили Иванова и кучето на Бойко

Легендарните кецове на Васил Найденов и сценична рокля на Лили Иванова бяха сред най-атрактивните предмети, включени в търга под надслов „Подари мечта”.

Обратно в новината

Коментари - Богаташи напират за рокля на Лили Иванова и кучето на Бойко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли някой да ми каже откъде да си намеря женско породисто каракачанче? Имам мъжко - голям красавец, но ми трябва женско. ПОМОЩ!!!!!!!!!!

По цял свят се провеждат такива благотворителни търгове, но някои от авторите на коментарите не виждат повече от носа си или не могат да четат. Това е благотворителна акция, някой е отишъл да дари средства. Половината от тях отиват за деца в нужда другата повловина за семейства с репродуктивни проблеми. Само, който не се е сблъсквал с този проблем може да се изкаже толкова тесногръдо и неподготвено. Когато някой се опитва да направи добро, винаги ще се намери кой да го оплюе дали ще търси показност, дали защото е възрастен, дали защото му миришат обувките. Истинската смрад е в коментарите, които прочетох. Всеки може да критикува, но не всеки може да прави добро. Поздравления за Людмила! Изключително благороден жест!

Слава Богу, кученцето се е спасило от Бойко !

Не мога да повярвам ...... Някой се опитва да направи нещо добро и веднага друг се намира да негодува.... Колко сме лоши хората ..... Само се надявайте да не попадате в тази ситуация ... защото после друга песен ще подхванете ..... До leti - а ти знаеш ли че част от тези средства отиват за деца, а друга част от тях за ин-витро ....., ама много е лесно да се плюе .....

Благородно е да правиш добро..Нека подобно мироприятие се проведе в полза на сираците,старческите домове и за бездомниците.

Писна ми от медийни лигни. Какво значи атрактивни вещи и чий са те? Вмирисаните кецове на Васко-кеца ли е атрактивната вещ или парцалките на Лили. Големите звезди, та и за буклуците им хората пари да дават. Като са толкова щедри, да се бръкнат и пуснат по някоя хилядарка кеш. Така ще е по-видно. А ББ може и повечко да даде, защото цяла банка си има и да си държи кутрето.

По цял свят има такива търгове. Защо и в България да няма. Браво! Много хубава инициатива. Поздравявам отзовалите се!

Изпаднах в умиление.Ако организаторите искат ,мога и аз да дам семейни излишни неща.Не смятам,че Дим Дуков и доста от известните са нещо по-значимо за обществото ни от всеки от моето обкръжение.Давайте пари г-да и г-жи.Имате ги в излишък.Само тоалетите ви за това показно тържество ,биха спасили няколко болни и бедни българчета.Или вие покрай забавленията,прочист на гардероба и безплатната реклама сте решили,че можете да се направите на много

Не мога да повярвам ...... Някой се опитва да направи нещо добро и веднага друг се намира да негодува.... Колко сме лоши хората ..... Само се надявайте да не попадате в тази ситуация ... защото после друга песен ще подхванете ..... До leti - а ти знаеш ли че част от тези средства отиват за деца, а друга част от тях за ин-витро ....., ама много е лесно да се плюе .....

Последно: под- или надслов? щото и двете не може ,драги ми редактори! Най -вероятно е наслов!!!

Мале Лили колко е отслабнала :(((

БРАВО НА ПОКАЗНОСТ!!НАПИС Е САМАТА ИСТИНА!!!!

Не мога да повярвам ...... Някой се опитва да направи нещо добро и веднага друг се намира да негодува.... Колко сме лоши хората ..... Само се надявайте да не попадате в тази ситуация ... защото после друга песен ще подхванете ..... До leti - а ти знаеш ли че част от тези средства отиват за деца, а друга част от тях за ин-витро ....., ама много е лесно да се плюе ..... Благодаря ти Людмила Филипова - ти направи щастливи много хора.

dano se saberat pove4e pari,4e mnogo hora imat nujda ,no izvestnite mojeha da dadat i niakoi lev

lele, Lili na tezi snimki ne e uspaial da si prikrie vazrastta. Vasko i toi. Naistina po-dobre da biaha dali pari v broi.

az ne iskam ku4enceto,iskam Boiko

Mnoo yasno koi she ti kupi kecove deto sa na 25godini,a i rokliata na Lili sigurno mirishe na naftalin,abe tva da ne bi da vi e bitak,aaa?!

Ако можех щях да си купя сладкото кученце! ДАНО ДА Е ПРИ ДОБРИ ХОРА!

Людмила Филипова- внуката на Гриша Филипов - всичко е ясно - поредния комунистически купон

Инициатиата е добра. Повече подобни дейности и не само по Коледа :)

mnogo go iskam tova kucheeeeeeeeeee isk gooo

Колко по-лесно е да се опитваме да правим ДОБРО, отколкото да бъдем ДОБРИ!

напълно подкрепям Лети! Толкова много изоставени деца има ,които биха могли да зарадват доста семейства от тези , които са тръгнали по трудния път инвитро!!!

А Костов даде ли костенурка за търга?

пак списание слава.много интересно венета райкова какво е предложила.може би гащите на тишо?

ku4enceto e goliamo slasdur4e i na men mnogo mi hares!va

Мисля, че това е една добра инициатива. Една част от известните хора непрекъснато имат участия в благотворителни акции и според мен правят достаъчно.

Така де, напират ,напират ,пък после ги пускат да скитат по улиците по цяла нощ и чак към обяд ги прибират без да им пука ,че може кола да блъсне кучето или пък то безнадзорно да наръфа някой. Наблюдавала съм ги и се чудя защо са толкова безхаберни тези хора.

е най-странната държава в света! От 1 страна има хора, които по цял ден деца правят - после ги оставят на държавата да ги гледа... от др. страна- хиляди се чудят как да си направят свое... и от 3-та страна- стои държавата, която гледа сеира на едните и трагедията на другите...вместо да се облекчи максимално процедурата по осиноняване и съответно да се закрият домовете за деца- това ще спести грижите на държавата по тях, ще зарадва питомниците и желаещите да станат родители- но Не- българска му работа

Искам кученцето!

Много сладко кученце. Дано попадне на подходящо място.

От всички тия най-хубаво е кученцето! Не знам дали струва 5000 лева, но бих го гледал с удоволствие. Аз вече гледам един косматко, но е по-миролюбива порода.

Mogat da predlagat pichi kosmi i noseno belio na izvestni prostitutki maskirani kato Mis Balgaria, topmodeli i manekenki.

Тези известни личности вместо да дават кученца, книги и парцалки, по-добре да бяха дали някой лев, а не да чакат другите да дават пари за старите и ненужни им вече вещи

The Mummy returns

Като ще се правите на добри похарчете парите за родените вече деца - болни и сираци, които живеят като улични кучета.

Otvrat