Линдзи: Любовта не е достатъчна, за да простя

Линдзи Лоън проговори за връзката си с руснака Игор Тарабасов. Той пиел и ставал агресивен.

Обратно в новината

Коментари - Линдзи: Любовта не е достатъчна, за да простя | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хванала се с руснак, пък после установила с изненада, че много пиел... Офффф, прости американки - вземете се информирайте малко за това кое как стои в тоя свят, та дано ви се отворят малко очите. Който е тръгнал с рускиня или с руснак... да им е як гьона.

Георги Бошев от гр. Несебър, ученик от XII клас от Гимназията с преподаване на английски език Гео Милев в град Бургас, постигна най-висок резултат на световното състезание за ученици Microsoft Office World Wide Championship 2016, което се проведе в Орландо, Флорида, от 7 до 11 август 2016 г. Той спечели в конкуренция с 400 000 участници от повече от 130 държави. Георги Бошев и още четирима български ученици участваха в състезанието в рамките на проекта Microsoft YouthSpark - Кариера в ИТ, реализиран от Сдружението на завършилите Стопанския факултет на Софийския университет Св. Климент Охридски (FEBA Alumni) с финансовата подкрепа на Microsoft. Щастлив съм, че успях да се сертифицирам до това ниво. Ще продължавам да изучавам технологии, макар моите основни интереси да са в областта на медицината. Участвам във всички възможни мероприятия, организирани от училището, свързани с технологиите, каза Георги Бошев.

"да изучавам технологии"... клуб на малоумника.

на много жени това им е идеала за мъж

Тази от резил на резил. Дано, поне този път, си вземе поука и да си оправи личния живот, защото в професионален план никаква я няма.

че и мисли, че и разсъждава, че и търси оправдания - ПАТКА!

"но идва време, .....и да помисля за кариерата си." За кога , бе Линдзи? Кой ще ти даде роля? Както казва нашата поговорка:" Дошел умо, ама си ошел кумо"

Ама тая не се научи, че в мъжки телефон и портфейл не се рови.

Ти какво оцакваш от руснак

Жените си падат по лошите момчета- интрига, съспенс, емоции, състояния на ръба и отвъд. Така че Линдзи, Енджой на връзката и на това което ти се случва, дишай с пълни гърди и се наслаждавай на това което получаваш. Успех! И стига си ревала, че си смешна.

Защо ми набивате минусите? Кажете си Вашето мнение :) Анонимници :))

Защото да се " енджойсваш", когато някой те млати , е странно. Даже много. Малко са ти по 1 минус, ти си за психиатър, защото сигурно пребиваш жена ти и си мислиш" леле, колко свежо, какъв "енджой". идиот. че и пита "Защо минусиииииии?"

+ за дитетууу ....прав си кривчо почти откри топлата вода , жените верно незнаят какво искат ...

си падат по лоши момчета, не жените.

Поканила е великата и необятна руска душа в дома си. Какво очаква?

На тая, милата, хич не й върви!

Хубаво пиченце, но попаднало на муджик

Е нали и тя пиеше?

Е са е бременна - само шмърка. Тоя се опитва да я научи малко на уважение, ама тя неще!

И какво като се извини.... То не е там въпросът...

пиян руснак пие и бие класика

И като се извини, какво? До следващото извинение. Тези жени не разбраха, че посегнал ли е веднъж - ще го направи пак и пак... Има и мазохистки, но за останалите - в такива случаи извинения, цветя и консултанти на помагат!

Линдзито и то пие, пуши, дрогира се, краде и буйства, за т'ва й е леко да прощава на себеподобните.