Диана Любенова и Лес Уелдън сключиха таен брак?

Телевизионната водеща Диана Любенова се е венчала за дългогодишния си приятел Лес Уилдън, твърдят от nbox.bg.

Обратно в новината

Коментари - Диана Любенова и Лес Уелдън сключиха таен брак? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е новината излезе фалшива . . . много са неприятни и двамата - визуално. Откровено вулгарно облекло от нея - бе стил и класа. Много просташко изглежда, като магистралка е! И прическата й е такава

изпълзя и кой я уреди тая дяволка(имам предвид,че прилича на дявол,само и трябват рага и триножник)Неприятна нехаризматична,а пък като се иизтъпанчат на екрана три тетки ,направо ми идва да счупя телевизора,най-вече заради тази.

Много ми е симпатична.Не мога да разбера защо хората са толкова злобни и плюят по всеки който се появи в медийното пространство.Приятно семейство.

Как се опрашваше тази кака с трима наведнъж ...

какво толкова, чичко паричко нема да е някой млад ергенин - естествено е да има деца почти връстници на булката.

Харесъл я е като се съблича пред камера. И аз също. Но не съм продуцирал толкова тъпи треторазрядни филми

Тази е по- дърта от мен, но не мога да изглеждам като нея, но май и не ми се иска, не е щастлива....мечтала за друго личи и!!!!!

Да са живи и здрави...въпреки че тази е доста антипатична...и с неоправдано самочувствие. Освен с шефа на Бояна, с друго няма какво да изпъкне, поне според мен.

и тая се уреди

Тази Незнам защо ,но ми е малко анти

"Телевизионната водеща" - кога стана еодеща и колко стаж направи за да се кичи и с тази длъжност. Като има такива издухани телевизии дето никой не ги гледа и се канят едни други във вредните си предавания - вярвайте си сами. Въздух под налягане.

Няма ли кой да пусне в интернет голите снимки на диана любенова? когато некадърницата се стараеше да получи някакво внимание, та дано някой я забележи. Как ли ще реагира американското семейство и приятелите на този бозав американец сигурно няма да е голема слава

А някой би ли ми казал, защо се нарича актриса, като не ми е известно да е играла нещо, освен да се съблече в Плейбой. Мноого кошмарни цици има, а и беше доста старичка вече, та ми взе страха с голотиите си...

То за Плейбой - иди-дойди. Но тя се събличаше и си ветрееше голия за д ник по Витошка, в центъра на София ей така - от разюзданост, извратеност и простотия.

спомням си физиономията J по едни афиши за пиеса с гръмкото име "красавиците". там с една подвизаваста се по министерства и службички се търкалят полуголи по сцената... ама тука описаната "красавица" явно не е успяла да се пласира така добре като онaя к...ва

Аз какво филмче имам с нея !

"скромна брачна церемония без огромно медийно внимание"-a кой би обърнал "огромно внимание" на тези никому неизвсетни хора над средна възраст????

Ами ти...за нещо повече ли се взе, че така жлъчно коментираш? :D