Хванаха Юсейн Болт 2 пъти в изневяра

Олимпийският шампион Юсейн Болт беше спипан два пъти да изневерява на приятелката си.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха Юсейн Болт 2 пъти в изневяра | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За воайорите-фенове на порното, тази снимка говори много...Те знаят какво се крие зад нея :)

Готин пич е. Сигурно го вади доста голям. А мацките, които са на снимката са много хубави. Мога да кажа само едно - евала!

Спорта помага да се генерира тестостерон, а той от своя страна следва да се освободи.

Всички: Хванали са го... Може пък да има с приятелката си отворена връзка...

най-бързият мъж, какво очаквате? Явно бързо-бързо ги минава и тича към финала. Само така, навсякъде бърз и шумен като "Бугати Вейрон"! Дай Бог всекиму! Една от причините да е така е, че там не слагат туршии и не варят компоти за зимнина, а използват ценното време именно за такива "дейности". Болт й наби болта, ха-ха-ха.

мъжете са си такива!!!Глупаци.

Aми, жените, които лягат "под тях",... какви са?? Hаивни, или,...пресметливи??!! ;))

Агент БОЛТ май си пада по къси снадки:) Доказано е, че тази порода женици са много работливи, а също и плодовити - нацвъкват 5-6 чаавта за нула време. С две думи, всеки болт при тях се оказва с гайка:) Празно няма, затова след няколко години да очакваме дела за издръжка

Самия факт, че са го настигнали за да го хванат си е впечатчвващ.

на лъжата краката са къси и затова винаги те хващат

Aма, той не лъже, той чука!!;))

С такива жени не се бърза.

всъщност като се замисля то той си има и причина да хойка наляво надясно.... според вас как се е научил да бяга толкова бързо? дали разни разгневенитатковци/гаджета-спрузи не са му помагали в тренировките?

Тази на 20 години кога успя да роди 2 пъти, да овдовее, та сега е студентка. Нещо Дир-а пак са забъркали манджата с грозде.

кога да роди бе! на 18 първото и 20 второто и готово....на 30 живота е пред нея с 2 отгледани деца!

това при животните не се нарича изневяра а нагон! гнус и отврат!

Нека си има любовници човека ,нали не му пречат да чупи рекорди и да и номер едно ,за разлика от наш Гришка дето с всяка нова мадама пада по 10 пункта в ранглистата.

Той поне може да избяга на приятелката си, като го подгони с тигана ;) Е, не може всички да са хем велики спортисти и шампиони, хем светци ;) Само Фелпс прави изключение.

Даже и той имше проблеми с наркотици преди време.

Да така е. А тези които се интересуват от спортните личности не само по време на Олимпиади знаят, че Фелпс преди време имаше приятелка от мъжки пол!

става въпрос за елементарна честност, в случая спрямо приятелката на Болт. Проблемът когато лъжеш, е че губиш достойнството си и се превръщаш в страхлив лъжец, ако ще и да си пробягал 100 метра за 2 секунди...Ако си способен да лъжеш за едно нещо, то това значи, че ти вероятно можеш да лъжеш за какво ли не, т.е. ставаш ненадежден човек, на който не може да се разчита. Никой не иска такива хора около себе си, нито за колеги, нито приятели, камо ли за съпруг/съпруга.

Не съди по себе си. По други места, далеч от Каспичан, хората се развличат и забавляват със секс, не го използват само за правене на деца. И далеч не са толкова комплексирани, че да се доказват като собственици със секс. Поради това няма и такава ревност и необходимост от лъжи, като тази, че "изневяра=лъжа".

Това не е никаква сензация. Сензация ще бъде, ако го хванат с допинг :)))

Zlobata i rasizma na balgarite e vrodena.....kakto i prostotiata....no Bolt e No.1, a vie ste utrepki i takiva she si umrete !!!!

Не разбрах ти какъв го играеш на болт? Секретарка? Адвокат? Подмазвач? Или просто си обикновен смотаняк асоцииращ се с успелите?

значи Болт е развратник и лъжец, и ти твърдиш, че това се дължи на "лошите българите"??? Напиши му едно писмо на Болт да го светнеш за проблема, ненормалнико!!!!

А ти какъв или каква си - ескимос или абориген? Аман от такива като тебе, все българите са лоши... Ами, разкарай се от тук.

Ти да не си нЕкое от пъргавите кебапчета на Болт, па макар и за една нощ?!:) Така кажи и ще те разберем:) Аре, бегай да си каканижеш другаде!

Какво ме интересува този маймун с кой спи и по колко пъти бе! Димитър Цонев е починал Бог да го прости.

Ау колко сме дори и човечни. А истоината е: Какво го интересува света Д. Цонев, пред историите на Болт

повечето мъже го правят непрекъснато

Бацета тая очите са и червени и изхвръкнали от 25 см голям болт - винтоверт на бегача. Аз като ги порим моите гаджета така с 23 см. тояга така им изхвърчат очите.

Пориш чикии на умиране. Смешник

Не -просто има конюнктивит.

ДО ГОСТ И SD-АЛО,ВИЕ СТЕ БИЛИ ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ НА СПОРТА?МНОГО ТОЧНО ВИ ГО КАЗА-FHFHDF!!!

бе не съм сигурен каква религия изповядва. но в случай че не е мормон или мюсулманин - просто трябва да избере едно от двете. аллах разрешава 4 жени и 8 наложници. а при мормоните няма лимит... така че щом може - да ги издърржа вичките. нека да види какво е десетина тъщи в къщи...

ме догнуся...

Поредно доказателство, че от бразилките по-леки жени нема. Тази дебеланка от снимката е мноооого зле, за да се * с гнусен "афро-американец". Те за това им казват на бразилките, че са много "красиви"-щото са лесни и евтини.

тая прилича на анджелина джоли но сничката е отвратителна и гнусна

Трябва да изхвърли тестостерона и стероидите.

настоящият шампион е похотлив, себичен и хвалипръцко,а относно постиженията му, считам че е нечестно да бъде сравняван с К.Люис, който бе уличен с допинг на игрите в Москва и трябваше да върне медали и премии....

Къде е бил уличен Карл Люис че не разбра,нито са му отнемали златни медали нито е връщал нито е хващан с допинг.Виж там няква друга опорна точка

До колкото си спомням уличен беше Бен Джонсън а не Люис.

и как са го хванали в Москва, като САЩ /и не само/ бойкотира Олимпиядата в Москва....мухахахахаха

Gal

Като го гледам (последната снимка) вярна е теорията, че хората са произлезли от маймуните:) А момата студентка ли е или вдовица на наркодилър и майка на 2 деца, че не разбрах.....

Ц.гания до шия. Това е положението когато всичко опре до страсти, човещинка и пазар. Отделно как се поднася като нещо суууупер нормално. На 20 години вдовица на известния наркопласьор. Наркопласьор - професия. И печеливша видиш ли! Светъл пример! Хайде сега Койчовците да попитат Кой стои зад медиите? Но не само у нас. Щото кому прасетата са едно от лицат ана световната схема за затъпяване и видиотяване на хората. А много от другите лица са лейбър,гей бар модата.

каката му е показвала снимки на телефона и печката не се е усетил.. :)

ХАХАХА, БЯГА БЪРЗО, НО ЯВНО НЕ ДОСТАТЪЧНО БЪРЗОы ЗА ДА НЕ ГО СПИПАТ!!! ХАХАХА

жените на расовите мъже си знаят, че природата е отредила роля на осеменител на любимия им, и общо взето си не се впрягат много от това. след като го имат на 85 процента не им пука че останилте 15 процента от акциите му си е държат от много известни и неизвестни каки.

Та кое му е "расовото" на този маймун????

бега бърже - к'во по-расово от това (само дето няма грива, иначе всичко друго си е там с точния размер):)

Tе затова не бъдете публични личности и си седете дом пред компа, а не да ви снимат по барове и ресторанти с разни "изкусителки" :)))

Курвите пол немат -нали знаеш ?

Като има голям "болт" кво да прави, че му се навалят?

Ама много бърз им идва.

Маймунджулъци!

това при животните не се нарича изневяра а нагон!

Това е спортсменския мултикултурализъм: важното е да бяга с флага на СВОЯТА страна и да не бъде хванат с допинг. Всичко останало са подробност от екзотичния живот в глобалната джунгла. А УЕсА май ще трябва да сменят капитанк Кърк със Шака Зулу в онзи фантастичен сериал, че тоя както е тръгнал да ги *, ще смени разцветките на всички потомци на Мейфлауър за нула време!

Бързо действа, ако наистина е той. А приятелката му със сигурност си го знае :) Просто сега става новина, а за да си трае или и бута кинти или и тя участва в навалицата / ако се дореди ..

....всичките изглеждат като ким кардашиян

Да му мисли тази, дето трябва да го търпи и да му бере срама. Пък ако и за нея всичко е ОК - няма тема за коментиране.

Тази снимка на мен много ми прилича на монтаж...

Вас каквов и засяга? В спорта е номер едно. В живота си е негова работа какво ще прави

той официално е най-бързият мъж в света какво очаквате??

тоя негър ги пере по 3 без проблеми на един път.

Много важно, само да не го хванат какво зоби, другото вятър работа....

20 годишна, с две деца и вече вдовица? Хубава работа, ама...