Първо се появиха снимки на 20-годишната студентка Джейди Дуарте как се е гушнала в легло с Болт, а след това как той се целува с друга красавица в клуб в Рио, където на 21 август празнува 30-ия си рожден ден.

Вижте снимки >>

Най-бързият мъж в света има връзка от 2 години с 26-годишната Каси Бенет от Ямайка.

Кадрите на Джейди и Юсейн се появиха в социалните мрежи и веднага бяха разпространени от медиите.

"Не знаех, че е Юсейн Болт. Сваляше ме, просто го харесах. После разбрах, че е той и пратих снимките на приятелките си, за да ми потвърдят, тъй като те следят олимпиадата", коментира тя и каза, че я е срам от цялата история.

Джейди е вдовица на един от най-известните наркодилъри в Рио, има две деца от него.

Междувременно се появиха снимки от рождения ден на Болт, на които той се забавлява цяла нощ с брюнетка. Двамата се прегръщаха и целуваха във VIP сепарето на нощния клуб. Снимките са направени преди Болт да прекара нощта с Джейди. На видео, пуснато в "Туитър" пък спринтьорът бе сниман как танцува с друга жена.

Наскоро сестрата на спортиста обяви, че той смята да предложи брак на приятелката си Каси. Тя пък го подкрепяше по време на олимпиадата в профилите си в социалните мрежи.

В Рио ямаецът Болт завоюва девети златен медал от олимпийски игри и изравни рекорда за най-много олимпийски титли на американеца Карл Люис и финландеца Пааво Нурми.

Вижте новини от Олимпиадата в Рио >>