Рапърът DMX стана татко за 15-и път

Рапърът DMX стана татко за 15-и път, след като приятелката му Дезире Линдстром го дари със син.

Обратно в новината

Коментари - Рапърът DMX стана татко за 15-и път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пипи

Много ярък творец, и във филмите, в които участва- страхотен! Пък и с голям инструмент...да ти се прииска.

рапът е музика, то и рапърът е нещо повече от осеменител. А, за младите празноглавки какво да кажем ... няма значение кой и го е сложил. Важното е да е т.н. "селебрити" демек известен...:) Нрави, нрави съвременни.

ЗА МАЙМУНИТЕ - САМО В ЗООЛОГИЧЕСКИТЕ КНИГИ! ТУК Е ЗА ХОРА!

А дали таткото може да направи списък с всичките си отрочета, като спазва поредността на раждането им? Знае ли на всички рождените дни? С какво ще допринесе за възпитанието им? Препоръчвам му вместо оплождаща течност да ръси трошици за гълъбите - повече добро ще направи за този свят.

Алоуууу ДИР- аааааа.......Защо под снимка номер 10 пише това ? Ташера Симънс Сн.: Министерски съвет ......??????? Хахахахахахаха.....!!!

Като погледнах снимката с майката на последното му дете,помислих,че е леко грозновата,но като видях съпругата му,то тази Дезире ми се стори направо чаровница.ЧУдя се този хубавец как ги избира все едни "'убавици",че и романтичен-деца прави ,не се занимава с разни предпазни средства да 'убива' романтиката и страстта..... ;)

ДА ЖИВЕЕ ЦИГАНИЯТА! Ще повърна от такива....

Жив манго джери и на визия, и по манталитет

отврат!!!!!!!!!

Този е царят на джунглата

Еееее... Този би нашите мангали

"Някои са по-развити от други" - цитат от Epic movie... Някои са умствено, морално и душевно по-развити. Други не са! Това е политкоректния ми коментар за ситуацията с некастрираните нерези, населяващи планетата ни по Божията воля.

Евала негро - 15 чавета по 800 долара помощ от държавата за всяко - ето ти 12 000 гущера в джобчето. Лупай здраво маймуно до 20 има още място.

аман от простотии, какво може да се очаква от такъв един опушен, надмина и братята роми - така като го гледам има време да направи и още толкова

DMX е голям. Доказва го и с тази новина. Той е от малкото, които не се поддадоха на американска музикална индустрия за промиване на мозъци. Пее и говори каквото мисли за правилно, а явно и това и прави. Затова и лежа в затвора. Само единственото кофти в новината, е че кога ще прочетем за бял мъж с толкова деца - никога...

Дали ще ги гледа тези деца или само ги прави ? Щото ми се струва е като нашите мангали в това отношение.

Децата си имат майки да ги гледат. Работата на мъжа е да изкарва пари. Другото е криворазбрана еманципация, от която сме на тоя хал.

Ашколсун бе Ърл:))))