Коментари - Бременната Мика Стоичкова не излиза, пази се от вируса Зика | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с което може да ме впечатли Мика Стоичкова/а също и хора като нея/ е да роди негърче и то да стане левскар.

бе кıде остана моя коментар изтрихаго еъ .стоъичковцı

"Заразата с вируса Зика в края на бременността не уврежда бебетата, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, позовавайки се на резултатите от изследване, направено в Колумбия. Проучването, публикувано в "Ню Ингланд джърнъл ъв медисин", потвърждава, че рискът от сериозни увреждания за бебета е най-голям, когато бъдещите майки са се заразили в началото на бременността.

дира,стига ни занимавахте с безлични хора,освен че е дащеря на стоичков,какво е направила в живота си тази кифла,даите на своитe юрналисти свестни теми,а не да гонят жaлти новини

Мико, моляте не излизай от дома си и след като родиш!

Мика се крие от Зика или Зика от Мика? Според мен Мика също е опасна зараза. Хем тъпа, хем грозна и на всичко отгоре проста като именития си баща!

ох толкова не съм се смяла на никакви коментари в дира....

еи това българката е голяма работа,отиде чак до маями за да си намери българин,пардон,турчин с български паспорт,то сигурно турците в турция са се свършили че си взе турчин от българия,поне да беше от турция че да знаем че е чужденец.

Ам чи и тя сие половин туркина - нали баща й екюрд! Кръвта вода не става.

Най-накрая си намери достоен съпруг Микито. Он че я вкара в правия път - кьотек и пак кьотек. Айкут!? Стабилитйетност! :)))

Кой бе, Айдук ли?!

ни Стоичков, ни Сираков случиха на дъщери...

Да не би зетят да е усвоил фамилията Стоичков?

Не че нещо се опитвам да съм адвокат на Мика, ама момичето си живее живота, както е намерила за добре. Харесала си турчин, живее, където е решила, че иска, поства си на фейсбук стената... Най-нормални неща, които всеки от нас прави и ги приема за даденост. Това, че разни пишман журналисти се ровят там, където не трябва, за да пишат изсмукани от пръстите новини, вече е друга работа и Мика няма никаква вина за това. И какви са тези коментари, че се била намирала в очите на хората? Вие й се навирате в живота като четете и коментирате!

В какви просташки времена живеем.Жалко.

..тази е почти толкова умна, колкото и татко и..

Ох обяснете ми какъв ви е проблема, че е турчин? Вие други религии на признавате ли? Мислете по-глобално и бъдете над нещата!

Ами и аз не разбирам, но на разбирачите тук това адски много им пречи. Сигурно им пречи и това, че Робърт ДеНиро е женен за тъмнокожа...

При вида на Мика... Зика ще си бие камшика.

ооох заболя ме корема от смях -беше много яко

Мика не излиза заради Зика. А ако Зика влезе при Мика? Ко параим?

Е па като има "зика" у щато "Филаделфия" оти се не връне у назе у България , а ? Тука още го нема , оти и мигранти и "Зика" и Мика , сичките бегат от назе ...:))

Не Филаделфия бе, Флорида бе..

е така де , се със "ф" почваше :))) они да не са го "връзале" , он че стигне и у филаделфията:)))

Тия като Мика са национални предателки. А Стоичков и той е национален предател щом той стой главно зад тази връзка.....

Мика се крие от Зика и Зика се крие от Мика. Ей па не фана некой нещо да им го натика. Мика ще се размножава - ти да видиш чудо! Тичат, одат и се кръстат ората залудо! Луд да станеш-малко ти е у нашта дръжава, дор и Земя да се запре, Мика - продължава!

Добра причина е намерила. Аз се повлях по причините по долу, които са основателни.

Абе момиче като си бременна , ами смири се малко заради бъдещето ти дете, заради него, много добре знаеш, че като направиш или напишеш поредната глупост, хората ще те коментират не много ласкаво, защо си го причиняваш и ти и златка и всички подобни кифли, мислете поне за децата си, добре ли им се отразява да плюят бъдещите им майки, посвенете се малко.

Рядко противна жена! Толкова мъже я оходиха и де го намери тоя турчин с български произход?

Много арно си го рекла,Кръстинке:)

стига с "новините" за тая селска пръчка! Или вече си мисля, че си плаща (или татето) за да пишете тъпотии за нея!

Тя се пази от зика, ама след като порасне внучето на Стоичков, ще е нахлузил експлозивите и ще вика алах акбар..........

Зика мика... тъпата зъбата кифла.Това ли са важните новини за тъпия Дир ?

Мика, Микааа, как допусна турчин дат'ся изцика... у зимника!

А зика излиза ли заради мика?

Тази,ако я вземат заедно с татко и,в някой нов римейк на "Планетата на маймуните",само да се почесват под мишниците и да издават нечленоразделни звуци...това ще бъде най-якия блокбъстър правен някога!

Ма така ми дреме, че ... И със Зика, и без, хайванчето ще си е обременено генетично. Може би помогнала операция за премахване на мозъка и поставяне на чип от Правец 8D.

Хич и не ме интересува, че кюрда им бил забранил да се съешават с българи.

типично поведение за турския етнос. бащата определя за кого ще се ожени щерката. то за мика добре дошло, че иначе си остава стара мома.

Мика е особено "интелигентна" и напориста - кът баща си.. ..само дето кюрда можеше да играе футбол на световно ниво, а тая не може нищо особено..

Тате Ицо се погрижил да не се затрие турското семе в България и дал дъщеря си, скрита туркиня, на турчин. Предател.

Мажа и на галено как му викаха......Аки ли беше или Ако? Сериозна съм!

Еее, така го омаза това ако!

Ако си беше стояла дОма у бълхария, немаше да имаш зика.

Ама щеше да има големия черен, дебел 25 см. Зико от Филипините!

Това на снимката Зика ли е или Мика?

Зика ? Айкут ? Мъка Мъка Мика.

А кога ще ака? А какви са на цвят чорапите и?

Миката е толкова тъпа и проста, скрит олигофрен. Увредата от Зика няма да се забележи в стоичковите поколения !, Хахахха

Ще изучи три езика - цяло полиглотче.

и 2 религии

А Кюрдски?

Драги ми Мика, сестричка и Тате Ицо! Защо най-после не си седнете на задниците (може и на предниците) и не ни занимавате с присъствието си по т.нар. БГ-медии? Така и за вас и за нас ще бъде по-нормално. Защото великите българи и техните семейства не се натрапват като вас, сем. Стоичкови. Все пак, желая ви да сте живи и здрави, но ви моля да не демонстрирате комплекса си за малоценност.

Тя се е родила със Зика АХАХАХХАХА

А ти с ЕБОЛА хахахха

Ей спрете да пишете вече за терористи и ислямисти и камикадзета бе! Микита, Айкут, майкут.....не разбрахте ли че и тримата и всички като тях не са добре дошли в българия и по сфета. Разберете че колко повече пипете за тях ги активирате клетките им по сфеета и им палите чивииите бе.

Нали на всички ви текат лигите като чуете Америка, е стойте си сега в къщи и се самосъжалявайте! Особено в компанията на ислямист, нали и ти си вече ислямистка!