Слави Трифонов преподписа договора си с bTV

"Шоуто на Слави" ще остане в ефира на bTV, стана ясно след преговори, продължили няколко месеца.

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов преподписа договора си с bTV | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво , аз го гледам с удоволствие и няколко милиона също ! Това че на 10-15 не им харесва и референдума са поклонници на Дьорт Шорош и Америка за България от където получават по няколко стотин хиляди лева !

Радвам се. От неговото шоу лъха демокрация, казват се истини, които, някои се страхуват да произнесат. Освен, че го гледам наблюдавам и всички детайли, колкото мога. За сега няма по-добро шоу !!! Стараят се да не показват умора и живеца в шоуто е налице все още. Да не забравяме, че това е огромен труд!!! Трябва да им благодарим, че ги има и че поднасят на зрителя много гледни точки, за които трябва да мислят и разсъждават... , докато се забавляват! Цената на успеха им е много висока, не всеки може токлова дълго да подчини личния си живот на работата си! Успешен старт на новия сезон! За мен е чест и удоволствие!

Ега ти падението..Тоя е стигнал дъното и продължава да копае

Само не разбрах какво става с борбата за нормална държава, някой го е заплашил вероятно! Или това беше реклама за новия сезон, не ми е ясно!

Криминални хлроники в новините! Турски сапунки и Слави!- БТВ е отврат!Липса на всякакъв професионализъм!

фактът, че толкова много хора дискутират за СТ, доказвал, че има място. Пълни глупости. Тъй като е в национална телевизия не може да не са го гледали или мервали много хора. Но почти всички с изключение на най-необразованите мислят, че той опростачва народът. Дори мисля,че тази дума е измислена точно за него.

БТВ отново ме изгуби като зрител :)

Това е много добре. Гледай си семена в браздите и си поркай шльокавица.......

от списъка на програмите . Да гледаш шлави между два турски сериала - БЕЗЦЕННО !

той просто е тъп селянин

Аз пък се радвам. Е, не всеки път е оригинален, но определено само той си позволява да бърка там, където "великите" се ползват с "индулгенция".

ДА ГО ДУХА ТОЗИ КОМПЛЕКСАР!!БОРЕЦ ЗА ПРАВДИНИ!!!ХА,ХА!ТОЗИ СОЦИОПАТ Е НАЙ ДОЛНО ПРОТЕЖЕ НА МУТРЕНСКО ОЛИРГАХИЧНИТЕ КРЪГОВЕ!!! А КОЙТО МУ СЕ ВРЪЗВА...СЪЩО ДА ГО ДУХА!!!

БТВ се ръководи единствено и само от гледаемостта и рейтинга на едно предаване ( както и трябва ) Щом народеца е толкова уникално прост, да харесва Слави, Боко, БСП, ДПС, АВБ, ПФ и подобни, ТЯХ ЩЕ ГИ ИМА !!!!.

ако на БТВ й плащат добре, за да убеждава хората, че "народецът е много прост"? Тези рейтинги кой ги измерва? Как сте сигурен/на, че са измерени точно? Всичко е манипулация.

Естествено ,че ще бъде преподписан договора.БТВ не се интересува от мнението на зрителите а от собствената печалба.Ако излъчва филм в това време трябва да плаща. Сега Слави плаща ефирното време на БТВ.

И ти си един пророк :) За филм се плаща, но и парите от рекламите отиват в БТВ. Не е това играта, ама не ми се занимава с теб :)

Фактът, че всеки има мнение за Слави Трифонов - добро или лошо, показва, че проектите му имат място в ефира, т.е. човекът успява да създава обществени нагласи, да влияе на хората. Това, което убива едно предаване е липсата на отношение към него, т.е. реално да не съществува за зрителите, а след като за толкова години Трифонов не изпада в миманса, то значи се справя добре. Аз лично го намирам за ограничен човек с неоправдано високо самочувствие и въпреки всичко намирам в предаването му какво да гледам, особено актьорските вечери, въпрос на вкус предполагам:)

На лош вкус...

Казало кучето и си облизало задника:) Кой дава критериите за добър и лош вкус?! Вероятно за мнозина и твоят вкус не е по-добър, но това променя ли гледната ти точка и най-вече вкуса ти? Това е свободата, да бъдеш такъв, какъвто желаеш, за толкова години "демокрация" българинът така и не се научи да бъде свободен и да мисли като свободен човек...

То и един друг известен чалгар си беше изложил задните части до паметника на Васил Левски пак с цел да не изпадне от хорските усти, но си остана като една долнопробна реклама.

Така е, прав си, обществото е приело, че има граници, които не трябва да се прекрачват и поради това и аз не одобрявам подобни реклами или например това, че сценарист на Трифонов скъса снимка на президента. И все пак да се благодарим, че живеем в България, а не в Турция да речем, защото за подобно действие в Турция се гние в зандана, а тук просто става дискусия и на практика обществото осъжда непремерените действия като лоша реклама.

Че какво и е на новината? Да не би да ви харесват новини свързани със мургави Николетки,показали си си за пореден път задника,или Златки с бременни коремчета,или къде отдъхва някаква "красавица"

дето уж не можели да разберат защо ни интересува, като не го гледаме. Аз лично изобщо не гледам телевизия, заради него и подобните на него, защото различни почти няма. Питам ви аз нямам ли право да гледам телевизия, като поне за държавната такава и аз плащам? Къде отива свободата на словото, щом всички журналисти са платени? А свободата на словото и свободата на печата са основни наши права. Това е един "законен" начин да ни ги отнемат и аз съм против. Спрете да я гледате и слушате чалгата и ще ви се проясни пред очите и лесно ще разберете за какво ви говоря. Живи и здрави да сте! И не търсете само забавления, и то толкова долнопробни, а мислете малко, че затуй са ви дадени мозъци!

Отварачката за преЦедент!

че къде ще иде този отдавна изчерпал се чалгар.А btv дава ли си сметка колко и пада рейтинга с това остаряло и безинтересно предаване!

Нямат друго хората.................... Само този изтрещялник им връзва.

Чалгаджийница и помиярщина - това е претенцията на българина за култура...

Чалга в ефира - нови 365 епизода.

Слава Богу, че не са толкова, защото не е всекидневно.

Ама не е казано дали договорът е само за една година. Според мен тариката го е подписал поне за две-три.

Задавам си един въпрос- Когато Бойко Борисов не е на власт, на чий гръб този "велик водещ" ще си гради предаването? Мислите ли, че ще оплюва по неговият "професионален" начин някой от БСП-то? Или ДПС-то? Колкото до музиката, която прави- наистина е много добра, защото музикантите му са уникални- всички, до един! Някои от тях са ми съученици още от музикалното училище. Без тях и Краси Радков- той е Г-н НИКОЙ!

О , не , не Краси Радков. Този циничен простак не трябва да се показва по телевизията. Дори само след като го е гледал, човек трябва да си мие ръцете.

??И какво значение има това, за да бъде новина тук? Поне го чекнете като платено. ПС: Подобни "новини" затвърждават решението ми да не гледам телевизия, камо ли българска.

Видя се нивото на предаването,когато Тома Томов му беше на гости! Както добре му намекна г-н Томов "Разликата между мен и теб са няколко вагона с книги".

Не съм гледала гостуването на Т. Томов, но този израз е много стар и на Слави Трифонов му го беше казал тогавашният шеф на една телевизия, когато ги изгони и те отидоха май в някакво мазе. Ако Т. Томов го е казал - плагиатства чужди думи, ако ти грешиш - извини се.

Гледал съм го два пъти в началото когато се появи.От тогава насам превключвам канала на секундата ако попадна на него, замърсява ефира .

Dir- ници, няма ли да свалите тази никого не вълнуваща го новина, най- после? Съжалявам, че тоя така наречен шоумен отново ще заема ефирно време. Явно телевизията няма с какво да го замени, което говори много лошо. Именно поради тоя гологлав смешник много хора не гледат от години bTV.

в България простаците винаги изплуват а тоя спокойно могат да го коронясат за царят на простаците

Това шоу е истинско мъчение!!! Остарял водещ с изтъркани коментари. Слави Трифонов демонстрира безкрайното си его! Ужас и нисък рейтинг!

Ужас!!!Тая Чалга кога ще млъкне?

пука ми , аз не го гледам , време му е да излезе в пенсия.

Това псевдо шоу, което разпространява идиотизма като начин на живот сред и без това опростаченото население на България, не го гледам от десетилетие. И каква е тая новина? Ами, и аз си преподписах договора с работодателя ми, моля да го имате предвид! Кой го интересува. Само отклоняването вниманието на хората от действително важните проблеми в държавата!

Хора, защо е този вой? Щом предаването на Трифонов е толкова лошо, значи всяка друга тевлевизия ви предлага нещо по-добро според вас, по за вашия изискан вкус и интелект. Ами гледайте тези телевизии! Аз например не гледам кулинарни телевизии, смятам, че Джейми оЛИВЪР и нему подабните са идиоти, но разбрах по косвен начин от други предавания, че наши изискани интелектуалци го гледат и му се възхищават. Намерете си интелектуална телевизия и я рекламирйте тук, за да промените нещата. Бъдете съзидатели а не само отрицатели.

Давам съвет - НЕ ГЛЕДАЙТЕ НИТО ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ, така ще изчистите съзнанието си от паразитните мисли, които се разпространяват чрез т.нар. масмедии. Телевизия - в превод: ставаш с визия на теле!

удобен е провежда политиката на БСП и ДС и руските петоколоници, нали червен купен чалгар

точно! +1000

О ! Тука ли ви стяга чепикът! Сега е ясно защо сте побеснели с коментарите си - от страх.

"Шоуто на Слави" ще остане в ефира на bTV. Много важно! значи ще продължа да не гледам тази B-tv.

като не ви харесва не го гледайте! Има още стотина канала! Това предаване си е избор на бТВ и толкоз! Аз също много рядко го гледам, защото не мога да изтрая някои от простотиите (според мен) в него, но уважявам мнението на останалите.

И за да има пари за този чалгар рекламите вече ще са през минута.Аз такива сандвичи не ям,искам пони,д-р често уринирам,бебето кинкю,"изворна вода"от кладенеца,кой ми изпи отровата.....

Tова е така не само за предаването на Слави, а за всички телевизии. Я вижте какво става в тъпотията, наречена Часът на Милен Цветков след полунощ по Нова. Или по кабелните телевизии, в които просто човек може да забрави коя боза е гледал, защото е решил, че филмът е свършил и почва нещо ново. А колко са безумни, безсмислени, не отговарящи на реалността тези реклами - да му мислят рекламодателите, които се доверяват на някакви инфантилни идиоти да им правят идиотски реклами и дори си плащат за простотията си.

слави и "шоуто" са олицетворение на кочината България.Той е един от създателите и.Повече от 10г.не съм си помислила да го гледам,не че и преди това го гледах.хич не ти отива костюм бе чалгарю.

ми омръзна като горичива ряпа - има такъв израз. А за година ли е подписан договорът - не разбрах. Такива простотии чета по диагонал.

С очила!...

BTV преди да преподпише договорът си с Принца на чалгата, може би трябваше да направи "референдум" колко българи одобряват това псевдоШОУ...защото като чета коментарите не разбирам някой да е съгласен това предаване да продължи.....явно става дума за пари, които някой е платил на тази телевизия да се излъчва това псевдоШоу с оглед предстоящите избори и излъчване на политически послания чрез огърчинския псевдоинтелигент.....

а аз , като чета изсипаните тук коментари, си мисля, че някой е платил на един куп драскачи, за да пишат отрицателни коментари за шоуто на Слави. Хайде докажете, че не е така. Не че Слави е цвете в последно време с това самочувствие и държание , но поне излиза с лицето си, а вие само дращите.

Без изненади! бТВ няма с какво друго да си запълват програмното време, освен с подобни помии, турски и индийски сериали, купени на килограм за без пари!!!! Тази телевизия не е за нормални хора с интелигентност и IQ около средната за страната. Само полуидиоти могат да я гледат. съответно и предаванията и водещите им са за такива.

Може ли да ми препоръчате телевизия, която според вас е нормална , за да я гледам

HBO

MEZZO

Toni Montana - Браво,1000% споделям вашето мнение.Кой създаде това чудовище Славе Трифонов е бил САТАНА.

Деца мои, до изтичането на този договор дълга ме зове да ви ментор и рупор, който ви показва какво да мислите за всички в тази държава! Когато договора изтече и видя, че няма да ми го подновят, тогава дълга ще ми повели да влезна в политиката и да изчистя всички долни политически боклуци, който са се впили в майка България и я крадат безобразно. Засега това обаче се отлага. Дълга ми го повелява, не забравяйте! Спете спокойно, деца!!!

Значи вечер пак няма да гедам бтв.

отдавна не я гледам. с тези простотии, с които си запълват времето....., как човек да ги гледа!?

От много време не го гледам .Не знам защо го бутате като новина в дира, не искам да си развалям настроението.

Слави е реален пример за това как след 89 година в България изплува " утайката на утайката " !

ей няма да го разкарат тоя идиот.. колко години още ще промива мозъците на хората? кой изобщо си губи времето да го гледа

Бойкот на Босфор ТВ (БТВ) !Бойкот на цялата продажна мутринска паплач!Да ги изтрепем!!!

Много обичам салатно-ракиените полюционери кат теб.

а така тук е: Храбрият шивач - седем с един удар. избий ги до крак, и удри още една-две рикий. още-още минусчета дайте. и рикиика, удри.

Салата - само Гръцка!Ракия - не мерси! Само с оружие ще има оправия в тази колония , в която ни превърнаха !А мутрите трябва да бъдат ликвидирани до крак!

Не съм фен на СТ и истерията му напоследък, нито на тъпите му песни, особено последните глупости, дето текст, музика и видео са от различни галактики. .... Но да ви питам: - някой ви е вързал да гледате учиндолския? - имате само един канал на ТВ-то? - Нямате батерий на дистанционното? - или просто нямате какво да правите и плюете наред?

Щом Николета е в БТВ, защо не и Слави? Той поне има по-кадърен екип.