Кортни Кокс съжалява, че си е правила козметични корекции

52-годишната Кортни Кокс призна, че съжалява, че се е подлагала на козметични процедури за разкрасяване.

Обратно в новината

Коментари - Кортни Кокс съжалява, че си е правила козметични корекции | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, ще съжалява. Най-после се е погледнала в огледалото. Пуста суета...

Боже, какво невероятно красиво момиче и жена беше! Защо, бе, скъпа!?

Каквото и да си говорим - скоро ще има "взрив" от самосъжаления и в Бг. Да подариш на дъщеря си пластмасови "цици" за абитуриентския бал!?!? (сега е модно) И след време да чакаш свестни внуци?!

Според мен "никога не е била красавица" е леко преувеличено. В 20-те си години е била доста добре изглеждаща млада дама, бих казал аз - link

Никога и никъде не съм обсъждал как изглежда. Поста ти е към някой друг/някоя друга. Сигурно към 123 ?.. където е написана чиста истина.

Нали казват, че когато красивите жени остареят разбират как винаги са се чувствали грозните. :)))) Сега сериозно - тази актриса никога не е била красавица, че сега да е. Но виж една Моника Белучи, въпреки отпечатъка на времето по лицето й, още е красива. Просто хубавите черти при някои жени се запазват с годините. Излъчването, харизмата. Така че ........каквото и да си говорим дар е красотата. Грозните жени като остареят и стават направо страшни, докато една красавица има шанс да впечатлява и над 50. Да ме извиняват по-скромно изглеждащите дами, но си е истина.

Интервенциите били такива каквито изчезват, ама друг път. Има за какво да съжалява. Имаше прекрасни очи и ведър, учуден поглед. От какво ще да се е сменил погледа и цялностното й излъчване тогава?

Сърдят се, че им обсъждат външния вид, но когато бяха млади и привлекателни не се сърдеха. Както се казва "Га ядахте кифтетата..."

Тая колко ми се искаше да я таковам като по - млад, а сега остаря и заприлича на нечия леля...

Колкото и минуси да сложите истината е такава - като млада беше много красива, свежа и секси, а сега на 50 години прилича на по - голямата сестра на Деми Мур.

А ти щом я помниш като млада, значи си на нейните години. И защо си мислиш тогава, че си по-различен от нея външно?

Ако иска по-дълго да се радва на живота, всеки човек трябва да се примири с факта, че ще остарее. В това няма нищо лошо. Само че някои холивудски актьори не искат да го разберат и неистово се опитват въпреки отминаващите години, да изглеждат все на 25. Но това зависи от докторите, в чиито ръчички попадат. Понякога успяват, но се превръщат в нещо съвсем различно от оригинала и в никакъв случай не по-добро от него. За някои - тъжно да ти стане!

не остарява като катедрала, спор няма

e изглеждала като катедрала, че да остарява като катедрала?

Обичам го, ама няма интимност, ибаче пък сме 11 години заедно. Ще се женя за китариста (който е 100% различен от Аркет), после няма да се женя. Сега пък пак ще се женя за него. Иди че ме разбери, аз съм ЖЕНА!

-Кои сме ние? -Жени! -Какво искаме? -Незнаееем!!! -Кога го искамее? -Веднагааа!!!

не знае какво иска неминуемо си го намира. И който не знае къде отива го устройват всички дестинации. Не разбирам само що ревете като си го намрите и що не ви харесва крайната цел.

Каквото и да правиш, годините са си години. Права е, на 50 год. си на 50. Колкото и да не ти се иска. Затова, нека да остаряваме достойно.