Гери Дончева е новият участник във ”Фермата”

Манекенката Гергана Дончева ще участва в риалити шоуто "Фермата".

Обратно в новината

Коментари - Гери Дончева е новият участник във ”Фермата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съмнявам се дали ФЕРМАТА ще бъде с рейтинг от миналия сезон? С показаните участници нещо ми се бърка какво ще гледаме...... Аз не бих и няма да гледам подобие на бръдърци??????? Успех!

Това "ВИП" ферма ли ще е? Простотия до шия-то от опосумите друго и не се очакваше.Стартират добре и после се оАкват отвсякъде.

Май Крум Савов много ще се изложи с участието си в такъв вид предаване..........., толкова ли го е закъсал финансово??? Ако останалите участници бяха на друго ниво.........., ама с тия миски ще е пълна простотия.....

Да види, лесно ли е да те доят без да те питат. А и споменът за нея пак ще оживее.

Толкова секс има в тая мадама! Стана ли вече милфче или да я чакам още малко?

Много мис(ир)ки във Фермата тази година. И това предаване се опорочи в PR на знайни и незнайни личности.

Точно при споменатите личности тегне въпросът откъде да вземат хонорар. Че иначе "гла-а-а-ад".

Случаят се Гери Дончева прилича на приказката за Пепеляшка. Или Золушка по руски, защото майка и е рускиня. Как от едно симпатично провинциално момиче, се опитват да направят принцеса. Така поне се старае да изглежда на снимките. Според мен, тя беше естествено по красива и привлекателна преди, когато си беше едно симпатично провинциално момиче от Плевен. И още по точно от плевенското село Садовец. Лично на мен по ми харесваше, когато ходеше по селата при децата, да им показва книгата, която беше написала за тях. Фермата е едно измислено предаване, пълно с неестествени неща. Аз съм селянин и умея да различавам бутафорията от истинското. Желая и успех, ени уей.

тази южна красавица е рускиня, колкото ти си синьор!

тая ич не я мислете, 100% има някой дърт козел дет я плющи

Стою

Ама са ги наредили едни "фермери"... Никой от тях не знае колко пъти се прекопава пшеницата :)

ти прекопаваш пшеницата?? стига бе! прочети кои са окопните култури!

Стою

Това имах предвид. На много хора съм задавал този въпрос. Повечето изобщо не могат да осмислят, че няма как да стане. Все едно да си прекопаеш райграса в двора. Но не се усещат.

Стою

ПС А ти явно не осмиляш поста ми.

шоуто ще го прави крум савов. другите ще радват окото на мъжката публика.

Стою

Ега ти и мъжете, дето ще го гледат...

Аз пък във "Фирмата" имам една дузина момичта като Гери.

че е манекенка, че тъкмо се чудех каква е, а като я гледам нямаше да ми мине през главата ,че е манекенка! Абе до кога ще рекламирате подобни пошли и блудкави предавания, пълни с елементи , които за малко слава са готови да се правят на маймуни цял живот.

Ако някога имам пари, ще се оженя за нея.

Фермата, Биг, Миг и тинтириминтири. Вкарайте ги тези убавици в порноиндустрията, та да избиете всички рейтинги бе.

За жалост повечето са с прекалено евтин вид, силиконови, джуки и тн. Но Дончева става.

Дончева ще е супер в Блакед с два напомпани шоколадови самеца.

Егати манекенката ..... хахахаххах

Има гърди на богиня.

Стартовите предавания на "Биг Брадър" и "Фермата" бяха интересни, защото участниците бяха обикновени хора. Всяко следващо предаване се запълва от познати и приятели на продуцентите, закъсали финансово, или нуждаещи се от допълнителна реклама за падналия им рейтинг. Кръгът е затворен - печалбата също.

Да, и в България това беше за първи път, после се разбра що за простотия е. Така бяха приети първоначално и сапунените опери - нещо невиждано преди това.

Много красива жена,но защо ще се излага в реалити...Направо ме е яд на нея.АЗ с удоволствие ще гледам Фермата,заради участниците.Миналият път повечето не бяха популярни личности,но сега...Ще се забавлявам..След дълъг и уморителен работен ден точно това ще ме релаксира!

ПИПО

Да ти имам е релакса...

КОНСОМЕ !!! Тия прости женици , пръкнали се от нищото на нищото , от пълно морално деградачество и простотия и битовизъм , в един момент сатват Хай -Лайф И готвят КОСОМЕ ... А тиквите празни и през ушните миди вятъра прави звук като жътварска сломна на слог.. КОНСОМЕ !!! ХЕ ех хех

Тая коя беше?

Те хората са го казали може цял живот да градиш име и една грешка да те срути. Видяхме я в естествен вид, говор и отношение към нещата в черешката на тортата. Повече няма какво да добавя , тя си се показа в целия си блясък. Претендира да е образована, обаче се получи точно като простоватите хубавици, приятно ти е да ги гледаш докато не си отворят устите, та и тя може да е хубава и интелигентна, но отношение към хората, душа и сърце, естествено държание няма. На който му трябва красива кукла - енциклопедия - за него е. Като я видях каква е префърцунена хич не я виждам във фермата, ама и няма да я гледам така, че хич не ми пука.

Тия двамата опосуми, родени , израснали и живеещи на софийските павета, нямат никаква представа от село и селски живот. Но създават някакво ерзац предаване , за да печелят пари и да заблуждават хората. Ако това е фермерски живот, ако тези изживяващи се като мачовци и въртиопашки ше ни представят нещо , по-добре да не гледам тази пикня.

Гериии ще ти изям прасенцата! На котето също няма да му простя! :)

Тия двамата опосуми както и да се рекламират никой няма да им гледа предаването...

С тея вимета си е баш за фермата. А дано покажат и некой рекорден млеконадой. ;)

Ох аз как искам да ора Герито, не е истина.

и аз, и аз! А също бих издоил и кравата!

Някой от селяните яко ще обрули сливата.

А ще прави ли консоме :))))

Красиво момиче, ама лисугерите са я прилъгали! След фермата в живота й ще има лек аромат на ла..а - и в буквален и в преносен смисъл! Не бива за 50 000 да станеш за 5 ст...

не бива, никак даже. Ама трябва да се яде нещо. Явно от мъниченство само не се заработва добре.