Миро се ожени на остров Корфу

Мирослав Костадинов-Миро се ожени за дългогодишната си приятелка Ели Златанов на гръцкия остров Корфу.

Обратно в новината

Коментари - Миро се ожени на остров Корфу | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опаааа, скриха ми въпроса. Ми пак тогава. Ели Златанова не е ли бившата на Лилето Йончева, че има много съвпадения - с името, с живота в Лондон...

Нека животът Ви да бъде изпълнен с хармония, щастие и Любов!

Желая им ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ И ДА СЕ ОБИЧАТ до края на живота им! Напук на българската злоба и завист,която доведе този народ до пълното му оскотяване!

Пълно оскотяване, което доведе до озлобление и завист. Резултат от мъдрата държавническа политика на некомунистите!

Талантлив, красив, интелигентен и добър! Изключително рядко се случва такава комбинация. Това момче винаги ме е изненадвало позитивно през годините. Честито! Здраве и дълголетие! Бъдете много щастливи!

Колкото злоба, толкова и простотия. Да мразите политиците, че ви лъжат е нормално, да плюете управниците, че ви крадат и ви подритват като боклук е нормално (макар че кой ли ви ги е избрал?), но толкова помия по повод сватбата на човек, който не ви е направил нищо лошо, не ви е накърнил интересите с нищо , прави музика и изобщо не ви пречи с нищо, си е направо патология. Какъвто ще да е Миро, това засяга само него и жена му, не и някого от тъпите парчета тук. И писаниците ви показват само собствената ви тъпотия, колкото и да искате , не можете с нищо да навредите на никого с тях, прекалено сте незначителни и на никого не му и дреме за вас. И понеже си го знаете, сте още по-злобни, но вредите само на себе си. Позитивните, веселите и добронамерените хора живеят и по-интересно и по-добре от вечно вкисналите злобари. Живейте си живота, Миро и Ели, радвайте се на музиката и светлината!

Позитивен си избирателно. Бъди позитивен и към тия, дето си ги нафулил с кеф! Олекна ти, нали? Ами, приеми, че и те си фулят с медицински цели и си живей живота. Нали не ти кривят капата? Или... има за какво да се засягаш? За този вид писания, срещу които роптаеш, си имаме специфичен израз, който, не зная дали няма да стане повод да ми шитнат поста: "душевна чея"!

Булката не работи ли в ресторант "Камината" на Бедфорд Хил?

Аз съм клавиатурен специалист по всичко.

Ах, колко "изтънчено", ах колко "хитро", пък то - съвременната ни "Не съм от тях к"ак Сийке"/ апропо, в карикатурата на Чудомир, к'ак Сийка беше със забрадка, но не беше ли и с подпетени чехли и брадавица на носа?/

Извинете, малка корекция: Първо - "Как' Сийке", вместо "к'ак Сиййке" и Второ - Как'Сийке е в кавички.

Много Позитивен Човек. Каква му е "ориентацията" ми е През Онази работа. Добър Човек. Пък, че Може да Пее- не знам, кой може Изобщо да го имитира.На този Добър Чавек му пожелавам Много Щастие. А Булката си е Хубава. Гледах снимката от 2005 -та май - Едно Хубаво Дете, като по Яворов. Щастие и Здраве от мен.

Е те са си най-добри приятелки.... кво толкова като са се оженили...

Намери си и ти съпруг! Под път и над път са. Пък и това е бъдещето на Европа -не закъснявай, че ще изостанеш!

Кога е развода?

Айдее, още една смешница с малоумна фамилия. Поради що се срами от българската си??

Що ли там, в чужбина са и: Нина Добрев, и Дилма Русев и т.н. А на Хилари Клинтън и Мишел Обама що ли фамилиите им са точ в точ като на мъжете им??

Честито на Миро и Ели, дълъг и щастлив семеен живот, красиви и здрави деца, талантливи като тях!

Миро,Миро, от папараците може и да си избягал, но от злобарите и на Луната да отидеш,не можеш да се скриеш. В устите на някой човекоподобни пишещи тук има повече отрова отколкото в устата на кобра.

Да ви иска разрешение ли, за да се ожени? Голямо плюене. Дали ще публикува снимка с родителите си на същата тази сватба?

прости, селяни като Венера. Знам, че не е омъжена за богат гей но иска да захапе. Тъпачка. Миро е дълбоко религиозен - малко не ми се връзва, но негова си работа. За мен е добър певец и красив при това. Обичам хубавите хора. Да са живи, здрави и щастливи.

Моника права си, ама тя ще се надянва на друг.

Mного са ми забавни коментарите на жените???!;) Aми, той бил "гей" ??!!;)) Aми вие, цял живот сте гейове бре мили??!! цял живот, мъжете ви бъркат безброй пъти в оная цепка, която имате между краката си??!! ;)) Cменяйте тампоните, че замириса!!;))

гей си тиегати изказването егати нещотобарка ти на теб нещо в мозъка

Да са живи и здрави Ели и Миро, и да правят с живота си, каквото те желаят! Аз също се ожених за известен и богат гей и не съжалявам. Имам свобода, мога да правя каквоо си искам, харча му парите, ходим по партита, а за пред хората и медиите 4 пъти в годината почивка - Малдивите, Карибите, Хавай и на др. места. Пей сърце-живот здравей. Флиртувам и мога да бъда с когото си пожелая. Не завиждам на моралните, праведни жени, омъжени за хетеросексуални мъже, натъпкани по гарсионери, пресмятайки всяка стотинка. Ама всеки взема от живота това, което желае. С партньорите на съпруга ми сме добри приятели, излизаме по ресторанти, пием си кафето. Нека всички да си гледат в собствената си паничка - тогава ще сме добре. Приятен ден!

С всичко съм съгласна с изключение на тъпото презрително "натъпкани по гарсониери". познавам хора, живеещи в гарсониери, на които такива дето обикалят карибите и Малдивите не могат да им стъпят на малкия пръст. Права сте за всичко, но не бъдете горделива. Един от смъртните грехове е все пак.

Предполагам, че този коментар е замислен като " тънка ирония" и подигравка на статията, на съпруга - предполагаем гей и на съпругата , чието име завършва на ...ОВ като при мъжете, каквото и да означава това. Кой разбрал - разбрал

Много сложно за разбиране, че на Запад "ОВ "не съществува, а фамилиите на мъжете и жените са еднакви - напр. Обама, Клинтън и т.н., съответно и Нина Добрев, Дилма Русев и т.н.н

Ако има нещо вярно - не ти ли минава през ум, че на "банкомата си" му дължиш поне за пред хората уважение и дискретност по договорката ви?? Иначе за какво си му, а като не ставаш и затова, дали не би ти врътнал кранчето, ако ти прочете писаниците, как го водиш за носа?? Само че, защо ли ми звучиш по-скоро като злобна, никому известна, тайно нещастно влюбена разкрепостена ученичка / мислех и за"кифла", но т.е., би могло да си и по-голяма, а надали:-((/

А аз да съм споменала поне буквичка от името му, какво работи и къде живеем? Описах просто моя случай, за да покажа, че не бива да бъдем тесногръди и да вкарваме другите в собствените си модели! Освен това пропуснах да кажа, че е известна личност, мъжкар, със страхотно тяло и интелект. Никой не би предположил , че е гей, никога няма да кажа името му! Неговите партньори са много хубави, а някои се оказват бисексуални, така че аз също се възползвам от тях.:-)

Миро, по-добре Come out...

Сега крум ще си пререже вените от яд :D

Таз година булка, догодина - Евгени Минчев!

За Миро не се учудвам - ясно е от години, че се интересува от собствения си пол, но едно е удоволствието, което е до време, друго е като се замислиш, че без семейство си сам след години, та него го разбирам за този брак, иска поне привидно семеен формат и деца най- вероятно. Виж жените, които се женят за п....и не разбирам какви очаквания имат и каква представа за семейство, аз никога не бих го направила...

То човек да го е страх да си изкаже мнението - веднага го обявяват за злобар и лош мат`рял.Ами моето мнение е , че тази Ели никак, ама никак не е хубава и нещо по-лошо - има простоват външен вид.Освен това не можаха ли да се оженят в България, ами дават парите си на гърците???? Нека плюенето започне СЕГА!

Kойто го е "Cтрах" от мечки, не влиза гората!! A "Cега", ти се изплюх в хралупата!!;))

То пък едно мнение...Но виж, за Гърция си права. Вместо да дойдат да си направят сватбата във ваше село в хоремага, та малко сеир да види населението, те отишли в Гърция! Как може, кого са питали те, бе?

човека се е Oженил, публикувал им е снимка със жената с която прави сватба, завистливите и простите ганювци коментират че бил гей??? Aбе, да ви EM-та нещастна!!;))

Затова живеем лошо ние в тази една педя държавица- защото сме лоши!Като ви чете коментарите човек ще си помисли,че сте били на Миро под юргана или всичко ви е на 6, та сте допрели до неговата сватба?! Как ли са ви одумвали и вас такива дребни душици, замисляли сте се? Такава простащина и безсмислена и непредизвикана с нищо (от Миро и жена му) злоба лъха от 90% от писанията ви, че ми се повръща. Чак за името на жената се хванахте- ами чудите ли дали артистката Нина Добрев е мъж? Или Мишел Бонев? Жалка работа.

а германците, откакто са твърде толерантни, добре ли живеят, или напротив?

Изместването на въпроса е следващата простотия след тия, за които разказва Синт. Какво налага сравнението с Германия, ти самият знаеш ли или ей така си бръщолевиш? И да е лошо в Германия, теб какво те топли? И защо ако е лошо в Германия, това да значи, че нашето е хубаво? Нелогично и изтървано говорене - неумение за мислене, неумение за анализиране на инфо и неумение за говорене. Ето за това живеем лошо. Щото такива като тебе тъпанари - бол. Айде напънете се вече, де, напънете се един свестен диалог да направите, една смислена и на място реплика да изрепликирате! Посредственици!

Как живеят германците ме питаш? Ами по-добре от българите, най-общо казано. Не казвам перфектно и идеално. Но щом няма масово заселили се германци в България, а е налице обратната тенденция, може и сам да се сетиш.

на никой вече не му пука дали някой е гей или не освен на най-простите и задръстени хорица. Защо трябва да се разиграват подобни театри в днешно време? Публична "тайна" е че Миро е гей - дори не е бисексуален.

публична тайна??? да го разбираме клюкарска,завистлива,злобна тайна!! ами ако знаеш за теб какво говорят "тайно но публично", че си и съименница на моника люински???;))

Може да не ти пука, че някой е гей, но пак да си прост и ограничен.

Публична тайна е, че и аз съм гей. Станах гей в момента, в който отказах да преспя със засукана съседка след като няколко пъти я поканих на вечеря. Просто прецених, че душевността й и ценностната й система не съответстват на моите. Мина много много време от тогава. Женен съм, имам 3 прекрасни деца и въпреки това, не спирам да чувам от тук от там, че съм бил гей. Оказва се, че съм бил преспал даже с доста известни личности.

Честито КОЙ е младоженката ?

Mайкати бре,... да ти EM-та!!;))

бащите ще трябва, бащите

Честито, но... аз смятах ,че тоя човек е хомосексуалист. Винаги ми е бил симпатичен, гей или не, но просто ....ъъъ ...не знаех ,че харесва жени.

Миро е добър музикант и изпълнител, но тоя цирк със сватбата не го разбирам! Цяла София знае къде, как и с кой! Като почнем от танцьорите мъже, с които ходи на турне и се мине през известни бизнесмени и хора с възможности! Ама айде, живи и здрави, понякога пък любовта е извън приетите норми и задължителния секс! Може би давата са открили нещо повече от това!

Ти ли си цяла София, скъпа? И приятелките ти, дето си пиете кафето, когато се откраднете по час между работата, готвенето, гладенето и прането? Ами говорете си поне свестни работи де, не кой с кого спи! Цяла София ... тъпанарка!

Средновековните умове да вземат да прочетат малко книжки, за да не се излагат с елемнтарното си мислене.

Да са живи и здрави! Миро е един от най-добрите ни певци и автори на песни. Само съжалявам, че развалиха Капизма, защото бяха изключително добри. И досега са ненадминати.

Много злоба. Какво ви интересува. Гледайте си вашия "идеален" живот.

Миро има право да прави каквото иска, стига да не пречи на останалите. Като е хомо плюете, като се оженил пак плюете. А това въобще не е работа на друг, освен негова. Все пак сега децата му ще живеят по-нормално от децата на Елтън Джон.

зАЩО МИ СКРИХТЕ КОМЕНТАРА? пРОСТО ПИТАХ ТОВА име .......ОВ за какъв пол се отнася

Като за теб - и Нина Добрев е жена!!

Като за теб - и Нина Добрев е жена, както и Дилма Русев и т.н., особености на "превода" на нашите имена в други страни, в унисон с възприетото там. Момент, според теб, по твоята логика, напр. Хилари Клинтън и Мишел Обама, трябва да са ... може би са ... какви??:-)))

Горката женица. Да чака 11 години. За един пръстен и за уж вечна любов.

Миро е лицемер. Човек, който няма вътрешен мир. Човек, който лъже себе си не може да бъде честен към другите! Не знам защо си го причинчва.

Защо сте толкова завистливи бе?!Оставете човека ни мира! Що за тъпанари сте?!

Не става въпрос за завист. Тук става дума за един объркан човек, който публично се излага.

Това е изписано на лицето му дори след лифтинга, който си е направил.

честито ! и за дълго !

Честито. Да ка живи и здрави. Радвам се, че Миро не е поел от евроатлантическите ценности каквито бяха слуховете.

Не са слухове, а твърдения.

Честито, да са живи и здрави. А бой имало ли е на тази сватба?

нямат никакви романтични снимки двамата уж влюбени. Що така ?

Може да не ги влече ексхибиционизма и да постват и тагват час през час.