Убиецът на Джон Ленън остава зад решетките

Марк Дейвид Чапман, убиецът на легендарния фронтмен на Бийтълс Джон Ленън, получи девети отказ за условно предсрочно освобождаване.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът на Джон Ленън остава зад решетките | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чете коментарите и вижда човек колко лесно се манипулира публиката. Единия е светц, другия дявол. А всъщност между двамата няма разлика. По-точно разликата е, че убиецът е разбирал много по-добре къде се намира от жертвата. САмият факт, че не го освобождават показва незрелостта на обществото , на хората. В същото време милиони низши същества са на 'свобода' дори и в прехвалената Америка. За у нас - да не говорим. Бебета, незрели.

Ако писаниците ти не са някакъв извратен майтап, е най-добре да идеш на психиатър. Явно си имал/а тежко детство и се налага да ти се обяснява на дърти години кое е добро и кое - зло.

дето убииците ги изписват все с трите имена -сигурно е много позорно.

ОЩЕ ТОГАВА,КОГАТО СТАНА УБИЙСТВОТО НАПИСАХА ,ЧЕ ЧАМПЪН Е УБИЛ ЛЕНЪН ЗА ДА СТАНЕ ИЗВЕСТЕН

че не е в България - досега да са го освободили. Тази гад- ако е ненормален да лежи щото винаги може да повтори. Не ни казват защо посегна на Джон Ленън, но няма значение причината. Милиони страдат за Ленън.

както пуснаха Лий Харви Осуалд

Демокрация?!

Не го пускат за да не пропее кой стои зад него при това убийство.

Кой знае колко секс са правили с него негрите.

Това да не ти е България, мръснико.

пуснете го моля ви, за да гръмне азис.

Ако този изрод беше в български затвор и съдбата му се решаваше от български съд отдавна да беше на свобода. Защото България е рай за бандити, убийци, престъпници. Леки даже условни присъди, безнаказаност допуснати и толерирани от прогнилата от корупция Българска съдебна система. Дано изгние до кроя на дните си в затвора този изрод или случайно ако го пуснат някой фен на Джон Ленън му пръсне мозъка с един изстрел.

Последното изречение бих го заменил с "да му падне тухла на главата", защото фенът на Ленън ще го лежи този плазмодий. Капиш?