Джъстин Бийбър влезе в ”Гинес” с 8 рекорда

22-годишният Джъстин Бийбър отбеляза осем рекорда в тазгодишното издание на "Световните рекорди на Гинес".

Обратно в новината

Коментари - Джъстин Бийбър влезе в ”Гинес” с 8 рекорда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз почвам да си правя малка сувалка в мазето, зареждам и багажника с компоти и туршия и напускам този свят, просто ударихме дъното. Отива на друга планета да живея с по-цивилизовани едноклетъчни :)

Този , певец или музикант е ? Щото в края на статията пише, че връчили наградите на музиканта...

Не, че изпълнителите ат по-добри. Публиката затъпява.

А това отпред? Питайте жените. Но нашият Криско е по-велик, както се оказва, така че Бъбъл ряпа да яде пред такива родни таланти!Е те тва е колтура, да му се не види!

Какво е "стриймване"?

Каквото е " в класацията за сингли "

Заслужаваме си го, дотам сме изпаднали като население на Земята. Всичките приказки за технически прогрес и колко сме напред - ставаме все по-овчедушно сгънати пред онези, дето са купили и подметките ни и ни бройкат като статистика по нета. Добре, че вместо него не беше някой като онова мустакатото "нещо" дето спечели евровизия-та...

Аз съм на 56г. и много го харесвам.Повечето му песни ми допадат с мелодичността си и това,че могат да се запомнят.Видеата не винаги ми харесват,но аз съм две поколения напред и това е естествено.Ако бях млада/моите момчета са по-големи /сигурно щях да се побърквам по него,симпатично момче.

Сигурен съм, че той ще те побърка от оргазми.

Всяко поколение си идва с идолите ! :)

по-скоро си идва с идиотите.

Всеки плюе американците, явно е модерно. Но няма как да им се отрече, че знаят как се прави шоубизнес. Индустрия за милиарди. А Бибъра - кой не би искал да е на негово място?

заработи ли комерс машинката търсенето се надува като балон! Феновете /ахмаци по наш бг-тур превод/ се натискат и дори ще те пребият да им вземеш парите, защото това е единственото на което разчитат и могат да направят..

какво ви е мнението за многото американци, които не харесват Бийбър? И тях ли включвате към всички?

За тези рекорди, ако са коректни от Гинес, трябва да му изплатят поне $160000, не че момчето си е надиплило милиони дотук... Май доста народ ще се издразни от факта

Още обаче не е подобрил рекорда на Веско Маринов за най-бързо изхвърлен диск.

85 милиона разтоврени крака, тоя няма ли да му дойдат много ;)

луд свят. някакви дяволски сили правят хората ненормални.

УЖАС! !!!

... а царят всъщност е гол. Но важното пари да има.

Пълно падение, комерса е пълен......