Коментари - Яна Маринова взе награда за женска роля в Русия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това, ако не са силиконовите цици е за конкурс за травестити.Да ви имам вкуса, идиоти!

явно е способна актриса. Кадърна, както се казва на чис нашенски.

Браво! От първият филм в който я видях СТЪКЛЕН ДОМ беше ясно че има потенциала за звезда - и се радвам че признанията не закъсняват. Хора радвайте се!

Бих казал, че в сериала "Хотел България" наистина беше хубава. В "Стъклен дом" - само горе-долу ставаше. Е, разликата в годините между двата не е съвсем малка.

типично за бг филмите е лошото озвучаване на актьорите! трябва постоянно да си напрягаме слуха... пууу, така и не се научиха... а и дикцията им е все едно са на лафче с приятелите си дето ги разбират к'во фъфлят... и все пробутват едни и същи артисти вече 20год ... хеле тоя башар все се вре навсякъде... бахти измекярчето уродливо грозно наред с блатечки противягата и оня гологлавец дет' раздава фейк милиони на будалите... аман ве да е'а бг киното смотано

браво...

Душата става за такоуто, но като актриса е на границата между чалгата и нормалното кино.

Този филм е със Златна малинка в моята лична класация. Посланието - позитивно, само дето филмът слаб. Слаба дървена игра на Яна Маринова. Иначе тя е една хубавица, дето където и да се появи, все краси :)

Браво на момичето, жената де:) Само така!!!

Не съм го гледал, но сега определено ще го изгледам! Щом руснаците са и дали награда, това означава голямо признание, те имат много красиви актриси и са големи ценители на киноизкуството! Браво на Яна!

Най-после един Български филм, от който да не лъха отчаяние и безизходица. Българският зрител има нужда и от такива картини, защото в България има има И красиви неща!

савецката пацелуйкофщина, раздават си ордени, медали и награди с тонове ? Да живее посредствеността, там ни е най-готино ?

pecheli nagradi ! Prechi ti ne che e spechelila nagrada v soveta ,a soveta ! Neka da specheli nagradi i v shtatite! To hubavoto si e hubavo nasekade.

Извинявайте за маймуницата.

Старта е даден от Плевнелиев с орден Стара Планина за ония руски посланик.

на какви филми да се раздават ордени -на американо банановите,банални и еднообразни ,бездарни средностатистически олигофренски ретро усмивки от старите ленти в стил Холивуд -филми които вече и Буркина Фасо и Бурунди нещат за закупят.

Дааа, затова замунда и арена бг са пълни с американски бози, а не с руски и български невероятни филми.

Е, сега може ли човек да каже на черното - бяло. Много е чаровна, красива и лъчезарна и дебело да подчертая, симпатична е и като говори и като играе роли и кагато е себе си, определено много готина.

аз я харесвам

Браво! Много я харесвам! Да е жива и здрава!

наистина е много, ама много хубава. И много амбициозна. Възхищавам се на силната воля на хора като нея. Респект!

в първия сериал на телевизията, където я видях за първи път ми хареса много като акриса. Не е хубава - това което прави фотошопа е видно.Но е изключително добра актриса и то тогава начинаеща. С каквото се захване го прави перфектно - изключително трулюбива - желая ѝ много успехи.

Има страхотни крака, това мога да кажа за нея. Като актриса е търпима.

Браво!!

Руснаците са най големите познавачи на женската красота. Така ги е орисала майката природа - да живеят с най красивите жени на света. И щом те са очаровани от Яна, това е най сигурната гаранция, че тя наистина е голяма чаровница. Ние се радваме заради нея.

собствено мнение като видиш една жена?! Да, хубава е Яна, но не защото някой ми е казал това, а защото на мен ми харесва!

русофилите по принцип нямат мнение докато не им спуснат някоя опорна точка от русия... жалка история! скоро ще ги питате за кой да се ожените

A стрелочниците като теб даже и име си нямат.

Браво, да и е честита ... И между другото още става за лашкане това девойче

Дари

Да й е честита наградата! Да е жива и здрава и да получава още много награди за филми!

Не е девойче, а жена на почти 40, ако не и на толкова.

много хубава

Чудесна новина! Браво! Къде в България може да се види филмът?

.torrent file:)))))))))))