Лиз Хърли показа как изглежда по бански на 51

51-годишната актриса се снима по бикини в имението си в Хартфордшир, Англия.

Обратно в новината

Коментари - Лиз Хърли показа как изглежда по бански на 51 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай боже всеки му на тази възраст да изглежда толкова добре, но на нея това и е работата, не се занимава с друго освен с външния си вид. А като взе да агитира за Брекзита съвсем ми падна в очите. Красива е, но красотата не е всичко.

Щом видях Лиз Хърли и се изхвърли х

Каката е яка. Който си поиска расов жребец може да обязди. И не заради парите и, даже и на опашка ще се наредят за нея.

mdkbg

Да е жива и здрава! Дай Боже всекиму!

на всички ни е ясно, че всичко е грим........ аз без грим съм обикновена, дори невзрачна, леле като се гримирам всички погледи са в мен. Дори синът ми на 8 години, като ме видя за пръв път с грим се потресе......не спря да ме гледа и вика - как се промени така хихихихихих

Да, госпожо, всичко е грим, включително и стегнатия корем и дупе :-)

А фотошоп ? А защо не покажем нашата Ирина Флорин ? Прекрасно изглежда на 52.

Моля Моля ама ще имаш да взимаш не на всички снимки е с грим,а и с грим и без пак си е хубава жена

Аз пък слагам само спирала, балсам за устни, рядко червило и лек фон дьо тен със слаба покривност, ако имам някоя пъпка си личи, но кожата ми е нежна и хубава. Не ми харесва грим тип шпакловка. Всички погледи са в мен при лек грим, излизам и без грим пак ме гледат. Хубавата жена винаги е атрактивна с и без грим. Някои жени не трябва да се показват без грим - факт. Гримът разкрасява също е факт, но съм виждала много грозни жени с грим и колкото и прилично да изглеждат няма как да минат за красиви. Според мен самочувствието ти е ниско и далеч не си толкова невзрачна в лице и видиш ли грима прави чудеса. Вероятно имаш правилни черти и чар и с грим си трепач ;), но ако си грозна и грима няма да те спаси.

Дали се подмладява и разхубавява или не, не е важно! Важното е, че не ги умее свирките! Даже мъжът и навремето беше потърсил някаква улична грозотия да му посвири на кавала, защото загорял за такава услуга, а жена му явно не я е бивало! Така че на външен вид е едно, а в леглото може да е съвсем друго (разбирай по-лошо)! ;-)

е, то красива и сексуална не са изравнени понятия

това е стара и позната истина. красивите жени не се раздават в леглото като грозните. те само като се съблекат и мъжа е готов, виж грозничките полагат доста старание, защото няма начин. Колкото по-красива е една жена, толкова по-малко ще означаваш за нея и съответно по-малко ще получиш не само в леглото, а във всяко отношение. просто красавиците няма нужда да се напъват за нищо в този живот.

Тази мадама е готина, но иначе не мисля, че слабите са красиви. А и са ужасно остри, като пръчки можеш да се нараниш с тях. А и едва ли са хубави за гушкане. Друго си е нещо мекичко, пухеничко ;)

Предполагам гърдите на някои кокалести са увиснали, защото мъжете само там могат да ги хванат и да им е хубаво.

Наистина някои бени ставаме по-хубави с годините. Просто така са се стекли обстоятелствата. Наистина доста по-млади не ги считам за конкуренция, защото се държат и говорят грубо. Не мога да си ги представя да са добри в любовта. Така че не се анимавайте с малки, оставете ги първо да се понаучат. Ето аз тепърва ще си наваксвам, защото родих млада и дълго време не можех да се оправя.

не само Албените!!!

Много е хубава!!!

Значи не се захласвайте. Всичко е магията на фотографията - грим, осветление, облекло, композиция ... Не, че не изглежда добре, но едва ли е чак като на снимките.

Възмутена съм от въпросната кела. Мооо бабо мръхлява къде си хукнала с тези гнусни месища да погнусяваш милите сладури горките мъже които та виждат.Мооо недей така ще им докараш я уплах, я инфаркт с тези провиснали стирясали керечови месища. На всичко отгоре си кривогледа и късошиеста, тялото ти е смешно и несаръзмерно, къси ръчички, къси и криви мазни балдъри и огромен торс, плосък като тапет. Земи са скрий с тези селфита и не са показвай повече в публичното пространство че направо ми са повръща от кели копелячки като теб. И още нещо - с тези евтини слънчеви очила не можеш да скриешбръчките пачо крак които имаш около очити.Ха ха.

Друго си е младото - вместо една 50 годишна Лиз, два 25-годишни Адел-а.

Боже, ела си прибери вересиите ...

Дормон Сикиш Бубу

Ще я питам, като стане на 61. На 51 и аз изглеждах така.

Прочети за леля Пена 58г. И на 70 е важна обичта.

Знам знам ;) жените всичките като видите някоя звезда която на 50 изглежда добре и започвате аз на 50 аз на 60 :) истината е друга обаче :) когато изляза на вън и като се огледам само тюлени виждам ... като се започне от 16 г до 50 г :) МНОГО ДОБРЕ СИ Е КАКАТА - говоря за ЛИЗ :) ох на батко :)

какъв женкар!

Къде изчезна индиецът-милиардер?

ау, прочетох милиционер и си викам- брей на кой е била гадже ;)

Как на кой, на Цецо разбира се.

Супер е, но жена като тази, потна, вода не е пила никогаш.

В зависимост от начина си на живот в днешно време жената на 50 си е направо млада. Е, щом има пари за пластични операции, съвсем няма проблем да запази и лицето, и формите на тялото си в перфектен вид дълги години. Дай, Боже, всекиму!

тая к'р хваща, ама работа не подхваща :) и тъй цял живот :) ген-мен т'ва е

Лиз Хърли е пример за това, как скалпелът на сръчен хирург, поиграл си край носа ти, може да ти осигури бъдеще на красавица. Има един филм от ранните и години, в който тя играе стюардеса, имаше там някакви въздушни драми. Обзалагам се, че никой не би я познал със стария и нос. Сега изглежда великолепно - и като лице, и като фигура, и като излъчване.

Филмът се казва "Пасажер 57".

Охааааа, добре е, само се притеснявам, ако я подкарам, дали би ми издържала на темпото ...

Опаааа ,айде ,време за реклама.

Не бе тъпан, на години е жената, аз за това се чудя, да не и хвръкне сърцето нещо ...

Еми за това ще си избирате здрави, стабилни жени, а не някакви лабилни скелети!

Щи стопи лагерите! :)

Аз съм с наднормено тегло, брадавица на челото и тромбофлебит.И въпреки това, Спас ме целува нежно през нощта.

А сега си задай въпроса защо го прави само нощем ....

работи до късно човекът :))

да те целуват НЕЖНО на 58 г с всички промени от възрастта,за които си нямала пари и време да корегираш като Хърли и болестите дошли пак от това е достижение,което не една от кориците няма. Нежно означава Обич. А това е ДАР.Пожелавам ви дълги години нежност.

Може Спас да е глух и сляп.

Разбрах какво всъщност искаш да кажеш, лельо Гена. Хърли е милф, но се усеща тишината в спалнята и.

'Леля Гена' предполагам е мъж или момче и се шегува. Какъв цирей на челото lol. Спас може и да желува нежно с беззъбата си уста, но кой знае как мирише. А на Лиз Хърли не и трябва някой да и пърди за да и е топла стаята със сигурност.

Или пък да и хърка, за да не е тихо.

Поредно доказателсвто, че една жена или е хубава или не е. И с годините само си пременя красотата, но пак си остава или хубава или не. Някои с годините стават по секси ( щото са се понаучили) но не и по хубави. Други обратно. Но истински хубавата е хубава, защото е хубава, а не защото е млада или подходящо гримирана. Това разбира се само за телесни показатели . И на живо. За артиските само поселдното не важи. Тях режисьори и оператори преценят през камера как ще изглежда. Лиз Хърли е хубава пред камера и като млада, и като по-възрастна. На живо .... ? А има жени които са перфектни на живо, но зле пред камера.

Бъра,бъра, дванадесет чадъра

Е то на глупавия всичко му се струва глупаво и безполезно. А по принцип, всеки коментар под такава статия си е загуба на време. Тъй че прав/а сте :-)

"Феновете похвалиха красотата й и отбелязаха, че с всеки изминал ден изглежда по-млада." Подлизурковци демек! Че изглежда супер, супер е, даже доста по-млади биха й завидели. Ама с всеки изминал ден по-млада....????

Аплодисменти!Прекрасна е! Благородно и завиждам!

Нека не прозвучи злобно, но всеки трябва да си пази оръдието на труда. Нейното е тялото и и е длъжна да го поддържа.

Да,наистина изглежда добре!Но на снимка с фотошоп.Една жена може да подържа фигурата си дълго времев добро състояние при добра генетика.Но кожата я издава.На живо със сигурност са доста по-зле нещата.И все пак е добре като за 51.

Скъпи дами, а също и господа: не се подвеждайте от снимките, това тяло не е плод на лежане по гръб, а на ежедневни тренировки. Сутрин вместо да пушите на терасата, поразкършете малко снагата.

Тука, братче, брулим сливата до последната джанка.

Е големи сте садисти мъжете, то мовек да не се разхубави или отслабне малко и веднага се появяват мераклии да го обрулят.

умно изполвани много добри гени

Както се подмладява с всеки изминал ден, да не се запише скоро в детската градина.

Пешко брат, добре че не живее тук в София ,че и отиде детската градинка.Ще се пенсионира от чакане.

Ето това е жена!!! Баси мацката....Евала, на тия години, изглежда направо трепач!

браво, дано повече жени на 51 изглеждат така!

За съжаление, в нашите реалности такива няма.

А ти понеже знаеш всяка жена, която срещаш на улицата на колко е години. Гледаш някоя, мислиш си, че е на 36, а тя се окаже на 47 години.

С тия ботокси в днешно време не можеш да кажеш на 20 ли е или на 60 ...

Завидовать будем!

Страхотна е! Бих се загаджил с нея, но няма да мога да отговоря на финансовите й параметри.

за тебе тя е read-only :)))