Даниел Петканов напусна гаджето си със скандал

Репортерът Даниел Петканов обвини публично приятелката си в изневяра.

Обратно в новината

Коментари - Даниел Петканов напусна гаджето си със скандал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този прост младеж, е и жалък. Милен прави шоу, ама този е пълен глупак, проЗт. Какво занимава хората с жалкия си живот. Какво, да не би той да и е бил верен. Това за липсата на изневери при известните, незнайно с какво паляци и женки тип парцали, хич да не ни го обясняват.

225 коментара, а аз не ги знам! Явно съм много изостанала и супер невежа, щом са толкова известни!

Ева го! Как щях да живея без да знам това???

Даниеле,вземи мене,моето момче.Аз няма да ти изневерявам с италианци.Е...само с африканци,ама то не се брои.

съвет от батко ти как да различаваш стоката от амбициозните печалбарки.Още в началото и предлагаш да работите за дете и която те обича ще се съгласи.Която иска слава,кариера и да се ръсиш по екзотични изгъзеци ще избяга с 200 от теб , а не 2 години да си мислиш ''Аз съм невероятен'' и рогата ръстът ли ръстът!

ти добре ли си, 99% точно това чакат, да родят и да виснат на някой на врата, да се "реализират"

Ахаха, ако още в началото кажеш на една жена, че искаш дете от нея, още преди да сте се опознали - по-скоро ще те помислят за психопат. Е, има там едни 5%, дето ще ти се вържат, защото ще си помислят, че е много романтично или защото гледат да хванат някой

Това е стар номер, да таковаш без презерватив и после да си обереш чуковете. Отделно, че все още не всичко се лекува, някои неща хронифицират гадно, други са за цял живот. И ако попаднеш на озлобена спинозна, примерно ...

и да чуем и нейната версия при бай брадъра,та да не излезе,че не е толкоз е.ба. ч колко се изкарва по улиците!

По стара българска традиция - когато жена кръшка е к.рва. А когато мъж кръшка е ебаси пича и следват овации. Альооо, да не сме в мюсюлманска държава от 3тия свят

хаха, поредното к.рве в защита на друго подобно, мъжа ти сигурно е най щастливия с толкова баджанаци и такава обща кофа

Поредният анонимен трол с тънка п...., който се прави на голям познавач на хората и обижда непознати, но скрит зад екрана

Няма лоша реклама, ако ще й да те види цяла България как лазиш по та.аци и рониш крокодилски сълзи. Само дето и потенциалните гаджета гледат и ако имат акъл за 5 стинки - не биха се хванали с тоя ревльо и клюкар. Че утре и тях може да изтъпани в социалките.

аз имам 1 въпрос към евентуалните му бъдещи дали го намират за красив?Не съм специалист по мъжка красота,но на мен ми прилича на конска физиономията му.Гледах снимките и разбрах,че е бил най-красивия от випуск 2010 на унсс или и там е било нагласено?Също Дани от София ден и нощ ми е плъхска физиономията/особено погледа/ ,но сценаристите го изкарват неустоимият мъжкар този съсел!А тази на петкан даниелов я видях от готварското предаване и ми изглежда супер ,но на живо как е и сутрин без грим ....

Дани, Дани...welcome to the club :) Почни да възмъжаваш. На такава жена се прощава всичко. Не е важно дали ти е "изневерявала" а колко време ще иска да бъде с теб. Тогава си мъж. Мъжете сме гости в животът на изключителните жени. Колкото по-дълго гостуваме...толкова продължава щастието :)

Хроника на едни жалки хора: 1. Неква върти по няколко мъже 2. Един пишман известен в БГ се залепил до нея 2г 3. Всички вярваме, че той не е знаел за кво става реч, въпреки че девойката е пускала явно във фейса снимки с некъв жабар 4. Сдърпват се. Той й вика "Твойта мм" 5. Ревва кът секи мъж на място във фейса. Замалко и селфи да приложи 6. Неговите дружки му съчувстват пак по мъжки и почват да ръсят кой кво може - колажи, цитати, клипчета от некви филми, клечки за зъби, пръсти. Абе, ша я размажат те нея кат я тагнат на всичко 7. Оназ се разляла от щастие как цел Фейс нея гледа, а не Николета 8. Среда България осъмна със статия в Дир-а ... Имаме ми си нови Никоелта и Божинов, да са ни честити! Е, сега вече неа оттърване!

Кефиш

Коврите ковреят, будалите блеят.

цветков се прави на много в час , а тая редовно му е слагала рогата...значи на снимката с тениските е правилен надписа и!Тарикат мъж не писка е стар лаф от моя край!30 годишен пердашин се вдетинява и лигави с милен цветков/очевидно изглупяваш с възрастта/ и очаква тая да е сериозна ?!?Спрете ГМО храните,че хептен се инфалтихте!

Дайте цена де! Стига промо. Ясно е. Цена за два часа моля ?

Е какъв Меркалия си да не знаеш цените :) За тупалките цените почват от 300 и стигат до 1-2 бона в зависимост колко е тунингована и известна.

Тайсън е давал 10К гущери за една една нощ със Шмайзера. Егати Шмайзерът! Егати будалата!

Миски, спортистки, манекенки - все от един дол дренки.

добитъци да точат лиги по тях.

Eee, ако и на тоя му изневеряват какъв шанс имаме ние останалите.

или още по-голям идиот пита?

Колко грозно! Защо случилото се, каквото и да е то, не си е останало само между тях? И що за мъж е това - да раздухва такъв скандал? Явно интересът към него е намалял и съвсем по кифленски е взел мерки да се говори за него, независимо какво.

След прочитане на една голяма част от мненията, стигнах до следното заключение: 1.Така набеденият репортер е пълен комплексар, напълно разбиращ кой е и какво представлява. 2. Мадамата се е хванала с него, надявайки се на трамплин към известност, пари, спонсори и още много други облаги. 3. Това, обаче не е било безплатно /от нейна страна/. Освен съвместното съжителство, вероятно е имало и процент от заработеното. 4. В момента, при който е се е отдала възможност, тя се е отървала от него, напълно заслужено. 5. Той обаче не може да преглътне загубата и по най-неллепия начин се издава, че има снимки на хотели, знае за таксита, телефонни разговори и т.н. 6. Ако пък е прелюдия към Брадъра......... ЖАЛКО!

Според мен е нарочно, за да привлече внимание. Не ми се иска да вярвам, че е такъв боклук, че да споделя лични неща по такъв начин.

Ако не искаш френски коняк с приятели, ще пиеш прокиснало вино сам.

не са ли за подгряване за онуй шоу?

Да си нормален не е лесно в държава на платени проститутки,ВИП звезди с основно образование и псевдо чалга елит!

Не харесвам този глупак Петканов, но браво, че е разкарал корвата! На есеки мъж може да се случи да му изневерят, но само пуДка би оставил това без последствие. Както казва един приятел: "Едн

Хич не ме интересува каква е била Александра. Аз не бих била с човек, който по този начин приключва връзките си. Не става дума кой крив и кой прав, а кой какъв човек е. Този не е читав човек.

БРАВО НА МАЦЕТО! С меки китки само така! И на гаджето и на шефа му, и на Ресимката!

Вие като че ли обвинявате повече зъбатия,а оня парцал едва ли не е хрисима ?!

А ти откъде разбра, че е парцал? Твърденията на един, не винаги е задължително да са верни. Бил ли си с нея, познаваш ли я лично?

Парцалът не се жалва по фейса, зъбатият направи скандалите и себе си за посмешище

ЧЕ кой му е фен на този?Нещо май си въобразява,че е известен.От 10 човека 9 си помислиха,че е син на министъра от царския кабинет.Миска с репортер,какво ли си е мислил Д Петканов,че е хванал бога за шлифера.ХА-ХА

Eгати драмата!Не мога спа тази нощ!

Плаша се колко изкривено мислене имат 90 % от хората тук!

Суингъри са тия и двамата. И кухарят и някаквата там около него се бутат за безплатно.

Точно на тоя кретенец озъбен най-великото постижение в живота му ще бъде, че изобщо е ходил с такава мадама, така че нормално да опищи света да се хвали.

Ех, ако всяка жена вземе да пише за всеки мъж, който и е изневерил,то няма да остане неоплют човек на тоя свят.

Не го знам къв е тоя, нито тая. Ама даже моя фейс бяха наводнили с разни колажи. Честито, станахте известни и двамата баш кат Николета

е тоя трябваше да ликува, че елитна му е пускала почти без пари, а другите богати чичковци са броили за същото пачки!!

точно, то тоя едва ли ще имя някога пари да си позволи елитна от на тази класата, ще кара на беви и десни като я гледа на снимка.

Грозно и пошло е да оправяш интимния си живот чрез медиите/нали за това се казва личен живот/.Още повече ,че не всеки има такава възможност.Не мога да разбера няколко неща:1.Това неговото оповестяване платена информация ли е ?2.Борба за рейтинг ли е ?/нали е шут при М.Ц.3.В кой век живеем та правим за изневяра публично поругаване ?Ще слагаме ли алена буква?4 И не на последно място-сега Даниел по-мъж ли е,по- малко ли го боли от раздялата ?! Скъпи , тази , която за в бъдеще ти се върже трябва главата да не я слуша !!!

Супер пошло, супер просташко! Един джентълмен не постъпва така, каквото и да му е направила. Влязохме в Европа, но си оставаме Ганьовци.

Този тъп и грозен лигльо май само на Милен Цветков се харесва... Кога ще освободи екрана от присъствието си?

"Даниел Петканов напусна гаджето си със скандал" Ама нали той е педал, пардон гей, какво гадже, какви интриги?

Тоя какво се прави на очуден, тя сама си публикува снимките с италианеца от разни островни партита. Оня чичко-паричко каквото може да и даде наш Даниел не може.

Даниеле , даниеле. Така като залиташ по курвета малки . Тая от 100 километра и личи ,че е карачка и шантаж голям. ЩЮо патки е изяла, както и да е , ама и тук па брадче пълно с идиоти дето сигурно и те така ще постъпят ако им се случи ама сега те обвиняват. Абе да ви е... майката , все акъл давате, все сте големи Иб...чии .

Защо му викате селянин !? Грозен , лигав , тъп софиянец си е - с клюн и увиснали очи като повечето по шопско .

"Селянин" е по манталитен, не по рождение. Има много хора от село, които са хиляда класи над такива, израсли в София. Дребна душица и огромни претенции!!!

Уникална държава, топ новина, че някакви са се скарали.. То понеже не знаем наще манекенки и фотомодели, с извинение, какво работят по чужбина. Реално погледнато, това е положението, жените търсят богати мъже, а такива охлюви като репортерчето, могат да пробия във възрастовия дипапазон под 19, въпреки че и там се отракаха много.

Какви неща прави българката за някой долар в повече!

с Милен Ц сега ще се вземат :) те нали са си лика прилика :) по дъртия ше отрака по младия пендел и ще цъфнат като майски рози :) хахахах

Миленчо е същияг педерас

Поредните прости селяндури с огромно самочувствие и претенции до небето. Само простак може да "скъса" публично!

За това млади мъже бъдете добри и уважителни към всички жени, не само към 1-2. А тая какъв орел е не е истина, голям зор е било да намери ского да му изневери, но който иска - намира. Имах един познат, който беше вече остарял и много озлобен, защото не беше изневерявал на жена си докато е бил млад, а после са се разделили. Така, че за всеки случай не бързайте да отблъсквате всяка само, защото сте във връзка. После много тежко го приемате и се чувствате прецакани като ви позарежат. Затова и има много дърти мъже пък пошли - неотбивели си много е грозно и противно, как мохат да си мислят, че имат шанс при по-млади жени...

това че всеки вини момчето затова че момичето ляга за пари...то си е още един признак че деградацията е стигнала дъното

Аз лично го обвинявам, че прави личния си живот и този на друг човек публично достояние. Останалото са детайли представени при това вероятно едностранчиви.

Сашка не е казала нищо до сега за скандала ....значи не и е чист косъма

Пичът има голяма паламарка затва го харесват жените

Това , което започва между очите ли наричаш " паламарка " ?

Тази е умна разпоретина, защото има някои ги порят безплатно и по селата. А тази яхти, самолети, партита с известни италиански дедовци....как човек да не и завиди