Американка свали 50 кг за 3 години

25-годишна американка си спечели хиляди последователи, след като отслабна с 47 кг за три години.

Обратно в новината

Коментари - Американка свали 50 кг за 3 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ МНОГО МНОГО ЗНАЕТЕ

На 25 снимка слабичката има някаква бемка на лявата плешка,дебеличката я няма. Дали е един и същи човек?

Аз пък свалих 32 кила за по-малко от година само с двучасови разходки всеки ден.Без помощ от фармацефтиката. Само че не съм хамвериканец и никой не пише за мен...

Поредният умиращ от глад и демокрация русофил, който свалил от 150 на 130!

Бъди адекватен!

Неслучайно 2-3 часовите разходки всеки ден са задължителни за диабетно болните. Защото от всички спортове, разходката е най-доброто за подобряване на глюкозната толерантност и съответно тотално пренастройва организма, премахва вълчия глад. Лекува се и психиката, което е най-важното.

Това са две жени. На снимка 25 са се снимали в гръб. Слабата има малка бенка на лявата плешка, която дебелата я няма.

Абсолютно вярно. Това са две различни жени. Подредбата на зъбите също е различна. Кого баламосват?

На 26-та снимка зъбите им са абсЕлютно еднакви. Какво толкова чудно има, че някой е отслабвал по кило и половина на месец?

Жената си е една и съща. Бенката й е на същото място, но от другата страна, защото на едната снимка се е снимала сама в оледалото и изображението е обърнато. Виж снимка 25.

"Гениален/а" си. Огелдално или не едно изображение показва винаги всички негови елементи съответното ляво и дясно на ВСИЧКИ елементи. Щом в един момент белег/бенка или каквото е там е на ЛЯВА плешка, то и при огледален образ пак ще й е на ЛЯВАТА а не нейна ДЯСНА. Или твърдиш, че огледалото мести само бенките, но не и плешките... хахахаха... мда, вероятно е магическо. хахахаах.

Точно така е

То това не прилича на бенка. Може нещо да и се е образувало за две години - какъв е проблема?

Със зрението как сте? Я погледнете снимка 5 и стига с теориите на конспирацията.

Не е конспирация, нито завист. Браво на всеки, който е постигнал нещо такова, но просто наистина са различни жени, нищо че имат някакви общи черти. Вгледай се добре.

Три жени са, Иванова, на първата има две, а на втората - една.

1. Когато се правят такива измами - с две различни персони - никога не показват толкова много снимки, а само една. 2. Снимките са взети от инстаграм, където има много повече, включително и междинни в процеса на отслабване.

а къде е висящата кожа покривала сланините.

Отслабвала е с кило, кило и половина на месец. При такива темпове няма висяща кожа при един млад организъм. Само при рязко отслабване и не добра еластичност на кожата /ако е над 30-ина годишна/ се получава отпускане.

Е само не разбрах къде е постижението тука, че е спряла да се тъпче и е свалила 50 кила за 3 години. Ми браво, добро утро, ако не се тъпчеш не пълнееш, е много им е трудно да го разберат. Голямо постижение, няма що! Малко ми звучи, като реклама на апликейшън за фитнес и диети по-скоро.

Постижение е защото е променила вредните си навици. Не е толкова лесно, колкото си мислите, ако беше така и цигарите, и другите вредни навици щяха да се махат с едно щракване на пръстите. Но се иска воля. Браво на момичето, че го е постигнало. И че е имало акъла да го направи по здравословен начин, а не ударно.

Дават си кураж една на друга. Състезават се. Има и малки награди :) Иначе има рядко тук там самореклами с намек за продукти или консултации, ама ги трият.

Едър ти бил кокала викаш?

Много емоции, много нещо в коментарите!.. Браво на момето! Свалило килограми. Ако може някой да ми обясни как е променило и арматурата (скелета си) ще съм му благодарен. Щото това дето се вижда на снимката с многото килограми няма как да се свие до това на другата снимка като кокал... С диета. Широк ханш в началото - мутька гъзинка после (малко дупе, родопски диалект). Как става? С д-р Енчев, или с две момичета?

В руското предаване "Я худею" даваха в един от епизодите как направиха цяла рентгенова снимка на едно 120 кг. женище и също една такава снимка на слабичката водеща. Какво беше изумлението на дебеланата, когато й демонстрираха, че скелетите са напълно еднакви. Обориха мита, че съществува такова нещо като "широка кост". "Широката" кост може да даде 2-3 см разлика, не повече. Дебеланата възкликна - "Ама как, това значи, че ако отслабна мога да изглеждам като теб?!" Водещата каза - възможно е и даже по-добре :) Та по твоя въпрос - всичко, което оформя един дебел ханш е външна тапицерия.

Най-голямото доказателство, че това е така, е че всяка втора отслабнала дебеланка се снима с дупето напъхано в единия крачол на панталона, който е носила някога.

Благодаря!

Наивен си.Нито костната система, нито мастните натрупвания при жените са еднакви. Има различни типове жени , с различна структура на костната система , с различни пропорции на тялото. Пълнотата при жените не винаги е в областта на ханша. А и ханшовете са различни типове-т.е. имат различна форма. Наоми Кембъл при отслабване може да се пъхне в единия крачол на дънките, но при Дженифър Л. и Ким на Кание няма да се получи никога- независимо колко са отслабнали. И това е въпрос първо на костна система и после на мастни натрупвания. А Джей Ло и Ким са от един тип. Типовете са с форми на букви- А,X,N,V.Х е тип пясъчен часовник и в песента ,, Ariel,, главната героиня има точно такова тяло- сенд ъф тайм, ангел в черна дантела и т.н. Темата за цветовете в облеклото и как те могат да дадат друга визия на тялото е пак интересна.

ако можеше да не отслабва в гърдите, щеше да е идеална

Свалям 50 кг (торба цимент) за 2 минути.

Качвам 50 кг + токчета и жартиери до 2-рия етаж за 30 сек ;)

ХАХАХАХА....

Гаси лампата и давай...На тъмно нищо не личи.

ама мирише....

Съчувствам ти. На тъмно с нещо миризливо. Голям страх си брал....

никой да отслабва от страшен стрес с 13кг за месец!!! Само аз си знам какво преживях.От 72 на 59кг, височина 171 - жена.

Не знам - може и да има Суетност в отслабването. Но когато си видиш "кръвната картина" с вид на Некролог, не съм сигурен, че трябва изобщо да се говори да суетност-

че не е суета.За здравето става въпрос.Аз написах суетност на майтап, без да искам.

като е спряла да плюска американските ГМО храни неизбежно ще свали килцата. а пък ако заживее в пустинята няма да и е нужно и приложението в телефона. простата истина е ,че от глад не се пълнее. и не е необходимо да ти го казват разни ми ти дофтори.

Аз свалих 33 кг за три месеца, защото трябваше да ме оперират спешно.

Как? Със зелева супа, сокове, салати? Много ми е интересно.

на операцията!!! Три месеца спешност????

Егати, тука всички русофили един по един си признават, че са някакви свине, а иначе квичат, че умирали от глад и се хранели от казаните, откакто дошла демокрацията! Бал съм ви глада, бал съм ви демокрацията! Бал съм ви рублите!

е отслабвала бавно, по много разумен начин.

Здравословно отслабване. 50 кг за 36 месеца - по 1,5 кг. на месец. Иначе ако го пишете като сензация, няма такова нещо. В руския сайт diets-точка-ru има снимки на доста жени, които са свалили такива килограми в срок 1-2 години. Разбира се, те не се рекламират и никой не знае за тях.

повечето пишещи са мъже бе!!! Аййй суетни са.

Браво на Момичето и от мен. Преди около 3 години -от юни до към октомври. От 95 на 75. Висок съм 1.76. Разлика 1 кило +/-.Трябва Воля и Постоянство. И да си "уцелиш" дозата на хранене. Важно е и какво Пиеш, като алкохол. От Нищо не се лишавам, само дето е по-малко, като количество, но По-качествено. Нищо "ново под слънцето" не откривам. /Марковите дънки ги подарих на добри приятели/.

Не е проблем да се свалят килограмите,трудното е да се задържат!

Абе да ти кажа проблем си е да свалиш килограмите. Иска се тотална психическа пренастройка, което е много трудно. И както казваш, по-трудно е тази настройка да се задържи.

Това е Най-Важното - да се задържат. И да отбележа - като свикнеш с "постоянството" проблема изчезва. Преди години не пуших около 5 години. Пак беше Постоянство. Но прецених, че това не води към по-добро. Да не съм почвал да ги пуша Изначално. Сега съм пушач. Не всичко е като "по книгите=.

е сега има ли кой?

Нищо не е!Аз свалих 34 кг. за 5 месеца,като използвах методите на д-р Елесеева за пречистване на организма и Пол Брег -лечебно гладуване.Започнах от 94 кг.на 1 февруари и станах 60 кг.на 30 юни.при ръст 178 см.Не съм ползвал услугите на доктор,просто се доверих на горепосочените имена!

А за какво му е на мъж висок почти 180 см. да тежи 60 кг.? Ще си сменяте пола ли?

Не,просто пречистване на организма.Свалянето на килограми просто се получи.В момента съм 75 кг.

Браво на момичето! Трябва да имаш страхотна мотивация и желание!

Нарича се "липса на секс"

Статията ми прилича на реклама на зеленчуци. Не е сигурно,че жената е една и съща.

Разбира се,че не е.Очевадно е:)

Естествено са две жени, на всички снимки са се снимали една до друга!! Сигурно са сестри?!?

Браво за волята. Не е толкова трудна да подържаш режим за известно време - месец, два, три. После обаче става тегаво, омръзва, склонен си да му отпуснеш края и в крайна сметка пак севръщаш към познатия начин на живот. Истинският успех идва, когато съумееш да превърнеш този режим в постоянен начин на живот.

ами да! нашите дебеланки се тъпчат с месо - салами, суджуци, трайни колбаси, пилешки хапки, ребърца, кюфтета, кебачета, и не мърдат ами стоят неподвижни с часове. Предлагам на дебеланите да спрат месата и да наблегнат на зеленчуци.

Не е здравословно да спрат месото. Трябва да съобразят много други неща от храната, газираното и т. н.

няма какво да съобразяват: да спрат да ядат по 3 пъти дневно. да ядат вечер по едно кило зеленчуци и кисело мляко. нали да този момент са яли, ами да спрат малко

браво на това момиче. Направила е чудо докато е още млада, не е чакала да минат години в трупане, да се тръшка и мрънка, и да пази безмислени диети. Много разумна и упорита постъпка от този млад човек. Млада е и няма да има проблеми. най- хубавото е, че не го е правила емоционално за 2-3 месеца, а по - най добрият и здравословен начин.

Да - направила е чудо още като млада - станала е 111 кг просто ей така! :D Не на всеки се отдава.

Толкова мъка, за да получиш няколко лайка в Инстаграм. Най-добре си яж каквото ти се иска и си гледай живота.

то хубаво каквото ти се иска. ама какво ти се иска всъщност! нали ? ако имаш много пари, дай ги за каквото си искаш. може и свинско пилешко, тортички, сладко. Това са все наща дето приготвени вкусно ти се иска пак и пак.

За три години? Че това не е ли съвсем нормален и здравословен срок. Да е за три месеца, да е новина.

Cлед, третата мастика, всичките са ми еднакви!! Kачвам я, на коня и да язди и се друса, до сутринта!! ;))) xaxaxa...

Да бе...Ама ще оцелееш ли след някоя 100 килограмова американска кобила- першерон?

и със 120 кг съм бил, оцелява се. Само че те натиска яко, нанизва се цялата .

Kато, видя зора, пия още три мастики и я извъртам като бъчвар!!!;))

Джон Гейбриъл - брокер от Уолстрийт - за 30 месеца мъжът е свалил 100 килорама - вижте в нета

Ако това е истина...Евала на момичето!! Здраво тяло-здрав дух!!! ФАКТ!!! Само едно нещо ме притеснява в цялата работа....Какво е станало с бюста..Защото той увисва..А мацката ан едната снимка изглежда с панички..А на другата с дини ...Как е станал тоя номер? А и костите? Костите се удебеляват при голяма маса, за да компенсират теглото което трябва да носи скелета.....А тука мацето като е слабо, е с баси финните кости..Доста странна работа...но акое истина, евала!!!!

За гърдите си прав (както и за кожата), но момичето е много младо, кожата ѝ е много еластична - възможно е със спорт, кремове, масажи и подходящ сутиен, нещата да не изглеждат толкова зле :). А за костите е по-скоро мит...разликата е минимална, не би могла да се "хване" на снимка :).

Браво за постоянството и волята, както и за успеха, който е дошъл в следствие на тях. Сега наистина изглежда по - секси.

Язък за хубавата жена-развалила се е!

...казали в Анадола!

Диетоложка мъдрост: Килограмите се трупат, не между Коледа и Нова година, а между Нова година и Коледа!

Какво е направила с циците питам аз. Циците няма да намалеят току така - ще увиснат. Та какво е станало с торбичките. Има ли сведущ по въпроса.

Навила ги е на топка и ги е пъхнала в сутиена.

Похвално! Българските гуци да взимат пример!

Има вече хапчета за красота.Може да си грозен като крокодил изпиваш една опаковка и ставаш като маникен.

защо вече?!?! то отдаван има... но ефекта е временен. викат му алкохол и се употребява от мъже.... "Нема грозна жена - има резви мъже"

резви=Трезви, предполагам се досещате ;-)

Това е валидно само ако преди това не си я видял трезвен. Щото като е урунгел и вече си добил впечатление че е урунгле, после като пиеш впечатлението се засилва още повече

Не работят така тия хапчета. Ти си грозна като крокодил. Приятелят ти пие хапчето за красота и ставай най-красивата почти за миг!

Ако позволите да исразя мнение. проблема на днешното време е обездвижването. Чак след това идва нездравословното хранене. За първото сме си виновни ние а за второто - производителите на храни и супермаркетите, които им продават боклуците.

Има още виновни-производителите на леки коли и петролните шейхове че продават нефт за да се движат тези коли.

110кила си е в нормите за Америка.

то там тия 100-120 кг са хърбави ;)

И къде са и " изчезнали " гърдите? Или поне кожата от гърдите? Новите и гърди са залепнали за тялото. При такова отслабване би трябвало да и виси и кожа от ръцете, корема и бедрата.

Тя е доста млада и не ги е свалила изведнъж. Това е моето обяснение.

от дваж,таквиз любеници няма как да изчезнат без хирургична намеса.

Фирма, продаваща хапчета за отслабване, търси да наеме за снимки близнаци - слаб/а и дебел/а.

Няма нужда от близнаци, и една стига, достатъчно е да се разменят снимките преди и след. Хората се чудят как хем е отслабнала, красива, хем подмладена, хем нищо не виси. Супер!

Забележете,че този крокодил явно много се харесва-постоянно е с телефона и се снима-голяма красота

Защо няма междинни снимки? Така не хваща дикиш и мяза на реклама.

Аз пък чух, че някакъв хванал попче със спининг,... чакай, чакай, или пък май беше, че е хванал СПИН от някакъв поп... а бе няма голямо значение

Първо да благодаря на пичовете по долу за съветите, ама да ви кажа не е за мене таа работа. Се пак да питам де....има ли нещо алкохолна диета да кажеме. Примерно 2-3 сутрин, 1-2 обед и 1 вечер ...знам, че вечер не се яде, ъъъ пие де! Или примерно сутрин ракия на гладно, обед 1-2 уйскита, а па вечер да не се прекалява са с 2-3 мастики, а примерно 1 да кажем! Ще се радвам да споделите опит.

можеееее, и междинни закуски с бира и мезенце ;-)

Някой виждал ли е дебел концлагерист?

Много мотивиращо, няма що. Ти да ни си оня доктор от ендокринологията, който ми рече същото и за 10 мин. ми съдра 80 лв. за тази "мъдрост"? Всъщност май по-добре да не си добре с тялото, отколкото като тебе с главата.

Айде комплексите свиньо дебела да си ги избиваш другаде. Аз просто исках да кажа /за по умните и досетливи/, че ако не ядеш ще отслабнеш. Ясно ли е вече. Май не си само дебела, ами и мозък липсва. Представям си, като се погледнеш сутрин в огледалото какъв звер си!

С глад не се отслабва. Когато организмът гладува, метаболизмът значително се забавя. Трябва да се яде. Истината е, че се отслабва не с глад, а с ядене. Протеини, фибри, много вода и нормална двигателна активност. Това е формулата!

Повреме на бай Тошо всички концлагеристи бяха дебели!

Голям праз. Аз преди година и половина бях 150 кила, сега съм около 75, надявам се да сваля още десетина кила. Вчера ме гледаха странно на летището заради снимката в личната ми карта... А тия дето питат - яжте малко и ще отслабнете. От спорт само не се слабее, спортът изгражда мускулите и подобрява тонуса, кила се губят с нормално ядене - 1500 - 2000 калории, според ежедневната активност. Аз ям 1300 - 1500 калории. Като си спомням какво съм яла преди година и половина - къде съм го побирала не знам, ама при толкова плюскане как нямаше да съм 150 кила.

Аз пък ям насила,за да се засиля.