Походката издава характера на човек

Походката издава характера на човека, като тези от нас, които движат прекомерно горната или долната част на тялото си, са вероятно склонни към агресия.

Обратно в новината

Коментари - Походката издава характера на човек | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При мен пък походката ми се променя в зависимост от обувките. Ако съм с маратонки походката ми е една- на ток походката ми е елегантна.

След секс патешка

каква е походката на пияния или болния от паркинсон или остеопороза - каква походка има пияния, здравия или болния човек - каква походка има бебето или един стар човек - отново глупости - как не са се сетили да изследват дължината на л......то - или гo изследваха и не съм разбрал

При липсата на витамини от групата Б походката става вдървена, а при изобилието им - гъвкава.

Пълни глупости. Походката действително има връзка с типа човек, с неговия характер, с неговата професия, с неговия темперамент и дори с неговото състояние в даден момент. В никакъв случай походката не може да се свързва с агресията.Агресията е в главата. Да вземем за пример двама артисти- Дани Трехо и Антонио Бандерас. По мои наблюдения няма ходил в казармата или танцьор с грозна и флегматична походка . Това не означава в никакъв случай агресивност.

:) От (почти) 7,5 милиарда души - анкетирани 29. И опа!!! Генерални заключения. И новина. Наскоро снимахме случайни хора в Южния парк. С елементарен въпрос. Нито един не каза истината. Всеки беше решил, че пред камерата трябва да каже нещо очаквано и стандартно.

:) Така е ,100Ю. Като видя, че пише,,учените,, това и онова винаги се радвам,че не съм учила толкова. До 7- ми клас учих много... ама после некак си ми идваше науката отвътре и балансирах нещата...:) Gus G- ,, The Quest,, или Orson Welles-,, I Know What it is to be Young,,